“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Παγκόσμια Προβοκάτσια με Επίκεντρο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ προμηνύει που θα γίνει το Μεγάλο Κακό.


Θ.Π. Αδελφοί τα πράγματα γίνονται  περισσότερο πολύπλοκα απ ότι αρχικά φαινόντουσαν. Δηλαδή ενισχύεται τώρα περισσότερο το σενάριο περί προβοκάτσιας για να ερεθίσουν τους μουσουλμάνους εναντίων των χριστιανών. Κατ΄ αρχήν θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει χριστιανός και δή Ορθόδοξος που να ευλαβείται και να πιστεύει στο Θεό και ταυτόχρονα να μπορεί να διαπράττει τέτοιο μακελειό. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα ότι πρόκειται για μορφή ανθρώπου μυημένου στον σατανισμό. Και η απόδειξη γι αυτό είναι το παραπάνω σχέδιο που απεικονίζεται στην εξάρτηση του μακελάρη αλλά και στα μεταλλικά μενταγιόν λαιμού τύπου ΤΑΠ (ταυτότητας αναγνώρισης πτώματος). Το σχέδιο αυτό είναι το παγανιστικό (κατ’ άλλους σατανικό) έμβλημα της αρχαίας οργάνωσης του ΜΑΥΡΟΥ ΗΛΙΟΥ, των οποίων μέλη είχαν γίνει και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ναζιστικής Γερμανίας του ’39 πριν αιματοκυλίσουν ολόκληρο  τον πλανήτη. Διαβάστε και ψάξτε και μόνοι σας για αυτήν την σατανική οργάνωση αλλά διαβάστε και το παρακάτω άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, για να καταλάβετε τον αντιχριστιανικό χαρακτήρα αυτής της οργάνωσης http://www.enet.gr/
Ο Ενεργειακός πόλεμος στάζει από παντού αίμα αθώων όπου γης. Αλληλουχία γεγονότων μαρτυρεί μεγάλη προβοκάτσια πέριξ της ΠΟΛΗΣ και των ΣΤΕΝΩΝ. Στήνουν υπόβαθρο θρησκευτικού πολέμου φονεύοντας εν ψυχρώ αθώα γυναικόπαιδα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο κ.Ερντογάν  είναι λογικό να ανησυχεί; Δώστε σημασία στην φράση «Ευρωπαικό τμήμα της Τουρκίας ή δυτικά του Βοσπόρου»  και θα κατανοήσετε τι παίζεται και πως ερεθίζουν τον τούρκο εναντίον του Έλληνα.

Ὁ ἄνθρωπος μεταξύ διαβόλου καί Θεοῦ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ)

(Ἐπιμέλεια π. Ἀθανασίου Μηνᾶ)
(Ἕνα μικρό ἀντίδωρο στούς ἀπανταχοῦ ἀγωνιζομένους ὀρθοδόξους χριστιανούς)
Σέ τοῦτον τόν κόσμο, ὁ ἄνθρωπος βρίσκεται πάντοτε μεταξύ τοῦ διαβόλου καί τοῦ Θεοῦ, συμφιλιώνεται εἴτε μέ τόν ἕνα εἴτε μέ τόν Ἄλλο, ζεῖ εἴτε μέ τόν ἕνα εἴτε μέ τόν Ἄλλο. Εἶναι φίλος τοῦ διαβόλου καί ζεῖ μέ αὐτόν, ὅταν βαδίζει στίς ἁμαρτίες καί τά πάθη, ἐπειδή αὐτά εἶναι ἡ ψυχή, ἡ καρδιά τοῦ διαβόλου. Ἀπό τήν ἄλλη πλευρά εἶναι φίλος τοῦ Θεοῦ, ζεῖ μέ Αὐτόν, ὅταν πορεύεται μέ τίς ἅγιες ἐντολές τοῦ Κυρίου, ὅταν γίνεται σύσσωμος τοῦ Θεανθρωπίνου σώματος τοῦ Χριστοῦ, τῆς Ἐκκλησίας, στήν ὁποία ἀποθησαυρίζεται ὁλόκληρος ὁ πλοῦτος, ὅλων τῶν Θείων αἰωνιοτήτων. Ναί, σέ τοῦτον ἐδῶ τόν κόσμο, ὁ ἄνθρωπος παρακάθεται, πάντοτε, εἴτε στήν τράπεζα τοῦ διαβόλου εἴτε στήν τράπεζα τοῦ Κυρίου Χριστοῦ, τοῦ Μόνου Ἀληθινοῦ Θεοῦ[1].

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος που έρχεται είναι ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ.

ΚΥΡΙΑΚΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ = Ιησούς Χριστός Χθες και Σήμερον ο Αυτός και εις τους αιώνας.
Η εικονομαχία δεν τελείωσε ποτέ, συνεχίζει και στις μέρες μας να πατά και να καταστρέφει την ΕΙΚΟΝΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που είναι το κάθε  πρόσωπο του συνανθρώπου μας ανεξαρτήτου θρησκείας και πεποιθήσεων  που ματώνει επί της γης. Αδελφοί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Αλβανία και στα Βαλκάνια.. για αυτά θα πούμε αργότερα…
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Να γιατί οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι είναι εικονομαχία.  Να γιατί η εικονομαχία  είναι ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΙΑ. Να γιατί πρέπει να γίνουμε γνώστες της ιστορίας που είναι το στρατηγικό εργαλείο, να δούμε τις ίδιες παγίδες που στήνουν σε όλους τους ιστορικούς κύκλους.