“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΙ στην ΔΑΝΙΑ παρενοχλούν γυναίκες. Η “αυτοκτονία” της Ευρώπης έρχεται

Φώτο από http://sputniknews.com
Όταν μας διαφήμιζαν το αγαθό της  ανάμειξης των πολιτισμών ξέχασαν να μας πουν  ότι μέσα σε αυτό είναι και η παρενόχληση των γυναικών. Το κακό εξαπλώνεται στην Ευρώπη και γίνεται μείζον πρόβλημα της.

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ"

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών θέτει θέμα "παράνομης ελληνικής κατοχής 17 νησιών στο Αιγαίο" και λέει ότι "Θα απελευθερωθούν"!

Του Λ. Λιγουριώτη
Την βραχονησίδα Ζουράφα στο βορειοανατολικό Αιγαίο, όπως και άλλα 16 ελληνικά νησιά και νησίδες, χαρακτηρίζει εμμέσως "τουρκικό έδαφος υπό ελληνική κατοχή" το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του κόμματος  Demokrat Parti (DP-''Δημοκρατικό Κόμμα '') για το καθεστώς κυριαρχίας των συγκεκριμένων περιοχών και μάλιστα αναρτήθηκε σχετικό σημείωμα στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Άγιος σημαίνει σχέση αγάπης

Το βρέφος, ακόμα κι αν δεν έχει τη δύναμη να κάνει τίποτα και δεν μπορεί να πάει μόνο του στη μητέρα του, όμως στριφογυρίζει και φωνάζει και κλαίει, ζητώντας τη με πόνο και φωνή και μη μπορώντας να πάει κοντά της. 
Και, με τα πολλά του παρακάλια, η ίδια η μητέρα, που την κρατάει αιχμάλωτη η αγάπη της για το παιδί της, πάει κοντά του, το παίρνει στην αγκαλιά της, και με πολλή στοργή το φροντίζει και το ταΐζει. Αυτό κάνει και ο φιλάνθρωπος Θεός με την ψυχή που Τον πλησιάζει και Τον ζητάει με μεγάλη επιθυμία. Και πολύ περισσότερο ακόμα ο Θεός, που κινείται από τη δική Του αγάπη και τη δική Του καλοσύνη, δένεται με την ψυχή αυτή και γίνεται μαζί της ένα πνεύμα, όπως λέει ο απόστολος.

Η Μέρκελ Στηρίζει Ερντογάν – «Οι Καλές μας Σχέσεις είναι Υψίστης Σημασίας»

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Παρά την εκατόμβη θυμάτων στην Τουρκία και την προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας όχι μόνο στους αντιπάλους της αλλά και στους εταίρους της, όπως έχουμε αναφερθεί με σειρά άρθρων μας, βλέπουμε με μεγάλη ανησυχία και σκεπτικισμό την απόλυτη στήριξη της Γερμανίας στις επιλογές του Ερντογάν καθόσον δεν εξηγούνται διαφορετικά οι χθεσινές δηλώσεις Μέρκελ περί της προσπάθειας ανοίγματος νέων κεφαλαίων στη διαδικασία ένταξης της Τουρκίας αλλά και παρότρυνσης για επιτάχυνση επίλυσης του Κυπριακού.

Ενεργειακό χαράτσι 150 ευρώ

Θ.Π: Αδέλφια, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα με το χαράτσι αυτό, επιβεβαιώνεται ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο οποίος έλεγε ότι «θα σας βάλουν φόρους στις πόρτες και στα παράθυρα». Ο ενεργειακός επιθεωρητής ουσιαστικά τι κάνει, βαθμολογεί το σπίτι ενεργειακά, ανάλογα με την εκπεμπόμενη ποσότητα του CO2 και προτρέπει (προτείνει προς το παρόν) βελτιώσεις δηλ. μόνωση της οικίας άλλά και αλλαγή των εξωτερικών ανοιγμάτων (παράθυρα, πόρτες) ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η εκπεμπόμενη ποσότητα του C02. Στο επόμενο λοιπόν στάδιο, δεν θα περιοριστούν μόνο στις συμβουλές αλλά θα βάλουν υπερβολικό φόρο σε αυτούς που δεν θα συμμορφώνονται με αυτές στις αλλαγές στα παράθυρα και στις πόρτες. Οδεύουμε λοιπόν προς αυτά που έλεγε ο Πατροκοσμάς, και ας έχουμε κρυμμένο κάπου μέσα στο μυαλό μας,  ότι ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ…