“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΠΑΝΑΓΙΑ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ είναι ήδη σε επιστράτευση για το plan B της Ελλάδος (1η δημοσίευση 7 Νοεμ. 2015)

ΦΩΤΟ:  ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΝΑΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΗΣ Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ
Σίγουρα  υπάρχει  plan B και λέγεται ΠΑΝΑΓΙΑ
 Α. Λίγες μέρες πριν τις τελευταίες εκλογές στην πατρίδα μας ένας παπάς πήγαινε να λειτουργήσει. Για να φτάσει στην Εκκλησία χρησιμοποιούσε το αμάξι του. Στον δρόμο τον συνάντησε ένας άλλος παπάς και του είπε:

Ο Πλανήτης Όλος Εισήλθε σε Πολεμική Σαρακοστή. Η Μόνιμη Σαρακοστή των μνημονίων παίρνει Τέλος.

Η Σαρακοστή των Μνημονίων παίρνει τέλος. Παγκόσμια γεγονότα θα εξαφανίσουν την εικονικότητα του δυσβάστακτου Ελληνικού χρέους. Βιώνουμε μέρες των προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, την στιγμή που εισήλθαμε στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή πριν το ΠΑΣΧΑ «Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος, ιδού νυν ημέρα σωτηρίας»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Και εκεί που όλα πάνε ρολόι στα σχέδια των παγκοσμιοποιητών , αίφνης όλα γίνονται μαντάρα κατά το «ὅταν γὰρ λέγωσιν, εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια, τότε αἰφνίδιος αὐτοῖς ἐφίσταται ὄλεθρος, ὥσπερ ἡ ὠδὶν τῇ ἐν γαστρὶ ἐχούσῃ, καὶ οὐ μὴ ἐκφύγωσιν.» Α Θεσ. 5,3

Ο ΒΑΚΧΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!

(Μια διαφορετική προσέγγιση των καρναβαλικών αθλιοτήτων)

ΛΑΜΠΡΟΥ Κ. ΣΚΟΝΤΖΟΥ Θεολόγου - Καθηγητού
Εισερχόμαστε για μια ακόμη φορά, με τη χάρη του Θεού, στο άγιο Τριώδιο, στην ιερότερη εορτολογική περίοδο της Εκκλησίας μας, κατά την οποία μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την πνευματική μας υστέρηση, να βιώσουμε την σωτήρια κλήση μας για μετάνοια και νίψη και να κάνουμε τον προσωπικό μας αγώνα για την πνευματική μας αναγέννηση.