“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαριστεί τον ΣΥΡΙΖΑ και απειλεί με "Τζιχάντ" στην Ελλάδα

Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο.  Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.  Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και... χορηγία. 

Οι Ελληνικές πισίνες την εποχή του Δ.Ν.Τ. !!!

Μια ευφάνταστη, αυτοσχέδια πισίνα, στην Ελλάδα την εποχή του ΔΝΤ. Πλεονεκτήματα:
1.      Δεν πληρώνεις κατασκευή
2.      Δεν πληρώνεις τεκμήρια
3.      Δεν ανιχνεύεται από εφορία, Γερμανούς και λοιπές δυνάμεις
4.      Δεν την εντοπίζει το Google Earth
5.      Είναι μετακινούμενη
griniarogatos

Οι Γερμανοί θα μετανιώσουν ...

Η Γερμανία δείχνει τα δόντια της. Στο Βερολίνο η Ελλάδα είναι πλέον κάτι σαν κόκκινο πανί, περίπου για τους πάντες. Το περιοδικό Der Spiegel εξέφρασε χθες την αλήθεια που επικρατεί στους κόλπους της γερμανικής κυβέρνησης αλλά και μεγάλου μέρους της γερμανικής κοινής γνώμης: έγραψε, παραμονές της ελληνικής πρωθυπουργικής επίσκεψης στο Βερολίνο, ότι είναι καλύτερα να φύγει η χώρα από το ευρώ για να «σωθεί», να «κάνει μια νέα αρχή». Τόσο καιρό, «μας σώζουν». Τώρα, αφού μας έχουν πρώτα οδηγήσει στον αργό θάνατο – έχουμε κι εμείς τεράστιες ευθύνες γι' αυτό, αλλά την καταστροφή εκείνοι την έφεραν – βρίσκουν πλέον πιο κατάλληλο το να… σωθούμε μόνοι μας. 

Πλωτό Σύστημα Yγροποίησης Φυσικού Αερίου στην Ελληνική ΑΟΖ

Η. Κονοφάγος, Ν. Λυγερός
To 1972, δέκα χρόνια πριν την υπογραφή του Δικαίου της Θάλασσας, ανακαλύφθηκε στην ελληνική ΑΟΖ, στο Βόρειο Αιγαίο, το κοίτασμα Φυσικού Αερίου «Νότια Καβάλα» με αποθέματα ύψους ~1 Δις m3, δηλαδή διακόσιες φορές μικρότερα αποθέματα από αυτά της Αφροδίτης ~200 Δις m3 (~7 Τρις κυβικά πόδια) που ανακαλύφθηκαν στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2011. Υπενθυμίζουμε ότι η Νότια Καβάλα συνεχίζει να παράγει φυσικό αέριο ακόμη και σήμερα. Τον Οκτώβριο του 2010, η πρώην Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε. Κα Τερέζα Φωκιανού παρουσίασε για πρώτη φορά σε Συνέδριο του ΕΛΚΕΘΕ υποθαλάσσια σεισμική καταγραφή υψηλής ευκρίνειας 80km Νότια της Κρήτης, η οποία έδειχνε με σαφήνεια πιθανή ύπαρξη σημαντικού στόχου αποθέματος Φυσικού Αερίου. Η συνέχεια είναι γνωστή, λίγους μήνες αργότερα οι δύο Πρωθυπουργοί, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμας ανακοίνωσαν o καθένας με τη σειρά του ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε Έρευνες Νότια της Κρήτης.

Νέα «βόμβα» από Νικολόπουλο: Ο Σαμαράς ξεπούλησε τη χώρα για την πρωθυπουργία!

Ευθεία επίθεση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος. Με μήνυμά του που ανέβασε στο διαδίκτυο, εμμέσως πλην σαφώς, όπως εκτιμά το thebest.gr κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για συνδιαλλαγή με τους ξένους δανειστές μας, με στόχο να καταλάβει την πρωθυπουργία. Το μήνυμα του Νίκου Νικολόπουλου έχει ως εξής: 

Ο Ομπάμα φοράει μπλουζάκι του μέγα σατανιστή Άλιστερ Κρόουλι !!!

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς!! Δείτε την απίστευτη φωτογραφία του Ομπάμα !!! Επειδή έψαχνα το παράδοξο της φωτογραφίας και χρειάστηκε να ανατρέξω σε πληροφορίες για να βρω ποιος είναι αυτός που έχει στο λογότυπο ο Ομπαμα ...ίσως και κάποιοι άλλοι να έχουν την ίδια απορία εδώ οι πληροφορίες για τον Άλιστερ Κρόουλι Να προσθέσω (μετά την έρευνά σας για τον Κρόουλι) οτι γράφει κάτω από τη φωτό του 
AC 2012=AntiChrist 2012  
Από το orthodoxhpisth
kalyterotera

Αιγαίο: Το αρχιπέλαγος απέκτησε γκρι χρώμα, με μπλε... κόκκους!

Πόσες γκρίζες ζώνες υπάρχουν στο Αιγαίο;  Πόσο από το Αιγαίο έχει απομείνει Ελληνικό;
Η κρίση των Ιμίων «γέννησε» τις «γκρίζες ζώνες». Μία ιδιότυπη έκφραση που δημιουργήθηκε για να περιγράψει το ιδιότυπο καθεστώς κυριαρχίας ή συγκυριαρχίας με την Τουρκία στα Ίμια. Από εκείνη τη χρονική στιγμή και μετά, οι συγκεκριμένες νησίδες προστατεύονται από το Ελληνικό Λιμενικό, το οποίο απαγορεύει την χωρίς άδεια προσέγγιση πλοιαρίων στα Ίμια, αλλά και απαγορεύει ολοσχερώς την αποβίβαση στα συγκεκριμένα ξερονήσια. Αυτό το καθεστώς, όμως, φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό στο Αιγαίο. Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει σειρά από πληροφορίες που δείχνουν πως μεγάλο μέρος του Αιγαίου έχει βαφεί γκρι, ενώ ιδιαίτερες περιοχές μείζονος οικονομικής σημασίας (λόγω των υδρογονανθράκων που υπάρχουν σε αυτές) έχουν «αποχαρακτηρισθεί» έμπρακτα από τις Ελληνικές αρχές.

Πρόστιμο 1000ευρώ σε ιδιοκτήτη σκύλου, επειδή δεν έβαλε τσιπάκι στο κατοικίδιο !!!

Πρόστιμο 1000 ευρώ επέβαλαν σε ιδιοκτήτη σκύλου στη Σητεία, επειδή δεν είχε εφοδιάσει το κατοικίδιό του με μικροτσίπ.. Παρακολουθείστε τις λεπτομέρειες στο ακόλουθο βίντεο:

Αυστραλία: Στα όρια της φτώχειας πολλοί Έλλη-νες μετανάστες

Παρά την κρατούσα αντίληψη ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών στην Αυστραλία ευημερεί, η πραγματικότητα είναι σκληρή. Ενα σημαντικό ποσοστό των γεννημένων στην Ελλάδα Ελλήνων κατοίκων της Αυστραλίας ζει κοντά στα όρια της φτώχειας. Αυτό προκύπτει από δημοσίευμα του «Νέου Κόσμου» που στηρίζεται σε στοιχεία της γενικής απογραφής. Το φαινόμενο επιβεβαιώνει και ο ομογενής Εργατικός βουλευτής... Στηβ Γεωργανάς που δήλωσε:«Είναι συχνό φαινόμενο να χτυπούν την πόρτα του γραφείου μου απελπισμένοι ομογενείς που ζητούν βοήθεια γιατί τους πέταξαν από το σπίτι τους είτε επειδή δεν είχαν να πληρώσουν το ενοίκιο ή για άλλους λόγους που σχετίζονται με την οικονομική τους κατάσταση».