“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

«…θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα…»

του Αγίου Παϊσίου
Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! 

FRAU MERKEL, ICH WÄHLE NEIN

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όταν τον Μάιο του 1941 οι Γερμανοί άρχιζαν την επίθεση τους στην μαρτυρική Κρήτη, ένας άλλος Νικόλαος Χειλαδάκης του Εμμανουήλ, αξιωματικός τότε της χωροφυλακής, έτρεξε να πολεμήσει κατά των Γερμανών αλεξιπτωτιστών που έπεφταν σαν την βροχή στην περιοχή του Μάλεμε έξω από τα Χανιά. Δυστυχώς στις μάχες τραυματίστηκε θανάσιμα και μετά από λίγο εξέπνευσε.

ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ … Κύριε Καραμανλή

Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει την Μεγάλη Παρασκευή, «Διά τον φόβον των Ιουδαίων»………….
Σύμφωνα με τις γραφές, οι μαθητές του Ιησού εκρύβησαν, διά τον φόβον των Ιουδαίων, μετά την Σταύρωσην του Ναζωραίου.
Οι σύγχρονοι Ιουδαίοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, σχεδίασαν να γίνουν οι επίδοξοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και έκαψαν την Αθήνα, και τα δάση της Ελλάδος.

"Στὶς κορυφαῖες στιγμὲς τῆς ἱστορίας ἀρνήθηκαν τὸν ἄρτο τῆς ἐξάρτησης καὶ τοῦ ἐξευτελισμοῦ καὶ προτίμησαν τὸ ψωμὶ τοῦ ἱδρῶτα τους"

ΜΗΝΥΜΑ Ι.Μ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
«Οἱ καιροὶ εἶναι πονηροί, ἀλλὰ οἱ Ἕλληνες, μὲ πεῖρα καὶ πάθη αἰώνων, πρέπει νὰ ἔχουν πάντα ἀνοιχτά, πάντα ἄγρυπνα τὰ μάτια τῆς ψυχῆς. Πέρα ἀπὸ ρητορεῖες καὶ ἰδεολογήματα δημόσιας κατανάλωσης, ἡ Ἑλληνικὴ φιλοσοφία ἀναζητοῦσε πρωτίστως τὴν ἀλήθεια, κι αὐτὸς ὁ πόθος διέπλαθε ἐλεύθερους ἀνθρώπους. Ἀνθρώπους ποὺ μποροῦσαν νὰ ἀγωνισθοῦν, νὰ ὑπομείνουν, νὰ ἀγαπήσουν, νὰ πεθάνουν καὶ νὰ ἀναστηθοῦν.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάποτε ο Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς που είχε για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία δημιουργήσει ένα καταπληκτικό καθεστώς παραπληροφόρησης και πλύσεως εγκεφάλου, γνωστό σαν προπαγάνδα, είχε πει το έξης : «Make the lie big, Make it simple, Keep saying it, And ebentually they will believe it», δηλαδή, «Κάντε το μεγάλο ψέμα, Κάντε το απλό, Συνεχίστε να το λέτε και Τελικά θα το πιστέψουν»!
Το μεγαλύτερο ψέμα που προκάλεσε το μεγάλο σύγχρονο ελληνικό δράμα είναι  το ελληνικό χρέος και ότι οι Έλληνες τρώνε τα λεφτά των άλλων Ευρωπαίων και ιδίως των Γερμανών φορολογούμενων. 

Έχουμε ΑΓΙΟ “ευρωσκεπτικιστή” στον ΟΥΡΑΝΟ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!

Σε λίγες μέρες που θα γιορτάσουμε πανηγυρικά την πρώτη επέτειο μνήμης  μετά την Αγιοκατάταξη  του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη.
Κλήρος και Λαός να αναλογιστούμε τα λόγια που ειπώθηκαν από τον Άγιο μας για τις προοπτικές της χώρας μας μέσα στην τότε ΕΟΚ και σήμερα ΕΕ.