“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

“ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ..." (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ!!!
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΟΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Καταρρίψτε τους, για να μην παραβιάζουν κι αυτοί τα δικά μας σύνορα !!!

Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι και έστειλαν 10 μαχητικά σήμερα στο Αιγαίο !... ''Χωρίς εντολή κατάρριψης''
Με περίσσιο θράσος  και αλαζονεία  μετά την κατάρριψη του Συριακού Ελικοπτέρου... Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι σήμερα στο Αιγαίο και έστειλαν 5 σχηματισμούς με 10 μαχητικά, ενώ ένα CN-235 κατέγραφε τις κινήσεις και τις αντιδράσεις των Ελληνικών μαχητικών !

“Μπερδεμένα” τα λεει πάλι η Τουρκία !!!

"Γιατί καταρρίψαμε το ελικόπτερο της Συρίας" - Οι "μπλεγμένοι" τουρκικοί ισχυρισμοί
Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ
Σε δύο άξονες- πέραν του ισχυρισμού περί παραβίασης των συνόρων-  κινείται η τουρκική γραμμή προκειμένου να ''δικαιολογήσει'' η Άγκυρα την κατάρριψη του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην δυτική κοινή γνώμη καθώς πολλοί πιστεύουν ότι το έκανε για να ανάψει και άλλη φωτιά στην περιοχή, γενικεύοντας την κρίση.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΤΟΥΝΑΚΙΩΤΗΣ: "ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ"

Ο άνθρωπος, εφόσον ζεί, πρέπει πάντοτε να αγωνίζεται. Και ο πρώτος αγώνας είναι να νικήσει τον εαυτό του. Ο πρώτος και ο κυριότερος εχθρός του ανθρώπου δεν είναι ο διάβολος, όχι. Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος εις τον εαυτό του επίβουλος. Και τούτο διότι δεν ακούει τον άλλον, ακούει τι του λέει ο λογισμός του. Ενώ έχουμε τόσους Αγίους Πατέρες να τους μιμηθούμε διαβάζοντας τα συγγράμματα τους, εντούτοις όμως το εγώ μας μας κυριεύει πολλές φορές. Όταν ο άνθρωπος νικήσει τον εαυτό του, είναι ο μεγαλύτερος μεγαλομάρτυρας και τροπαιοφόρος και νικηφόρος ενώπιον του Θεού!
Γι’ αυτό πολλές φορές, να σας πώ, πατέρες, εφοβήθηκαν την κρίση του Θεού. Είναι σύμφωνος ο Θεός με μένανε ή μήπως αλλάζει ο Θεός; «Εμνήσθην των κριμάτων Σου και εφοβήθην, εμνήσθην των κριμάτων Σου και παρεκλήθην» (Ψαλμ. 118, 12,52). Έτσι είναι.

Έκθεση ΟΗΕ: "Τα βλήματα που ρίχθηκαν δεν ανήκουν στον συριακό Στρατό"

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο αποκαλύπτει η έκθεση των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ το οποίο οδηγεί στο ποιός έκανε τη χρήση χημικών (αέριο σαρίν) στις 21 Αυγούστου, και είναι οι ισλαμιστές αντάρτες, αφού επισήμως υπάρχει παραδοχή για παλαιό σοβιετικό σύστημα, το RPU-14 το οποίο έχει αποσύρει και καταστρέψει προ πολλού ο Στρατός της Συρίας, αλλά όμως εξακολουθούσε και βρισκόταν σε χρήση στο ... Αφγανιστάν, το οποίο ελεγχόταν από την αλ Κάϊντα μέχρι την κατάληψη της χώρας το 2001 από αμερικανικά στρατεύματα και τις δυνάμεις της Βόρειας Συμμαχίας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Δείτε πώς μεταφέρεται με το βίντζι μια μπουκάλα υγραερίου στα "φρικαλέα" Καρούλια του Αγίου Όρους...  agioritikovima.gr

Πρόσθετος φόρος 400 ευρώ για κάθε… κορόιδο

Η τρόικα ειναι... καθ' οδον, αλλα εχει δωσει ηδη εντολες στο Υπουργείο Οικονομικών να αυξήσει τα έσοδα από άμεσους φόρους για την επόμενη χρονιά. Προκειμένου να καλυφθεί δημοσιονομικό κενό ύψους 2 δισ. ευρώ, στο προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2014 περιλαμβάνονται νέοι φόροι ώστε τα έσοδα να αυξηθούν από 17,5 σε 19,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ!

Πρέπει να ξέρης παιδί μου, ότι πάνω από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην Εκκλησία, αναρίθμητοι άγγελοι συμψάλλουν αοράτως μαζί τους.
Όταν όμως αρχίση κανείς απ’ τους πιστούς να αστειεύεται, να συζητή για τα βιοτικά ή να σχολιάζη τους άλλους, οι άγγελοι που τον βλέπουν αφήνουν τον ύμνο και θρηνούν πικρά για το κατάντημα του λέγοντας.
Ω, σε ποια βαριά αιχμαλωσία έπεσε η ψυχή του ανθρώπου αυτού. Πόσο βέβηλα στέκεται μέσα στο ναό, χωρίς φόβο Θεού και χωρίς ντροπή. Γι ’ αυτόν έγειρε ο Θεός το αυτί του, να του το γεμίσει με ταπεινή και αφοσιωμένη προσευχή, κι αυτός το γεμίζει με γέλια και κατακρίσεις.
xristianos.gr