“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο ψεύτικος κόσμος της “SHOW BIZ”

Δημιουργία  SUPER προτύπου τραγουδίστριας σε 3:34min 
Τραγουδίστρια χρησιμοποιεί το μουσικό της βίντεοκλίπ για να επιδείξει πώς γίνονται ψεύτικοι οι ερμηνευτές στα βίντεο.

Σε ρυθμούς Ρίχτερ χορεύει η Ελλάδα

Η Κεφαλονιά σείεται ακόμη -Ισχυρός μετασεισμός 4,6 Ρίχτερ «χτύπησε» το Αργοστόλι
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με το Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, στις 18.33 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Το επίκεντρο εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα δυτικά του Αργοστολίου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Η Ανά-λυση των 58 !!!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Με θέμα: «Στον καιρό του Παλαιολόγου»
Ένα ταξίδι στο Βυζάντιο με όχημα τη λογοτεχνική σας φαντασία.
Ζωντανέψτε με την πένα σας τις μέρες του τελευταίου Αυτοκράτορα δημιουργώντας ένα διήγημα έως 2500 λέξεις και παίρνοντας μέρος στον λογοτεχνικό διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών & η Ενωμένη Ρωμηοσύνη.
Πέρα από τα βραβεία, τα δώρα και τις τιμητικές διακρίσεις του διαγωνισμού, η συμμετοχή σε ένα λογοτεχνικό διαγωνισμό είναι μία συναρπαστική και ανεπανάληπτη εμπειρία, ένα ταξίδι στις πιο δημιουργικές πτυχές του εαυτού σας!         

Κέρβερος η Τρόικα, παγιδευμένη η Ελλάδα ….

Σοκ από Economist: Η Τρόικα παγιδεύει την Ελλάδα στον Κάτω Κόσμο
Σκληρή κριτική στην Τρόικα κάνει με δημοσίευμά του ο Economist, παρομοιάζοντάς την με τον Κέρβερο, το σκυλί με τρία κεφάλια που στην ελληνική μυθολογία φυλούσε της πύλες του Αδη, του Κάτω Κόσμου. Μάλιστα, αναφέρει πως η Τρόικα «παγιδεύει την χώρα σε έναν οικονομικό Κάτω Κόσμο. Η τρόικα είναι το τρικέφαλο σκυλί που παγιδεύει την χώρα στον οικονομικό υπόκοσμο». Χαρακτηριστικό είναι πως και το σκίτσο που έχει δημοσιεύσει το περιοδικό (εικόνα), δείχνει ένα σκυλί με τρία κεφάλια που απαγορεύει την έξοδο.