“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

☦Όσιος Παΐσιος: Ελευθερώθηκαν τα χέρια του και το σώμα του απέκτησε δύναμη!

Είχε έρθει στο Καλύβι ένας νεαρός που είχε πολλά προβλήματα και βασανιζόταν σωματικά και ψυχικά πάνω από τέσσερα χρόνια. Ζούσε αμαρτωλή ζωή και τον τελευταίο καιρό είχε κλεισθή στο σπίτι του· δεν ήθελε να βλέπη άνθρωπο.
Δυο φίλοι του που έρχονταν τακτικά στο Άγιον Όρος, τον έπεισαν μετά από πολλές δυσκολίες να τον πάρουν μαζί τους στο Όρος, με σκοπό να τον φέρουν στο Καλύβι.

☦Μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα γίνει η παράδοση της ΠΟΛΗΣ στους Έλληνες. Καλόν να γνωρίζουμε και το τέλος των άσχημων καταστάσεων που βιώνουμε.

Φώτο από https://www.iefimerida.gr/
Δεν παρήγγειλε τα χαλιά για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ο Ερντογάν , όπως μάθαμε σήμερα, παρήγγειλε και ο ΟΥΡΑΝΟΣ τα δικά του γιατί  βιάζεται περισσότερο από τον σουλτάνο.Στο χθεσινό άρθρο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/06/blog-post_45.html
Ενώ η τουρκία έχει τόσα φλέγοντα θέματα για να ασχοληθεί από εξωτερικά, κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα, αλλά και θέματα επιδημιών, ασχολείται σήμερα μανιωδώς  με την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

☦ «Να μας λείπει το βύσσινο, αν είναι να δούμε το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, όταν τρώμε το φαγητό μας ανακατωμένο με τα δάκρυα μας»

Μας είπαν και τους δικαιολογούμε εν μέρει, όμως  τα ΣΗΜΕΙΑ άλλα πράγματα φαίνονται να απεργάζονται. Τα ΣΗΜΕΙΑ σήμερα είναι  πάρα πολλά που δεν μπορεί να τα χωνέψει ο κοινός νους. Όμως από  τον Σεπτέμβριο του 2013 υπήρχαν ψυχούλες που  μας μετέφεραν: 
«Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα το δείτε όταν το φαγητό σας θα το τρώτε ανακατωμένο με τα δάκρυα σας...»
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ήταν 3 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν στο άρθρο μας "H Κοσμοχαλασιά και η Αναλαμπή με το Ποθούμενο" μεταφέραμε τον παρακάτω διάλογοhttp://koukfamily.blogspot.com/2013/09/h.html