“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στον ΒΟΛΟ, στα χέρια των πολιτών το Δημαρχείο και Εφορία !

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ όταν άνδρες των ΜΑΤ έκαναν αδικαιολόγητη επίδειξη δύναμης εναντίον 10.000 και πλέον πολιτών, πνίγοντάς τους στα χημικά, μπροστά από τα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Αντάρτικο στους κεντρικούς δρόμους της πόλης λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή, με τα ΜΑΤ να έχουν χάσει κυριολεκτικά τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης. Το Δημαρχείο της πόλης βρίσκεται στα χέρια των πολιτών, ενώ η Εφορία βρέθηκε στο έλεός του και μέρος του αρχείου της καταστράφηκε.

Φωτογραφία ντοκουμέντο κουκουλοφόροι με Ματατζήδες...

...πάντα υπήρξε μια σχέση στοργής σε κάθε διαδήλωση. Θαυμάστε τους κολλητούς ...

Πλατεία Συντάγματος - Ζωντανά (live camera)


Χάκερς «χτύπησαν» την ιστοσελίδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους

Κυβερνοεπίθεση δέχτηκε η ιστοσελίδα των Γενικών Αρχείων του Κράτους. Πλέον στην κεντρική σελίδα εμφανίζεται η Αγιά Σοφιά, ενώ ακούγονται αποσπάσματα από τηλεοπτικές εκπομπές. Η σελίδα αναφέρει πως έχει δεχτεί επίθεση από την Greek Hacking Team και παίζει βίντεο από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως το Καλημέρα Ελλάδα, το Αλ Τσαντίρι, το Ράδιο Αρβύλα κ.ά., δείχνει πρωτοσέλιδα εφημερίδων και αποσπάσματα από ρεπορτάζ για την κρίση στην Ελλάδα. Δείτε τη σελίδα εδώ


Ξεφτίλα! Το μπάσκετ βλέπουν οι Βουλευτές!

Ακόμη και την ύστατη στιγμή είστε πολύ λίγοι, κύριοι της Βουλής.
Ο κόσμος παρακολουθεί, παγωμένος και τρομοκρατημένος, τι γίνεται στο Κοινοβούλιο. Γιατί φοβάται. Φοβάται ότι τα παιδιά του θα κληθούν να ζήσουν όλη τους τη ζωή με μισθό 400 ευρώ… Φοβάται, με άλλα λόγια, ότι δε θα είναι ζωή αυτή που θα ζήσουν τα παιδιά του… Θα είναι ένα θλιβερό υποκατάστατο…
Κι αυτοί; Τι θέαμα δίνουν την ώρα που ζούμε τις πιο «κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις», όπως οι ίδιοι και τα ελεγχόμενα από αυτούς media τις αποκαλούν; Ανοίξτε το web-tv του newsbomb.gr και δείτε το θέαμα-ξεφτίλα που παρουσιάζει η βουλή…. Ο ομιλητής, το προεδρείο και από κάτω; Αδεια έδρανα!
Ξέρετε που βρίσκονται όλη αυτή την ώρα οι βουλευτές μας; Αυτοί που μας εκπροσωπούν; Αυτοί οι ίδιοι που μας λένε ότι σήμερα κρίνεται το μέλλον της χώρας; Στο καφενείο της Βουλής και βλέπουν το μπάσκετ! Τόσο τους ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας. Λιγότερο από το αν κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό ή ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό.

Η απάντηση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη σε Λ.Παπαδήμο, Γ.Παπανδρέου & Α.Σαμαρά

Η απάντηση στην τρομοκρατία των Ελλήνων πολιτών του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου και του "αλλαξοπιστήσαντα" προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά για να αποδεχθεί η Βουλή το εθνοκτόνο Μνημόνιο, έρχεται από τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και δεν ανήκει σε κανέναν άλλο, παρά στον μεγαλύτερο Έλληνα της νεότερης Ελληνικής Ιστορίας, τον στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
Προσαρμοσμένη στα καθ'ημάς δημοσιεύεται "αποκλειστικά" από το defencenet.gr, όπως παρουσιάζεται και η αρχική απάντησή του στον Ιμπραήμ, όταν ο τελευταίος απείλησε να κάψει ολόκληρη της Μεσσηνία και κυρίως να κάψει τα ελαιόδενδρα που ήταν η πηγή ζωής των Μεσσήνιων (ειδικά ο Α.Σαμαράς θα έπρεπε να γνωρίζει αυτή την απάντηση και να τον είχε διδάξει).

Μνημονιακοί που γίναν αντιμνημονιακοί και αντιμνημονιακοί που ξεθωριάζουν

Γράφει ο Βασίλης Μαρκεζίνης
Ακαδημαικός

Από τότε που ξεκίνησε να αρθρογραφεί στον ελληνικό Τύπο, τον Ιανουάριο του 2007, ο διακεκριμένος Ακαδημαϊκός κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης έχει διατυπώσει πληθώρα απολύτως επακριβών προβλέψεων για την πορεία της χώρας μας. Ο αναγνώστης μπορεί να αναζητήσει αυτές τις προβλέψεις σε έξι βιβλία του κ. Μαρκεζίνη, καθώς και σε περισσότερα από εκατό άρθρα που δημοσίευσε στο Αντίβαρο, την Αυγή, το Βήμα, την Ελευθεροτυπία, τα Επίκαιρα, το Έθνος, την Ημερησία την Καθημερινή, τη Ναυτεμπορική, το Παρόν της Κυριακής, τον Guardian, τους Times κ.ά. Την ίδια επιχειρηματολογία ανέπτυξε ο κ. Μαρκεζίνης και σε οκτώ τουλάχιστον συνεντεύξεις που έδωσε σε πέντε τηλεοπτικούς σταθμούς. Του ζητήσαμε να μας κάνει μια περίληψη και έναν απολογισμό τη στιγμή που η οικονομική και κοινωνική κρίση κορυφώνεται στη χώρα μας. Ιδού το πρώτο μέρος της απάντησής του. Το δεύτερο μέρος, με «διά ταύτα», θα δημοσιευθεί την ερχόμενη Κυρίακή και θα περιέχει τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ἕλληνες Ἑνωμένοι - Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ......
ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ .....