“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Π.Ελπιδιος-Μαζεψτε τροφη για 6 μηνες

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ... Από τον Πατέρα Ελπίδιο. Ο Πατέρας Ελπίδιος από την Ορδόδοξη Ιεραποστολική αδερφότητα '' φως χριστού'' μίλησε στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Nομού Πιερίας και στην εκπομπή '' πολιτικό βαρόμετρο'' με τον Ηλία Χρυσικό για τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα , για τα συσσίτια '' φώς χριστού'' που συνεχίζονται και δίνουν ελπίδα σε εκατοντάδες φτωχά παιδιά καθώς και για τα νέα έργα που είναι υπό εξέλιξη
Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ...

Να μην ξεχάσουμε…

Τρεις είναι οι βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, που πρέπει όλοι να μην ξεχάσουμε…

Αυτές είναι:

1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)

3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

Η παραπάνω σύμβαση έχει…

 υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω! Όλα αυτά δεν πρέπει να τα ξεχάσουμε. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως έχτισαν την φυλακή μας για να μας στοιβάξουν μέσα, αφού ζούσαν στο δόγμα “να κάνουμε την κρίση ευκαιρία”. Πράγματι, είδαν τα ξόανα των τραπεζών, οι μαριονέτες των funds και τα υποπόδια της Μέρκελ την ευκαιρία για να φυλακίσουν έναν λαό, να κομματιάσουν και να ξεπουλήσουν μία χώρα και τέλος να διαφύγουν στο όνομα της… “Παπαδημ(ι)οκρατίας”… ή κάποιας έντεχνης δικτατορίας (που θα φοράει τον μανδύα της τρομο-δημοκρατίας του χρέους…)

H ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ Α.Τ.Ι.Α.ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2012


Στις 11 Ιανουαρίου του 2012, ένας Πολωνός τουρίστας που ετοιμαζόταν να αποπλεύσει από λιμάνι της Κύπρου, καθώς κινηματογραφούσε για τελευταία φορά τα κοντινά σπίτια του όμορφου νησιού, εντόπισε αρκετές ολόλευκες φωτεινές σφαίρες να εμφανίζονται στο βάθος του ουρανού. Αμέσως έστρεψε την κάμερα του στα άγνωστα αντικείμενα και κατέγραφε για τα επόμενα 8 λεπτά, πάνω από το πλοίο, τα ‘’παιχνίδια’’ του μικρού στόλου. Αν και αρκετά αμφιλεγόμενη η λήψη για την αυθεντικότητα της, ήταν η πρώτη καταγραφή στο όμορφο νησί της Κύπρου για το 2012! (Αν και δεν εντοπίζεται γραφιστικό στοιχείο στο αρκετά καλής ανάλυσης βίντεο, μας προβλημάτισε η εξαρχής σωστή θέση της κάμερας, η αρχή και το τέλος της εμφάνισης, κάτι αρκετά δύσκολο να καταγραφεί… με ποσοστό 0,4%, και τα παράξενα αναβοσβήσματα των ufo.)

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ! Πριν από 110 Χρόνια !

Έτος 1902: Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών  βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Ρωσία με την έκδοση του Sergel Nilus. Η ευρύτατη διάδοσή τους τα επόμενα χρόνια θα διχάσει τις απόψεις καθώς θα θεωρηθούν από άλλους ως αντιεβραϊκή προπαγάνδα και απο άλλους ως μεθόδευση της παγκόσμιας κυριαρχίας τους. Η καταπληκτικη ταύτιση των εξελιξεων του 20ου αιώνα και των ημερών μας με τα γραφόμενα στα Πρωτόκολλα , θα δείξει σαφώς ότι αυτά σχεδιάστικαν για να εφαρμοσθούν και εφαρμόζονται, ενώ σήμερα είναι γνωστή η παντοδυναμία των εβραϊκών συμφερόντων στην παγκόσμια οικονομία, ενημέρωση και πολιτική ζωή. Πέρασαν περισσότερα απο 100 χρόνια απο τότε που το κείμενο αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής βήματα για την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελέγχου:

Σκηνικό έντασης στήνουν οι Τούρκοι στα Ίμια

Προκλητική στάση εξακολουθεί να κρατά η τουρκική πλευρά, που επιχειρεί να δημιουργήσει εκ του μη όντως σκηνικό έντασης στα Ίμια. Όπως αναφέρουν τουρκικές εφημερίδες, ένα σκάφος της ακτοφυλακής της Τουρκίας εμπόδισε σκάφος του Ελληνικού Λιμενικού «που είχε μπει μέσα στα τουρκικά ύδατα στις βραχονησίδες Ίμια». Επιχειρώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο, οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν ότι το σκάφος του λιμενικού συνόδευε ψαράδες, που ψάρευαν έχοντας περάσει στα Ίμια, μεταξύ των νησιών Τσατάλ και Τσαβούς. Το σκάφος της Τουρκικής Ακτοφυλακής, εμπόδισε τα ελληνικά σκάφη να προχωρήσουν «σε τουρκικά ύδατα. Αυτήν την περίοδο είναι η εποχή της τσιπούρας, οπότε ψαράδες από Κω, Κάλυμνο και Λέρο θέλησαν να ρίξουν δίχτυα, συνοδευόμενοι από σκάφος του Λιμενικού. Τότε, από το λιμάνι του Μποντρούμ απέπλευσε τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής, που μπήκε μπροστά από το ελληνικό και περίμενε. Οι ψαράδες συνέχισαν τη δουλειά τους ενώ τα σκάφη της ακτοφυλακής περίμεναν μπροστά από τα Ίμια.

Τι ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας;

Kατά καιρούς ειδικοί έχουν ισχυριστεί ότι η  Γη ψεκάζεται  με αλουμίνιο, βάριο, τιτάνιο και άλλα πολυμερή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τους επικρίνουν και να τους ειρωνευτούν. Το βίντεο που ακολουθεί συνιστά απόδειξη των παραπάνω ισχυρισμών  ακόμη και για τους πιο δύσπιστους. Σε αυτό λοιπόν περιλαμβάνονται  αναφορές από μετεωρολόγους αλλά κι από ένα συνέδριο γεωμηχανικής,  όπου  επιστήμονες διαβεβαιώνουν την ύπαρξη πειραμάτων τα οποία ωστόσο δεν έχουν έλθει ποτέ στη δημοσιότητα.



VIDEO-ΣΟΚ: Σύνθημα Σκοπιανών «Θα πάρουμε τη Θεσσαλονίκη»

Όταν ακούσετε το βίντεο το πρώτο πράγμα που θα πάθετε είναι ΣΟΚ.   Αυτό το κράτος, στρατολογεί νέους και νέες, τους «πωρώνουν» για να μισούν και να διεκδικούν κάτι το οποίο δεν τους ανήκει. Ακόμα όμως και να τους ανήκει, δεν το διεκδικούν σωστά.
Δείτε το βίντεο πιο κάτω και αναλογιστείτε. Που το πάνε οι Σκοπιανοί;


Οι πέντε «συμβουλές» Καμμένου στον Γιώργο

«Συμβουλές» προς τον Γιώργο Παπανδρέου δίνει ο βουλευτής Πάνος Καμμένος με σημερινή του ανάρτηση στο Facebook, αναφορικά με το ταξίδι του πρώην πρωθυπουργού στην Κόστα Ρίκα.
Ο κ. Παπανδρέου πρόκειται να μεταβεί στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να συμμετάσχει στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.  Για το λόγο αυτό ο κ. Καμμένος του δίνει ορισμένες συμβουλές ώστε ο πρώην πρωθυπουργός να μην βρεθεί εξ απροόπτου, όταν τον συναντήσουν κάποιοι «γνωστοί» του αδερφού του Αντρίκου και ορισμένων συνεργατών του. Προτρέπει μάλιστα τον Γ. Παπανδρέου να προσέχει μην βγει καμία φωτογραφία με τον Χοσέ Μαρία Φιγουέρες Όλσεν, ο οποίος είναι στο συμβούλιο της I4CENSE του αδελφού Αντρίκου και ορισμένων «φίλων» του Γιώργου Παπανδρέου.

Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας

Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια…
Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.
Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.
Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…
Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.

Πετρέλαιο – υπεραξία, εκτός από φυσικό αέριο για την Κύπρο!

«Υπεραξία» θα λάβει το Οικόπεδο 12 στην εξαιρετικά πιθανή ανακάλυψη πετρελαίου, πέραν του φυσικού αερίου. Η δήλωση αυτή η οποία έγινε στο «defence-point.gr» και προαναγγέλλει επί της ουσίας τα καλά νέα, απηχεί τις απόψεις ειδικών επιστημόνων οι οποίοι έχουν ασχοληθεί τόσο με την περίπτωση της Κύπρου αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου τα τελευταία είκοσι με τριάντα χρόνια, τόσο μέσω της επιστημονικής τους κατάρτισης όσο και μέσω των θέσεων ευθύνης που έχουν καταλάβει στο κρατικό μηχανισμό της χώρας, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να εκτιμήσουν με την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία το ενεργειακό δυναμικό της περιοχής. Πολλαπλάσιας αξίας θα είναι το οικόπεδο 12 σε περίπτωση που το επόμενο τρίμηνο επιβεβαιωθούν, έστω και στον ελάχιστο βαθμό, οι εκτιμήσεις αναφορικά με την ύπαρξη πετρελαίου πέραν του φυσικού αερίου, για το οποίο οι εκτιμήσεις αναφορικά με το μέγεθος του κοιτάσματος, όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις, όλο και θα μεγαλώνουν. Μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο, και αναφορικά με την επικείμενη έναρξη και διενέργεια του δευτέρου γύρου αδειοδοτήσεων, δηλαδή της εκμετάλλευσης των υπολοίπων οικοπέδων πέραν του 12, εκτιμάται πως η αξία της περιουσίας του Κυπριακού Ελληνισμού αναμένεται να εκτοξευθεί στα ουράνια. Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη υπεραξία δεν σχετίζεται μόνο με τα κυπριακά οικόπεδα, αλλά και με τα γειτονικά του Ισραήλ το οποίο αναμένεται να αξιοποιήσει και αυτό τα πετρελαϊκά του αποθέματα. Το ερώτημα φυσικά που παραμένει είναι πότε εμείς θα ξεφύγουμε από την ΑΟΖ… της Λίμνης των Ιωαννίνων και θα μεταφερθούμε στο πεδίο της πραγματικής μάχης για την επιβίωση του Ελληνισμού…

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Η ΟΛΑ ΄Η ΤΙΠΟΤΑ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται…
Ακούμε αυτό τον καιρό πολλές ειδήσεις…
Δεχόμαστε ένα καταιγισμό πληροφοριών…
Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε…
Δε θέλουμε να τα πιστέψουμε όλα όσα ακούμε.
Φαίνονται απίστευτα!
Σα να παίζουν μαζί μας και μας εμπαίζουν…
Ροκανίζουν το χρόνο, για να μας ισοπεδώσουν!
Λένε ειδικοί και μη:  «Το <κούρεμα> τελικά δεν είναι κούρεμα… απλά είναι ένα <καθάρισμα>». Το Μνημόνιο, όπου πήγε, έγινε ο τάφος της οικονομίας. Τα εκβιαστικά διλήμματα δεν έχουν καμία ισχύ, γιατί δε συμφέρει στην Ευρώπη να φύγουμε από το ευρώ. Την ίδια στιγμή που κάποιοι συνάνθρωποί μας εδώ λιμοκτονούν, άλλοι κερδίζουν. Οι κερδοσκόποι έβγαλαν αυτές τις μέρες τρισεκατομμύρια! Στην Ευρωζώνη μας έβαλαν οι Γερμανοί για να μη ζητήσουμε αποζημιώσεις. Όλα είναι προσχεδιασμένα. Πέφτουν οι μετοχές και τις αγοράζουν ξένοι. Θα γίνουμε είλωτες και δούλοι στην ίδια μας τη χώρα. Έχουν αυτοκτονήσει μέχρι τώρα 820 άτομα επίσημα, χώρια τα καρδιακά και τα εμφράγματα. Άλλοι δασκαλεύουν τους δικούς μας. Ξενόφερτοι και ξενόδουλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι οι ντόπιοι.Όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν  πολλαπλάσιο του δικού μας χρέος και μείς μόνο απειλούμαστε με έξοδο από το ευρώ. Κλαίνε οι άνθρωποι στα σπίτια τους. Παιδιά δεν έχουν ούτε εισιτήριο να μετακινηθούν. Λιποθυμούν στα σχολεία τους, μέσα στις τάξεις. Έχουν στεγνώσει τα πάντα. Έγκυροι οικονομολόγοι ισχυρίζονται βάσιμα ότι υπάρχει ένα είδος συνομωσίας και συμπαιγνίας των κομμάτων εξουσίας σε βάρος του λαού μας. Συνταγματολόγοι μιλούν για συνταγματική εκτροπή. Η αβεβαιότητα βασιλεύει και οι παλινωδίες θριαμβεύουν. Χάσαμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, οι ίδιοι λένε, ότι κάνουν εδώ και καιρό διακανονισμούς για το ρεύμα στους απλούς λογαριασμούς. Πως θα πληρώσουν οι πελάτες και το «χαράτσι»; Έρχονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι στα συσσίτια της Εκκλησίας. Πολλοί τρώνε μια φορά τη μέρα. Όλοι χρωστάνε στις τράπεζες! Και ακούμε ότι θα ξαναδοθούν χρήματα στις τράπεζες και πάλι στις τράπεζες και πάλι δάνεια. Αφού δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες πλέον. Έρχονται τα παιδιά και οι νέοι με καμένα όνειρα και φοβερή ανησυχία για τους γονείς τους. Γιατί δεν αφήνουν να εκφραστεί ο λαός με εκλογές; Ό,τι θέλει ας αποφασίσει. Γιατί πρέπει όλα να υπογραφούν και αφού πέσουν οι υπογραφές, μετά να γίνουν οι εκλογές; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Γιατί τόσο μίσος για τους Έλληνες; Προφανώς για να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να ξεπουλήσουμε τον εθνικό μας πλούτο, να χάσουμε το Αιγαίο, να έλθει μια νέα βαυαροκρατία και να χαλάσει την Ορθοδοξίας μας. ΄Η να βγεί στην εξουσία ο μαρξισμός, που θα βγεί κατά πως πάμε, και έτσι όπως θάμαστε, να μας κάνουν ένα εμφύλιο, όπως παλιότερα, ή ένα πόλεμο με την Τουρκία για να μη μας προσεταιρισθεί δήθεν η Ρωσία. Ποιος ξέρει τι σκέφτονται τα βρώμικα μυαλά τους. Οι χρηματολάγνοι και οι τραπεζίτες. Τι σχεδιάζουν στις στοές τους και στις μαύρες τελετές  τους…

Η μεγάλη δικαίωση για Καμμένο, Νούλα, Τόμπρα κλπ. Πόνταραν στην πτώχευση και το ήξεραν όλοι.

Αποκάλυψη από τον Πόρτα – Πόρτα
Την μελετη αυτη την εδωσε στη Συγγρου τον Δεκεμβριο του 2010 ?? ΛΕΓΕΤΕ ΡΕ… την πηρατε ?? Εκει στις σελιδες 7+8 στον πινακα που παρουσιαζει τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ… To ΓΑΠ δεν ηξερε τα CDS, Ο Αντρικος ηταν σε αλλο δωματιο… και ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ !!! Κυριες και κυριοι…. την θυμοσαστε την Ναντια Κομανεντσι?? Η απολυτη αθλητρια και γυμναστρια. Πρωτη σε ολες τις ΤΟΥΜΠΕΣ ! Αφιερωμενο οπως παντα σε ολα τα ΓΙΔΙΑ… και φυσικα εχω και συνεχεια… ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΙΔΟΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 !!!

ΠΠ

The Greek Sovereign Debt Crisis - Rimini Centre for Economic Analysis_staikuras Cds_2010_pp