“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Εικόνα της Παναγίας της Δελφινούσσης ανήλθε από τον βυθό της Μαύρης Θάλασσας, προαναγγέλλοντας το νέο πάρσιμο της ΠΟΛΗΣ.

Να μην μας διαφεύγει το ΘΑΥΜΑ. Μπορεί το έκτακτο αυτό γεγονός να δημοσιοποιήθηκε το 2017, αλλά στην συνείδηση των Ρώσων είναι επικαιροποιημένο συνέχεια και αναπαραγάγετε από τα ΜΜΕ. Και πώς να μην είναι , όταν η  εικόνα που βγήκε από το βυθό της Μαύρης Θάλασσας συνοδεύονταν  σεβαστικά από 12 ΔΕΛΦΙΝΙΑ. Μάλιστα  είναι στο χαρακτηριστικό αγιογραφικό τύπο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των Βλαχερνών που παραπέμπει στην ιστορία της Ρωμιοσύνης της Κωνσταντινουπόλεως.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Πως μπορούμε να ονοματίσουμε την Εικόνα της Μεγαλόχαρης που παραδόθηκε σεβαστικά από τα δελφίνια της Μαύρης Θάλασσας σε ανθρώπινα χέρια;

Πήραν ευλογία για να γίνει : ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ από την Κρήτη που θα επιχειρούν στην Μακεδονία θα είναι οι πρώτοι Έλληνες που θα πλεύσουν στην ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ.

Πρέπει να κάνουμε ένα ΔΩΡΟ στην Πατρίδα μας την νέα χρονιά για να πάρουμε και το ΑΝΤΙΔΩΡΟ του Ουρανού. Άμεση η πνευματική η σχέση της Λεβεντογέννας Κρήτης με το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο τούρκος έχει σχεδόν αποτρελαθεί με τις αντιπαροχές που του έδωσαν προς τα δικά μας μέρη. Δεν συγκρατείται με τίποτε.