“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το πόσο δίκαιο έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν στις καταγγελίες του ότι η Τουρκία κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους Τζιχαντιστές, το επιβεβαιώνουν τέσσερις γνωστοί Τούρκοι δημοσιογράφοι στην αντιπολιτευόμενη τουρκική εφημερίδα, Cumhurriyet.

Η Τουρκία προκαλεί με το “Τσεσμέ” στο Βόρειο Αιγαίο

ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΓΙΛΜΑΖ-ΠΑΠΟΥΛΙΑ
"Τσαμπουκάς" από Αγκυρα: Το τουρκικό ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” πραγματοποιεί παράνομες έρευνες στο Αιγαίο συνοδεία πολεμικών πλοίων!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, κοντά στον Άγιο Ευστράτιο εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Οι ναυμαχίες στις ΤΡΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ θα φέρουν “ανθρώπινους” αγωγούς αίματος;

ΑΙΓΑΙΟ- Αν. Μεσόγειος, ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΠΕΡΣΙΚΟΣ
Από πόσες φουρτούνες πρέπει σήμερα να μας βγάλει ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ; Πανάγιε Νικόλαε, πρόφθασον, εξελού ημάς τής ενεστώσης ανάγκης

Μέγας συνωστισμός πολεμικών πλοίων σε Ανατολική Μεσόγειο

Συνολικά 34 πλοία του πολεμικού ναυτικού διαθέτει η Τουρκία στην Μεσόγειο αυτές τις μέρες, ενώ η Ρωσία διαθέτει 13, σύμφωνα με στοιχεία του τουρκικού αρχηγείου ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Τουρκία διαθέτει αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο 20 αντιτορπιλικά και 14 βοηθητικά πλοία. Αναφέρεται επίσης ότι τρεις κορβέτες, ένα υποβρύχιο, μία τορπιλάκατος και μία φρεγάδα είναι σε συνεχή κίνηση στη Μεσόγειο.

Πάνε να σώσουν τα κλεμμένα πετρέλαια οι Τούρκοι;

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Μάλλον οι Καταριανοί του ζήτησαν πολλά για την προμήθεια ενέργειας και ο Σουλτάνος είχε καλομάθει στα κλεμμένα…
Τότε μια λύση του απόμεινε, να πάει αυτοπροσώπως για να σώσει τα πηγάδια του πετρελαίου από τα  οποία έκλεβε τόσο καιρό το πετρέλαιο.