“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΜΙΛΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ρωσία προς ΕΕ: "Ουκρανία τέλος για την μεταφορά φ.α. - Από την Ελλάδα θα φορτώνετε πλέον φυσικό αέριο"!
Με μια δήλωση-βόμβα ο ισχυρός άνδρας της Gazprom  Αλεξέι Μίλερ διαγράφει από τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης την Ουκρανία ως κόμβο μεταφοράς φυσικού αερίου και δηλώνει ότι οι αγωγοί μεταφοράς φ/α που περνούν από αυτή θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν από τον ελληνοτουρκικό αγωγό φ/α!

Το άθλιο προεκλογικό εμπόριο πατρίδας και θρησκείας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας- Τουρκολόγος
Η πραγματικά αλγεινή εικόνα του πολιτικού ηγέτη αυτής της χώρας μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να δηλώνει με περισσό στόμφο και ειρωνικό ύφος ότι οι άγιες εικόνες δεν θα κατεβούν ποτέ από τα δημόσια ιδρύματα, δικαιώνουν όλες τις προβλέψεις μας ότι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν θα σεβαστούν κανένα ιερό και όσιο και οι γνωστοί πατριδοκάπηλοι και ορθοδοξοκάπηλοι θα προσπαθήσουν, συνεπικουρούμενοι και από κάποιους ανεκδιήγητους ρασοφόρους, να εκμεταλλευτούν τις θρησκευτικές συνειδήσεις για εκλογικά κέρδη.

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης - Yπέρ του γένους και της Πατρίδος

“Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός”
Ο Γέροντας, ξεριζωμένος από την βρεφική του ηλικία, και έχοντας ζήσει την φρίκη του πολέμου και της Κατοχής, γνώριζε από την πείρα του ότι το να «διάγωμεν ήρεμον και ησύχιον βίον» είναι μεγάλη ευλογία.