“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Δεν μπορεί !!! Πλάκα μας κάνουν !!!

Το βίντεο ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού visitgreece.gr και πραγματικά, μας ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!
Έτσι καλωσορίζουμε στην Ελλάδα, κυρία Κεφαλογιάννη; Η Ελλάδα που ακριβώς υπήρχε στο κλιπάκι σας; Οι Έλληνες ήταν αυτοί που δείξατε να χορεύουν σαν παρτσακλά για λίγο; Γιατί στη συνέχεια βλέπαμε αλλοδαπούς να λικνίζονται στους ρυθμούς του... break dance και της χιπ - χοπ.

Διακήρυξη αποκήρυξης της παναίρεσης του Οικουμενισμού (Α’ ΜΕΡΟΣ)

Προς
Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γερμανίας και Έξαρχο Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης κ.κ.     Αυγουστίνο, Σεβασμιότατους Μητροπολίτες, Οσιολογιότατους Ιερείς, Αρχιερείς, Μοναχούς, Ιερομόναχους και διακόνους της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού στην Ευρώπη, στο Ελληνικό κράτος, στη Κύπρο και σε όλο τον κόσμο ανά την υφήλιο, αγαπητό Άγιον Όρος, αγαπητό κλήρο και λαό.
Δεκαετίες τώρα παρακολουθούμε ενέργειες από τους προκαθήμενους της εκκλησίας μας και ιδιαίτερα σε πολύ υψηλό και ύψιστο επίπεδο ιεραρχίας, που δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε εμείς ως ταπεινοί και αμαρτωλοί δούλοι Κυρίου. Αυτές οι ενέργειες έχουν όνομα, αυτοαποκαλούνται οικουμενιστικές και συμβαίνουν μέσα στην Αγία του Χριστού Εκκλησία, τη μια και μοναδική και μόνη αληθινή καθολική και αποστολική Εκκλησία επί της γης, δηλ. την εκκλησία του μόνου αληθινού και Τριαδικού Θεού , αυτής του Κυρίου ημών Ιησoύ Χριστού, δηλαδή την Ορθόδοξη Εκκλησία και δεν μιλάμε.

«Γιάννη μου το μαντήλι σου…. που το ‘χεις λερωμένο» !!!

Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα ή καταστάσεις να θεωρηθεί εντελώς συμπτωματική!!!

Θ.Π.

Η εξίσωση … Φούχτελ !!!

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Παγίδα 32 δισ. και «πλιάτσικο» μέχρι το 2016

Η κύρια απαίτηση θα είναι να διορισθεί στην Ελλάδα ένας υπερ-Επίτροπος, με αποτέλεσμα η Ελλάδα, να χάσει ακόμη και την κατ’ επίφαση άσκηση της εθνικής της κυριαρχίας
Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος
Πίσω από τον όρο αναθεώρηση του χρέους  και επαναγορά των ομολόγων,  όπως την εννοεί το Βερολίνο και δεν διαπραγματεύεται η Αθήνα, κρύβονται δύο υπαρξιακές παγίδες για ότι απέμεινε, από την δυνατότητα της Ελλάδας να ανακτήσει την εθνική της κυριαρχία, σε ορατό  ορίζοντα. Αλλά και να υπάρξει ανάκαμψη και νέα μερίδια ευημερίας, πέρα από την «αποικία  χρέους» που σχεδιάζει η Καγκελαρία και η Νέα Ευρώπη. 

Ακόμα αναρωτιέστε γιατί πάμε κατά διαόλου;

Με τους σταθμούς του μετρό και την ονομασία τους τα… έβαλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φωτεινή Πιπιλή. Ειδικότερα, η κ. Πιπιλή ζήτησε από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, οι σταθμοί του μετρό να μην φέρουν ονόματα Αγίων, καθώς εύκολα μπορεί να κάνεις λάθος στον προορισμό σου. «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο» αναφέρει η βουλευτής σύμφωνα με τον Βηματοδότη.