“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Είδηση που σοκάρει ! Με υπουργική απόφαση καλούν εργάτες από άλλες χώρες στην Ελλάδα

Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"
Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Τὰ δικά μας τὰ φτερὰ εἶναι εὐλογημένα, γιατί τὰ πιλοτάρουν τὰ παληκάριά μας μὲ τὴν βοήθεια τῶν Ἀρχαγγέλων!

Πρῶτοι οἱ πιλότοι τῆς Πολεμικής μας Αεροπορίας στὸ ΝΑΤΟ: "Πάτησαν" Ἀμερικανούς, Βρετανούς, Ἰταλοὺς κλπ.
Ὑπάρχουν ἀκόμα κάποιοι ποὺ μᾶς κάνουν περήφανους σὲ αὐτοὶ τὴν χώρα καὶ αὐτήδὲν εἶναι ἄλλοι ἀπὸ τὰ στελέχη τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων: Γιὰ ἄλλη μία φορὰ οἱ Ἕλληνες διέπρεψαν καὶ αὐτοὶ τὴν φορὰ ἦταν οἱ πιλότοι τῆς Πολεμικῆς Ἀεροπορίας ποὺ πῆραν μέρος ἀπὸ τὴν 4 ἕως τὴν Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013, συμμετεῖχε στὴ 2η Ἐκπαιδευτικὴ Σειρὰ Ἀέρος γιὰ τὸ 2013 τοῦ Tactical Leadership Programme (TLP), στὴν Ἀεροπορικὴ Βάση Albacete στὴν Ἱσπανία. Στὸ συγκεκριμένο TLP (τὸ ἱστορικὸ τῶν TLP ἀπὸ τὴν ἐποχὴ τοῦ ψυχροῦ πολέμου μέχρι σήμερα καὶ ὅλες τὶς ἑλληνικὲς συμμετοχὲς μπορεῖτε νὰ τὰ διαβάσετε στὸ τεῦχος τῆς ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ Ἀπριλίου ποὺ κυκλοφορεῖ σὲ ὅλη τὴν Ἑλλάδα) συμμετεῖχε ἡ 331 Μοίρα τῆς 114 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) ἀπὸ τὴν Ἀεροπορικὴ Βάση Τανάγρας μὲ 4 Mirage 2000-5.

Πῶς πρέπει νὰ ἀπαντήσουμε στὸν Νταβούτογλου

Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας - Πολιτικὸς Ἐπιστήμων
Ὁ γκρίζος λύκος στὴν ἀναμπουμπούλα χαίρεται. Ὁ Τοῦρκος Ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν Ἀχμὲτ Νταβούτογλου βλέποντας τὰ οἰκονομικὰ προβλήματα τῆς Κύπρου προέβη σὲ δηλώσεις ποὺ καταλήγουν μὲ ἀπειλῆ γιὰ ὁριστικὴ διχοτόμηση τῆς Μεγαλονήσου. Δὲν μὲ ἐκπλήσσει αὐτὴ ἡ στάση, διότι ἡ Τουρκία πάντα ἐπιτίθεται, διπλωματικὰ ἢ στρατιωτικά, ὅταν μυρίζεται ἀδυναμία τοῦ ἀντιπάλου. Ἄλλωστε ὁ κ. Νταβούτογλου, στὸ  βιβλίο τοῦ «Τὸ στρατηγικὸ βάθος» προειδοποιεῖ καὶ προτείνει ἐπικίνδυνες γιὰ τὸν Ἑλληνισμὸ δράσεις μὲ ἔμφαση στὴν Κύπρο καὶ στὴ Θράκη.

ΠΑΤΕΡ ΕΛΠΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ

Για άλλη μια φορά ο Πάτερ Ελπίδιος μέσα από τα λόγια του προσπαθεί να δώσει ελπίδα και κουράγιο σε όλους τους Έλληνες που βιώνουν τις τρομακτικές συνέπειες της κρίσης. Μόνο όσοι μείνουν κοντά στο θεό θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τη κρίση ευκολότερα. Ο θεός δεν θ΄ αφήσει την Ελλάδα μας και όταν έρθει η ώρα θα δώσει το δίκιο στην αδικία. Κάνει μεγάλη αναφορά για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και της Κύπρο όπου τα κοράκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με δόλο θέλουν να τα κατακτήσουν βάζοντας μπροστά την Τουρκία ως αιτία.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥ!

Διαμαρτυρία στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης από δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποιείται αυτή την ώρα. Το αίτημα της κινητοποίησης είναι να....δοθεί λύση σε σοβαρό πρόβλημα ενός συμπολίτη.
Στο πλαίσιο της περιστολής δαπανών από το χώρο της υγείας, έφτασαν στο σημείο να έχουν κόψει φάρμακα και παροχές φαρμακευτικών υλικών από ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Αυτό που θεωρείται αυτονόητο, δηλαδή να παρέχεις σε ένα παιδί που είναι καθηλωμένο στο κρεβάτι για χρόνια τα απαραίτητα για να ζήσει, να έχουν κόψει ακόμα και το ειδικό σωληνάκι που διοχετεύεται η τροφή με την οποία παρέχεται μέσω γαστροστομίας!

O Δικηγορικός σύλλογος απειλεί να προσφύγει στο ΣτΕ εάν διατηρηθεί το χαράτσι στη ΔΕΗ

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας προανήγγειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ) σε περίπτωση που η κυβέρνηση διατηρήσει τελικά την είσπραξη του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και το 2013 με πράξη νομοθετικού περιεχομένου και παρακάμπτοντας τη Βουλή. 
Ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος αναφέρει ότι «αν η κυβέρνηση προχωρήσει τελικά σε έκδοση πράξης νομοθετικού περιεχομένου για την παράταση της επιβολής και για το 2013 του "χαρατσιού" που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, ανταποκρινόμενος στον κατά νόμο θεσμικό του ρόλο (άρθρο 199 του Κώδικα περί Δικηγόρων), θα προσφύγει άμεσα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπερασπιζόμενος τα συνταγματικώς και διεθνώς κατοχυρωμένα δικαιώματα όλων των Ελλήνων πολιτών, όπως ιστορικά πράττει μέχρι σήμερα».

Γιατί η Γερμανία αγοράζει μανιωδώς χρυσό;

«Είτε περιμένουν πόλεμο είτε μεγάλη μεταβολή σε παγκόσμιο νομισματικό επίπεδο», λέει ο Δ. Καζάκης
Σαν… τρελή αγοράζει χρυσό η Γερμανία, είπε, μιλώντας στην τηλεόραση της Νέας Κρήτης ο οικονομολόγος αναλυτής, Δημήτρης Καζάκης, σχολιάζοντας ότι: «Για πρώτη φορά είναι η δεύτερη σε χρυσά αποθέματα στον κόσμο». Όπως είπε ο οικονομολόγος, αναλυτής, αυτό συμβαίνει μόνο σε δύο περιπτώσεις… «Είτε περιμένουν πόλεμο, άμεση εμπλοκή σε πόλεμο, είτε περιμένουν πολύ μεγάλη μεταβολή σε παγκόσμιο επίπεδο στο νομισματικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε σχετικό βίντεο... 

Σταματάνε οι συντάξεις μέχρι 60 ετών ή κατάσχουν καταθέσεις!

ΛΟΓΩ "ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ" 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ
Για όποιον πιστεύει ότι η κατάσχεση καταθέσεων αργεί στην Ελλάδα ή πιστεύει ότι οι μέχρι της ηλικίας των 60 ετών θα εξακολουθήσουν να παίρνουν σύνταξη, να τον πληροφορήσουμε ότι η "μαύρη τρύπα" των  τριών μεγαλύτερων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ) θα  ξεπεράσει στα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ άλλα 1,5 δισ. ευρώ θα είναι το έλλειμμα του ΕΟΠΥΥ έως το τέλος του χρόνου, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει δημοσιονομική εμπλοκή,  αφού μετά την εφαρμογή της ρήτρας  αυτόματης προσαρμογής  η χώρα θα «τιμωρείται» αν δεν επιτυγχάνει τους στόχους της στην  προκαθορισμένη ώρα.

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ! 28% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ!

Θύελλα αντιδράσεων από τους Διπλωματούχους Μηχανικούς που βλέπουν τον κλάδο τους να καταρρέει
Όσοι απ’ αυτούς στάθηκαν ΤΥΧΕΡΟΙ και κατόρθωσαν να εργάζονται ως σήμερα, αμείβονται με μισθούς πείνας στα χέρια των μικροεργολάβων που έχασαν πια τα προνόμια των κομματικών τους  «γνωριμιών», και προσπαθούν να «ρεφάρουν» με τους μισθούς τους.
Κάποιοι Μηχανικοί που δεν άντεξαν την «δουλοπρέπεια» των εργολάβων και θέλησαν να δουλεύουν μόνοι τους, δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα τους. Οι δε άνεργοι που έχουν να δουν δουλειά πριν το 2009, είναι σε απελπιστική κατάσταση καθώς υποχρεώνονται να πληρώνουν τους κλάδους Ασφάλειας της Κύριας και της Επικουρικής σύνταξης  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

Καινούργιες... δραχμές με Μερκούρη, Ελύτη και Κάλλας!

Υπέρ ή κατά της επιστροφής στη δραχμή; Όποια κι αν είναι η άποψή σας, σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τα χαρτονομίσματα που σχεδίασε ο Παύλος Βατικιώτης. Δείτε φωτογραφίες.
Ο γραφίστας ανέβασε στο twitter τις φωτογραφίες από τα νέα χαρτονομίσματα της δραχμής που σχεδίασε και έγινε χαμός από τα σχόλια, αλλά και τις προτάσεις για άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να απεικονίζονται. 

Εκδήλωση προς τιμήν του γέροντος Παϊσίου

Μία πρωτόγνωρη εκδήλωση από πλευράς προσελεύσεως συμπολιτών μας και άρτια σε οργάνωση, έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Μαρτίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρών προς τιμήν του αοιδίμου Γέροντος π. Παϊσίου του Αγιορείτου. Η προσέλευση δε των Πατρινών ήτο αθρόα με αποτέλεσμα και οι αύλειοι χώροι του Ναού να έχουν κατακλυσθεί αναγκάζοντας τους διοργανωτάς να τοποθετήσουν δέκτες τηλεοράσεως. Παρά τον τεράστιο ανθρώπινο όγκο, η τάξη που επικράτησε ήτο υποδειγματική.

«Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει»

Γερων Παισιος Κρητικος ο Αγιοριτης
3/3/2013
«Η Ελλαδα καταντησε σκισμενο πουκαμισο και αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον διαβολο. Ειμαστε ενας οχλος πια .....προβατα διχως ποιμενα ....δεν ξερουμε που να παμε Δεν γνωριζουμε που ειναι το φως και που το σκοταδι. Ζουμε τους εσχατους καιρους, την εποχη του αντιχριστου οπου η εμφανιση του θα γινει αμεσως μετα το τελικο χαραγμα που ερχεται συντομα.
Οι υπηρετες του διαβολου δεν ειναι μονον οι Ελληνες και Ευρωπαιοι πολιτικοι που με τα εργα τους εξαθλιωσαν τους Ελληνες, αλλα και ανθρωποι καθημερινοι που δεν μετανοουν και δεν εχουν μεσα τους Θεο.