“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελλάδα του «Μεσαίωνα»:Δίνουν δώρο Χριστουγέννων για να μην πάνε φυλακή και μετά το ζητούν πίσω με απειλές

Δεν έχουν τελειωμό οι «εξυπνακίστικες» πρακτικές που σκαρφίζονται ορισμένοι εργοδότες ούτως ώστε και το κράτος να ξεγελάσουν και να καταφέρουν να μην καταβάλλουν στους εργαζομένους τους αυτά που προβλέπει ο νόμος.
Σε περιοχές της Κρήτης, όπως αναφέρει το cretalive, αρκετοί εργοδότες φρόντισαν να καταβάλλουν (σαν νομοταγείς πολίτες) το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζομένους τους αποφεύγοντας μπλεξίματα με τον νόμο και μετά το ζητούσαν πίσω.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΑΤΟΛΗ

Λίβανος: Μαχαίρωσαν τον επικεφαλής Ελληνοορθοδόξων
Τον επικεφαλής των εξ Αντιοχείας Ελλήνων του Ανατολικού Κόμματος (Greek Levant Party), τον Rodrigue «Δημήτρη» Khour μαχαίρωσαν ισλαμιστές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα operationantioch.blogspot.gr, που επικαλείται το αραβόφωνο site «Libanon Files». Ο Khour δέχθηκε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μαχαιριά στο λαιμό στην Τρίπολη του Λιβάνου, από μασκοφόρους σαλαφιστές, ενώ βρισκόταν έξω με φίλους. Επίσημα, η κατάσταση του Khour παραμένει άγνωστη, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός του, που τον θέλουν ζωντανό.

Το ρολόι της Γεωπολιτικής ξεκουρδίστηκε. Καιρός να ξανακουρδιστεί “Χειροκίνητα”

ΤΟΥ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΔΑΚΑ
Ο Καινούργιος Χρόνος που έρχεται ας μας φέρει καλό κούρδισμα της Ψυχής και του Μυαλού μας.
Εκτός από τους πολλούς τρόπους να μουτζουρώνουν την καθημερινότητα ανακάλυψαν  και μια άλλη τεχνική, αυτή που “μουτζουρώνει” τα πνευμόνια μας με την βαριά αιθαλομίχλη που σκεπάζει το γαλάζιο του ουρανού στην κατά τα άλλα ενεργειακά πλούσια χώρα   με αποθέματα καθαρής ενέργειας όπως είναι το φυσικό αέριο;