“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θα σπρώξουν τη χώρα σε εμφύλιο !!!

Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!
Γράφει ο ..(( Λ ))..
Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013. Πόσο τυχαία μπορεί να είναι το λουκέτο στις αστυνομικές σχολές για τα επόμενα 2 χρόνια και η μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές κατά 30%;  Η έντεχνη "πάλη" ανάμεσα στους "δεξιούς" και τους "αριστερούς" θα δώσει αφορμή για την επέμβαση του ιδιωτικού στρατού! 

ΟΥΤΕ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΔΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΨΟΝΙΑ!!!

Θ.Π.

ΚΡΙΣΗ-ΛΥΣΗ-ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

((και έσονται οι πρώτοι έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι…))
ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ Η ΜΕΧΑΛΟΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.                                                     
Χύτρα που βράζει έκαναν τον πλανήτη μας. Σχέδια ανάλγητα τόσων πολλών αιώνων ξεδιπλώθηκαν μονομιάς μπροστά μας. Αφού μας κατέστησαν άβουλα πλάσματα, επρόσταξαν να παρακολουθήσουμε και το θέατρο τους. Έτσι όλοι οι γεωπολιτικοί παίκτες άρχισαν να ανεβαίνουν στην παγκόσμια σκηνή. Ο καθένας με την σειρά του και με τον ρόλο του,φυσικά όχι προς τέρψη, αλλά εις απόγνωση των θεατών.

Δεν θέλουμε πρωθυπουργό ζήτουλα !!!

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Όλοι νιώθουμε τσαλακωμένη την αξιοπρέπεια μας σαν πολίτες της Ευρώπης αλλά και σαν Έλληνες, μετά το φιάσκο του Eurogroup της Δευτέρας και την εξευτελιστική συμπεριφορά σε βάρος της Ελλάδας από τους Μέρκελ – Σόιμπλε που αντιμετωπίζουν τη χώρα μας περίπου σαν μπ@@@@ελο, όπου όποιος θέλει μπαίνει μέσα βγάζει τα βίτσια του για λίγα ευρώ και μετά φεύγει πιθανά φτύνοντας και πίσω του.
Μας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό να πάρουμε τα σκληρά μέτρα του 3ου Μνημονίου, μας διέλυσαν σαν κοινωνία, έφεραν τους Ναζί μέσα στα σπίτια και στα σχολεία μας και όταν τα κάναμε όλα αυτά μας είπαν με ένα απίστευτο κυνισμό: «Θα πάρετε λεφτά όποτε θέλουμε εμείς και μη μας πιέζετε γιατί μπορεί να σας πάμε και μετά το Δεκέμβρη του 2012».

Τι είπε ο Σαμαράς για το βιβλίο "Σκεύος Εκλογής" του π. Χριστοδούλου, που αναφέρεται στον Γέροντα Παΐσιο.

Γ.Θ: Απίστευτο και όμως αληθινό! Στο όχι και τόσο μακρινό 1995 ο πατέρας Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ο συγγραφέας του βιβλίου "Σκεύος Εκλογής" που αναφέρεται στο βίο και στα θαύματα του αγαπημένου μας Γέροντα Παϊσίου, απέστειλε στους τότε πολιτικούς αρχηγούς αντίτυπο από το πόνημά του, στο οποίο οι πολιτικοί αρχηγοί απαντήσανε με ευχαριστήρια επιστολή. Επικεντρωνόμαστε και δημοσιεύουμε στο Έκτακτο Παράρτημα την επιστολή τού τότε αρχηγού της ΠΟΛ.ΑΝ και σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος αναφέρει:

Οι Γερμανοί ζητούν επαναχορήγηση ιθαγένειας σε 50.000 μουσουλμάνους

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Το περιοδικό «Επίκαιρα» αποκαλύπτει τις γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση, προκειμένου να...επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και τους οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή. 

Άμεση μείωση του πληθυσμού θέλει η "Νέα Τάξη"

-Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).Βρέφος υπ' αριθμόν 7 δισεκατομμύρια
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7 δισεκατομμυρίων (‘7 Billion Day’). Την ημέρα αυτή, τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο πληθυσμός της γης έφτασε τα 7 δισεκατομμύρια για την πρώτη φορά. Όμως, αντί να γιορτάζουμε το ορόσημο που οι 7.000.000.000 άνθρωποι αντιπροσωπεύουν, η UNPF αντίθετα εστιάζει στην χρήση της 31ης του Οκτώβρη για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη «βιωσιμότητα» και την «αειφόρο ανάπτυξη». Με άλλα λόγια, τα Ηνωμένα Έθνη για άλλη μια φορά δηλώνουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και ότι πρέπει να ληφθούν πιο άμεσα μέτρα για τη μείωση της γονιμότητας.

Η πρωτοφανής παραχάραξη της ορθής διδασκαλίας περί Αντιχρίστου.

Είναι γεγονός πως για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου έχουν μιλήσει όλοι. αυτοχειροτόνητοι ιεροκήρυκες, αυτοσχέδιοι προφήτες και αυτόκλητοι σωτήρες. ερασιτέχνες προφητολογοι, αλλά και επαγγελματίες του είδους. περίεργοι αιγυπτιολόγοι, σχιζοφρενείς και παρανοϊκοί "ηγέτες" παραθρησκευτικών ομάδων, παράφρονες αιρεσιάρχες και φανατικοί θρησκόληπτοι. πραγματικά, μεγάλος αριθμός των "αντιχριστολόγων". Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το θέμα. Και μεγάλος αριθμός των βιβλίων που ασχολούνται με αυτό. Ακόμη μεγαλύτερος, όμως, είναι ο αριθμός των ανοησιών που έχουν υποθεί για αυτό το ζήτημα. Διότι δεν είναι μόνο που όλοι έχουν μιλήσει για αυτή την υπόθεση. είναι και ότι τα έχουν πει όλα  πότε γεννήθηκε, πότε θα εμφανιστεί, ποιος είναι, πότε θα έρθει και πότε θα φύγει, ποιοι είναι οι γονείς του, σε ποια πανεπιστήμια σπούδασε κοκ. 

Οι Ρώσοι μάς... θέλουν πολύ !!!

Τα πράγματα είναι τόσο απλά, όσο τα περιέ­γραφε το «Π» την προηγούμενη εβδομάδα: Οι Ρώσοι ετοιμάζονται να δώσουν σκληρές μάχες για να αποκτήσουν ενεργειακά περιουσια­κά στοιχεία στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν περιο­ρίζονται στη ΔΕΠΑ, ούτε σε… μικροεργάκια, όπως έκαναν στο παρελθόν. Τα θέλουν όλα και τα θέ­λουν τώρα! Σε αντίθεση με όσα δημοσιεύθηκαν πριν από μία εβδομάδα σχετικά με τον υποτιθέμενο «πά­γο» στα σχέδια της Gazprom για τον νότιο κλάδο του αγωγού South Stream, οι Μοσχοβίτες ετοιμά­ζονται για την τελική επίθεση, ώστε να επικρατή­σουν στους διαγωνισμούς που γίνονται στην Ελ­λάδα, στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων.