“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Άνοιξε το «τρελοκομείο» και περιμένει Μέρκελ-Ερντογάν. Προς ΘΕΟΥ να μην βάλλουν πρώτα εμάς μέσα.

Φώτο από www.efsyn.gr 
Ισχύει και για αυτούς, «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»
Η Μέρκελ έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με τον Δρ Hubertus Hoffmann, ιδρυτή του online globalo.com πολιτικού  περιοδικού, η Μέρκελ ήταν πάντα δημοφιλής  επειδή  προσέγγιζε  τα τρέχοντα θέματα  βήμα-προς-βήμα με ένα αξιοπρόσεκτο ρεαλισμό. (προσωπικά  σαν αρθρογράφος θα τον έλεγα κυνισμό)

Δακρύζει στην Κύπρο εικόνα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου (BINTEO)

Μέγας ἐν ἀθλήσει ἀναδειχθείς, ὡς τροπαιοφόρος, καὶ ἐν θαύμασιν εὐκλεής, μέγας ἀντιλήπτωρ, τῆς Ἐκκλησίας ὤφθης, Γεώργιε παμμάκαρ, Μαρτύρων καύχημα.
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ... ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ
Εντύπωση προκαλεί η είδηση που από το πρωί κάνει το γύρο της Λεμεσού, κι όχι μόνο, ότι η εικόνα στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ακρωτήρι Λεμεσού έχει δακρύσει. 

Η ΑΓΚΥΡΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΟΛΕΘΡΟ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ συνεχίζεται η ρωσοσυριακή προέλαση προς τον Βορρά και τα συριακά στρατεύματα πλησιάζουν για πρώτη φορά από την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στα τουρκικά σύνορα, η Άγκυρα προφανώς θορυβημένη και έντονα ανήσυχη από τις εξελίξεις, προχωρεί σε απ’ ευθείας απειλή ότι θα εισβάλλει μέσα στην Συρία ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου προκαλώντας μεγάλη σύρραξη.

Φωτογραφικό υλικό από την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στα Προπύλαια κατά της ΚΑΡΤΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ

Φώτιος Μιχαήλ: Έρως έρωτι νικάται

Έρως έρωτι νικάται

Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός
Ο ακριβής αριθμός των εκτρώσεων, που γίνονται κάθε χρόνο στην πατρίδα μας, για ευνόητους λόγους, είναι αδύνατον να υπολογισθεί.  Πάντως, τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλάνε για περίπου 300-350 χιλιάδες! Η είδηση από μόνη της είναι φρικτή. Καθίσταται, όμως, ακόμα πιο δραματική, εάν λάβουμε υπ’ όψη μας, ότι οι 40.000 από αυτές τις εκτρώσεις πραγματοποιούνται πριν από τον γάμο τους από κορίτσια 14-17 χρονών!
Με άλλα λόγια, οι λεγόμενες προγαμιαίες σχέσεις πληρώνονται κάθε χρόνο με 40.000 δολοφονίες ανυπεράσπιστων παιδιών!(*)

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Πως μπορούν να συμμετέχουν όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν εκεί !!!

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν στην σημερινή συγκέντρωση στα Προπύλαια, μπορεί να συμμετέχουν με την προσευχή τους και το κομποσχοίνι τους.

Ο Κύριος παρουσιάστηκε σε 3 φίλους με μορφή μοναχού και εξαφανίστηκε!!!

Τρεις φίλοι νεαροί σε ηλικία, στέκονται έξω από την μεγάλη εξώπορτα του μοναστηριού και δείχνουν αναποφάσιστοι αν θα την διαβούν, ή όχι.
“Ρε Λευτέρη δεν κάνει με τα τσιγάρα στο στόμα να μπούμε μέσα, θα μας διώξουν…”
“Τι είναι αυτά που λες, περπατάτε και στο φινάλε η δικιά μου μάνα είναι άρρωστη, αν δεν μας αφήσουν, Αυτή δεν θα γίνει καλά …”

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

koukfamily.blogspot.gr

ΤΟ… «ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ» ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κατέρρευσαν τελικά οι τουρκικές «μαγκιές» και η προπαγάνδα που προέβαλλαν τα τουρκικά ΜΜΕ ότι επίκειται μεγάλη χερσαία εισβολή στην Συρία και ότι συγκεντρώνονται συνεχώς μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα με την Συρία στην γραμμή της πόλεως Carablus, καθώς στην Άγκυρα κατάλαβαν ότι παίζουν επικίνδυνα με την φωτιά που απειλεί να κάψει τους ίδιους με ανυπολόγιστες συνέπειες ακόμα και για την ακεραιότητα της χώρας τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που εκδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, η Τουρκία δεν σκοπεύει να προβεί σε οποιοιδήποτε μεμονωμένη ενέργεια μέσα στο συριακό εδάφιο και δεν θα προχωρήσει μόνη της σε χερσαία εισβολή, διαψεύδοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και στην Μόσχα αλλά και σε αμερικανικά ΜΜΕ.