“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Εκτός εκλογικών καταλόγων 100.000 νέοι ψηφοφόροι με απόφαση της κυβέρνησης...

Σχόλιο Θ.Π.: Εάν σήμερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι με την τρομοκρατία της χρεοκοπίας, θα πάρουν πάλι τις ψήφους αυτών των ανθρώπων που τους ανάγκασαν «να ζουν» με 300 ευρώ, τότε… πλανώνται πλάνην οικτράν!!!
Σε εκατό χιλιάδες νέους πολίτες απαγορεύει η κυβέρνηση από το να συμμετάσχουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περορίσει το εύρος της ήττας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και να ενισχύσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυτή, τα δύο κόμματα που πραγματικά σαρώνουν στις ηλικιακές ομάδες 18-25 ετών.

Τι μπορεί να δει κανείς προεκλογικά…. Ακόμη και την Ντόρα σε κλούβα των ΜΑΤ

Η Ντόρα ανησυχεί μήπως βρεθεί τρίτη και πάει παντού. Ακόμη και σε κλούβα των ΜΑΤ!
Σε κλούβα των ΜΑΤ ήπιε έναν καφέ η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την επίσκεψή της στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. 

Απίστευτη υποκρισία Άδωνη με επίθεση κατά Δούρου για την εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πού φτάσαμε σε αυτή τη χώρα για τα ψηφουλάκια;;; Να τραβάει το αυτί της Ρένας Δούρου ο Άδωνις Γεωργιάδης για την μη παρουσία της στον πρωινό εκκλησιασμό. Ποιός; Ο Άδωνις! Από πότε έγινε θρησκευόμενος ο Άδωνις Γεργιάδης; Μήπως νομίζει ο κ. Γεωργιάδης πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο; Νομίζει πως ξεχνάει ο κόσμος τις εκπομπές του στις οποίες χαρακτήριζε "τρικ" το Άγιο Φως; Ή μήπως το ξέχασε ο ίδιος με τόσα που έχει πει κατά καιρούς; 

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΙΕΡΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο επικεφαλής της ελλαδικής εκκλησίας ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό αυτής της δύσμοιρης και προδομένης χώρας, εν όψει πολύ κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, για τα όσα «καλά» και «ωραία» έκανε στην εκκλησία  φυσικά με κύριο στόχο να επηρεάσει το ποίμνιο για να τον ξαναψηφίσει.

“ήταν ένα μικρό καράβι – ήταν ένα μικρό καράβι, που ήταν αταξίδευτο”

Η ανιψιά του Ιερώνυμου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία
Τρεις από τις πέντε θέσεις στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Βοιωτία, καταλαμβάνουν οι νυν βουλευτές, Ε.Μπασιάκος, Α. Κουτσούμπας και Γ. Καράμπελας. Την τέταρτη θέση σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και στοχευμένο δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα, καταλαμβάνει η Ιωάννα Λιάπη, δικηγόρος από το Σχηματάρι. Για την πέμπτη θέση ακούγεται το όνομα του Ι.Ταγκαλέγκα ή μιας γυναίκας.

2η οδηγία NAVTEX, το Barbaros θα “βλέπει” Καστελόριζο

Φώτο από www.e-nautilia.gr
Καλημέρα 2015
“Συνέχεια στις προκλήσεις και την αδιαλλαξία φαίνεται ότι θα δώσει η Τουρκία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας Κίπρις, προχωρεί σε 2η παράνομη οδηγία Navtex, με το Barbaros να πραγματοποιεί έρευνες νοτιοδυτικά της Κύπρου από τις 5 Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, με ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της.