“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Φάρμακα: 50€ στην Αμερική, 1500€ εδώ !!!

Το επεισόδιο με τον Καψή και τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του MEGA

Ένταση προκλήθηκε στην χθεσινή εκπομπή του Mega "Η ώρα της κάλπης" του Μανώλη Καψή. Ο παρουσιαστής είχε δώσει τον λόγο στον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή "μαθητευόμενο μάγο της οικονομίας" κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου. Η ένταση συνεχίστηκε, ο παρουσιαστής έδιωξε τον Ηλία Κασιδιάρη από το στούντιο και εκείνος πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε.
Δείτε το στιγμιότυπο.


mediagate

Για την Ελλάδα !!!


Τραγούδι: Για την Ελλάδα
Στίχοι: Σωκράτης Μάλαμας
Μουσική: Σωκράτης Μάλαμας
Πρώτη εκτέλεση: Σωκράτης Μάλαμας

Το Bloomberg έδωσε «ισοτιμία» ελληνικής δραχμής!

Αναστάτωση στους οικονομικούς αναλυτές και χρηματιστές ανά τον κόσμο προκάλεσε η «πρωτοβουλία» του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg, να βάλει στην ηλεκτρονική του πλατφόρμα ισοτιμιών, επιλογή για μια πιθανή ελληνική «δραχμή». Οι έκπληκτοι συνδρομητές του πρακτορείου, όταν προσπάθησαν να πατήσουν την επιλογή της «ελληνικής δραχμής», ως πιθανό νόμισμα σε μια έξοδο από την ευρωζώνη, έλαβαν μήνυμα που έλεγε ότι «η πρόσβαση στην κατηγορία απαγορεύεται από τον πάροχο». Το Bloomberg χαρακτήρισε την ένδειξη ως «εσωτερική λειτουργία προς δοκιμή», στα απορημένα αιτήματα των επενδυτών για διευκρινήσεις.

Τα δίνει όλα στη Λευκορωσία ο Πούτιν !!!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε ηθική στήριξη και νέα δάνεια, ύψους 440 εκατ. δολ. στη Λευκορωσία κατά την επίσημη επίσκεψή του, χθες, στο Μινσκ και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Λουκασένκο. «Η Ρωσία κι η Λευκορωσία θα συντονίσουν τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση προσπαθειών επέμβασης στα εσωτερικά των δύο κρατών και της άσκησης πίεσης μέσω της θέσπισης περιοριστικών μέτρων ή κυρώσεων», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο Λευκορώσος ομόλογός του Αλεξάντερ Λουκασένκο.

Π. Καμμένος: Μύθος η αδυναμία καταβολής μισθών-συντάξεων

Στην πλήρη αποτυχία του Μνημονίου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαννιά, από τον οποίο ενημερώθηκε για την κατάσταση της οικονομίας και την πορεία των εσόδων. Χαρακτήρισε επίσης μύθο που καταρρίφθηκε το ότι δεν μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί εάν δεν πάρουμε την δόση από τους δανειστές. Υποστήριξε ότι τόσο οι μισθοί όσο και οι συντάξεις καθώς και τα έξοδα για την υγεία μπορούν να καλυφθούν από τα φορολογικά έσοδα και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να πάψουν να εκβιάζουν τους Έλληνες πολίτες.

defence-point

Guardian: Η κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης

Με μελανά χρώματα το δημοσίευμα της Guardian περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα, με τον κόσμο να συρρέει στα συσσίτια, «αναρχικούς και φασίστες να τσακώνονται για τον έλεγχο στους δρόμους», τους μετανάστες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο το βράδυ, τους «υποστηρικτές του Χίτλερ να κάνουν παρέλαση»… «Είναι σαν τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης», γράφει η εφημερίδα αναφερόμενη στην περίοδο 1919-1933 στη Γερμανία… «Με την πρώτη ματιά», συνεχίζει το άρθρο, «η Ελλάδα φαίνεται να είναι όπως κάθε ανεπτυγμένο κράτος. Οι άνθρωποι κάθονται στα καφέ και τα μαγαζιά δουλεύουν. Είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς ότι η τοπική οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 20% τα τελευταία τρία χρόνια και όλο και κατρακυλά»…

Η Ελίτ τρέμει...Tο πείραμα απέτυχε !!!

Της Μιχαλούς
Μήπως τελικά βρισκόμαστε λίγα βήματα πριν να συμβεί το αναπόφευκτο; Δηλαδή το ευρώ να υποστεί την ολοκληρωτική του κατάρρευση; Και τελικά μήπως ήρθε η ώρα να δούμε επιτέλους  το τέλος της ηγεμονικής στάσης των πρώην αποικιοκρατών; Ποιος ξέρει; Εκείνο που ξέρουμε πλέον είναι ότι σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο γεγονός δεν θα το έχει δημιουργήσει η χώρα μας αλλά η αδιαλλαξία και η επιμονή των κερδοσκόπων για περισσότερη συσσώρευση χρήματος στα ταμεία του! Το πείραμα τους απέτυχε τους στόχους του και ο ποντικός έγινε θηρίο και ξεσκέπασε τις καταστροφικές τακτικές τους … Ο μεγαλύτερος φόβος τώρα των τεχνοκρατών που ελέγχουν την Ελλάδα δεν είναι τι θα απογίνει ο ελληνικός λαός σε περίπτωση που θα κλιμακωθεί το φαινόμενο των μαζικών αναλήψεων και του γενικευμένου πανικού που θα προκύψει από μια πιθανή έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Αυτό που φοβάται περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο η διεθνής τραπεζική ελίτ είναι η πιθανότητα ανάκαμψης της Ελλάδας μετά από την αποχώρησή της από το κοινό νόμισμα και το τι θα επακολουθήσει μόλις η Ελλάδα αποτελέσει πρότυπο για άλλα κράτη, εξωθώντας τα και αυτά να βγουν από την ευρωζώνη.

«Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει. Οι Ορθόδοξοι δε θα πάθουν τίποτα»

«ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΠΑΣΧΑ 2012
Μήνυμα Παναγίας Βηθλεεμίτισσας προς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς
Στις 11 Απριλίου 2012 -Μεγάλη Τετάρτη- προσκυνητές από την Κρήτη πήγαν να προσκυνήσουν στην Εκκλησία της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας, που βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, όπου ο Μοναχός Βησσαρίωνας τους είπε τα εξης: "Πριν τέσσερις ημέρες εμφανίστηκε σε όνειρο η Παναγία Βηθλεεμίτισσα σε κάποιο μουσουλμάνο και του είπε:"Πήγαινε στην εικόνα μου, την Παναγία τη Βηθλεεμίτισσα, να ανάψεις κεράκι και θα σου πω κάτι, να το πεις στο Μοναχό Βησσαρίωνα". Όταν πήγε, είδε ζωντανή την Παναγία και του είπε: "Έίμαι η Παναγία και πάντα θα βοηθώ τους Ορθοδόξους. Ο Υιός μου θα έρθει να σας προστατέψει. Οι Ορθόδοξοι δε θα πάθουν τίποτα. Όλοι αυτοί που βλέπετε στις εικόνες είναι Άγιοι και είναι αληθινοί. Ο Βησσαρίωνας να το πει στους ιερείς και αυτοί να το διαδώσουν".
Με εκτίμηση Ελευθερία»   hggiken

Σ.Μπερλουσκόνι: "Τυπώστε λεφτά για να μην τυπώσουμε εμείς"!

Η πρώτη σοβαρή πρόταση αντιμετώπισης της κρίσης ήρθε από τον άνθρωπο που παρά τα όσα του καταμαρτυρούν σε προσωπικό επίπεδο, άλλαξε την μοίρα της Ιταλίας και την μετέτρεψε σε μια μεγάλη βιομηχανική χώρα, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο οποίος μιλώντας στους βουλευτές και τους γερουσιαστές του κόμματός του, και προχώρησε σε συγκεκριμένη πρόταση: «Πρέπει να πάμε στην Ευρώπη και να πούμε με δύναμη ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει να αρχίσει να τυπώνει νόμισμα. Διαφορετικά, ας αρχίσουμε να τυπώνουμε νόμισμα εμείς, με το νομισματοκοπείο μας»! «Δεν είχα ξαναδεί ποτέ μια τόσο σοβαρή κατάσταση.