“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Έτρεμε η γη στην κόκκινη πλατεία…

Την 67η επέτειο από το τέλος του Β’ ΠΠ στην Ευρώπη τίμησε η Ρωσία στις 9 Μαΐου όπως κάθε χρόνο με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία. 
Η πρώτη παρέλαση είχε πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου του 1945 και από τότε κάθε χρόνο η Ρωσία τιμά τους νεκρούς της στα πεδία των μαχών αλλά και τη νίκη της ενάντια στις ευρωπαϊκές δυνάμεις του Άξονα. Στη φετινή παρέλαση επιδείχθηκε ένας σημαντικός αριθμός από το σύγχρονο  υλικό των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας, όπως άρματα μάχης T-90, ΤΟΜΠ BTR-90, το νέο θωρακισμένο όχημα αναγνώρισης Tigr, το αντιαεροπορικό σύστημα Buk-2M2, οι νέοι βαλλιστικοί πύραυλοι Topol-M, το αντιαεροπορικό σύστημα μεγάλου βεληνεκούς S-400, ο τακτικός πύραυλος πεδίου μάχης Iskander και το σύστημα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων MSTA-S, ενώ πάνω από το  χώρο της παρέλασης πετούσαν ελικόπτερα Mi-8 ανεμίζοντας σημαίες της ρωσικής ομοσπονδίας. 

defencenet

Τουρκία προς ΕΕ: Μπορούμε να σας σώσουμε από την κρίση!

Μήνυμα  με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης -που είναι σήμερα- απύθηνε η τουρκική πολιτικής ηγεσία στη ΕΕ – και δια του Προέδρου Γκιούλ και δια του Πρωθυπουργού Ερντογάν. Το νόημά τους  είναι ότι χάρις στην οικονομική της ανάπτυξη και τις δυνατότητες της Τουρκίας  στην  παραγωγή και τις επενδύσεις, η Άγκυρα  μπορεί να βοηθήσει την Ευρώπη να ξεπεράσει  τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Αυτό  καταγράφεται  στο μήνυμα του  πρόεδρου Γκιούλ, ενώ ο πρωθυπουργός Ερντογάν υπογραμμίζει ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να ενταχθεί στην ΕΕ, καλώντας τους Ευρωπαίους εταίρους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

prionokordela

Η Μέρκελ ...μας συγχαίρει για τις υπογραφές που έχουμε βάλει!

Όλες οι χώρες που έχουν υπογράψει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο θα πρέπει να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα σε αυτό, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Βερολίνο. "Όλοι θα πρέπει να τηρήσουν αυτά που αποφασίσαμε. Είκοσι πέντε χώρες έχουν υπογράψει το Δημοσιονομικό Σύμφωνο", υπενθύμισε η Μέρκελ, η οποία έδωσε συγχαρητήρια στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Σλοβενία που έχουν ήδη επικυρώσει τη συνθήκη αυτή. Έκκληση προς τα δύο κοινοβουλευτικά σώματα της Γερμανίας (Άνω και Κάτω Βουλή) να συνεδριάσουν προκειμένου να εγκρίνουν το Δημοσιονομικό Σύμφωνο και τον μόνιμο Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ΕΜΣ) πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου απηύθυνε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.

“Εγέρθητι” σε ένδειξη … σεβασμού!!!

Εγέρθη…τω ρε! Τώρα δεν μιλάει κανείς…,
(του Χρήστου Κυργιάκη)
Κάπως έτσι η χρυσή οργή μετατράπηκε σε χρυσή αυγή…
Λίγο οι αντικειμενικές συνθήκες της εξαθλίωσης και της ανέχειας, λίγο το ξεθύμασμα της μούτζας και της βρισιάς, λίγο η έλλειψη ξεκάθαρης αριστερής διεξόδου, λίγο η παραπλανητική συνθηματολογία των χρυσαυγιτών ενάντια στους τραπεζίτες, ενάντια στο ξένο κεφάλαιο, λίγο οι κοινωνικές παρενέργειες από την παρουσία των μεταναστών, λίγο η ανεργία, λίγο η άγνοια για τα πραγματικά αίτια της ανεργίας, λίγο η αναφορά σε προδότες και προσκυνημένους από αυτούς που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι ήταν οι πλέον προσκυνημένοι στους κατακτητές του Χίτλερ, λίγο που πολλοί δεν γνωρίζουν και άλλοι τόσοι έχουν ξεχάσει τις θηριωδίες των ιδεολογικών προγόνων της χρυσής αυγής έκαναν, έστω και προσωρινά, τους νοσταλγούς του Ναζισμού να χαίρονται με θράσος.

"Οι Έλληνες απέρριψαν το μνημόνιο"

«Αναταραχή στην Ελλάδα» έχει τίτλο το ολοσέλιδο αφιέρωμα στις ελληνικές εκλογές που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Le Soir», το οποίο υπογραμμίζει την ανησυχία των Ευρωπαίων και των αγορών, επισημαίνοντας ότι η ΕΕ ενδέχεται να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Το δημοσίευμα τονίζει πως η διαχωριστική γραμμή αυτών των εκλογών τοποθετήθηκε ανάμεσα στα μνημονιακά και στα αντιμνημονιακά κόμματα. «Είναι προφανές πως το μνημόνιο, η συμφωνία που ορίζει τα μέτρα λιτότητας με αντάλλαγμα το δανεισμό της χώρας, απορρίφθηκε από τους Έλληνες ψηφοφόρους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παρέλαβε τη βαλίτσα με τα πυρηνικά ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin

Λίγες στιγμές μετά την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής τελετής της ορκωμοσίας του  ως ο νέος πρόεδρος της Ρωσίας ο Vladimir Putin αμέσως παρέλαβε τη μαύρη βαλίτσα με τους κωδικούς του ρωσικού πυρηνικού οπλοστασίου. Με τον απερχόμενο πρόεδρο Dmitry Medvedev στο πλάι του ο Putin παρέλαβε τη μαύρη βαλίτσα σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Άμυνας της χώρας Anatoly Serdyukov. Η φορητή αυτή συσκευή που βρίσκεται μέσα στη βαλίτσα χρησιμοποιεί ένα μυστικό κωδικό που είναι γνωστός – η ονομασία του κωδικού και όχι ο ίδιος ο κωδικός φυσικά- ως Cheget και μέσω του οποίου ο πρόεδρος της χώρας μπορεί ανα πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου να δώσει την εντολή για την εκτόξευση των πυρηνικών πυραύλων.

Επιτέλους και μια Επιστημονική εξήγηση για τους Αεροψεκασμούς από …. Ειδήμονες !!!


Το τηλεφώνημα του Πούτιν στον Ολάντ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τηλεφώνησε χθες  στον Γάλλο εκλεγμένο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, με τον οποίο προτίθεται να διατηρεί τακτικές επαφές, και στον απερχόμενο αρχηγό του κράτους Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο . "Ο Ρώσος Πρόεδρος συνεχάρη τον Φρανσουά Ολάντ για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές. Από την πλευρά του ο Φρανσουά Ολάντ συνεχάρη θερμά τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος", διευκρινίζει το Κρεμλίνο στην ανακοινωσή του. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους οι κ.κ. Ολάντ και Πούτιν έδωσαν έμφαση στη σημασία των γάλλο-ρωσικών δεσμών και υπογράμμισαν την πρόθεσή τους να "εγγυηθούν την προοδευτική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων", σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Τι έγραφε το 1987 για το θάνατο του Χίτλερ ο Μιχαλολιάκος !!!

Σαν σήμερα, 30 Απριλίου, το 1945 ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε, αυτοκτονώντας στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής: «Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Νίκος Κατσαρός: Η Συνωμοσία των Αεροψεκασμών και τα Chemtrails!

Παράξενοι σχηματισμοί νεφών, επικίνδυνες χημικές ουσίες, εξωτικά όπλα βιολογικού πολέμου, άγνωστες μέθοδοι αλλαγής του κλίματος. Με τι από όλα αυτά συνδέονται τελικά τα περιβόητα chemtrails, οι χημικές ουρές που εμφανίζονται στους ουρανούς του πλανήτη μας τις τελευταίες δεκατίες; Η συνέντευξη του Μηνά Παπαγεωργίου με τον Νίκο Κατσαρό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τεύχος 1 του εβδομαιδαίου περιοδικού “Φαινόμενα” (25/9/2010).