“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Πώς οι πραγματικοί μοναχοί «πάσχουν τα θεία»

Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
Αν, σύμφωνα με το λόγο του Κυρίου μας, «η βασιλεία των ουρανών είναι ανάμεσά σας» (Λουκ. 17,21), δεν είναι παράδοξο να αισθάνονται και να πάσχουν τις θείες ενέργειες της Χάριτος οι πραγματικοί μοναχοί.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η προφητεία για τον τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ και τη λυσσαλέα επίθεση της Δύσης στη ρωσική οικονομία

Τα όσα συμβαίνουν σήμερα επιβεβαιώνουν παλαιότερες προφητείες… Τότε κάποιοι δεν είχαν δείξει την απαραίτητη προσοχή…
Αξίζει να ακούσετε τι έλεγε ήδη το 1971 ο C. Allan Martin για τον τελευταίο πρόεδρο των ΗΠΑ αλλά και για την παρανοϊκή επίθεση της Δύσης στη ρωσική οικονομία!

Έκτακτο: Eμπλοκή μαχητικών βόρεια της N. Λέσβου… Αντέδρασαν τα οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά !

Σκληραίνει η κόντρα στο Αιγαίο και όποιος έχει σκοπό να το διακινδυνεύσει μάλλον πρέπει να το σκεφτεί σοβαρότερα …
Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος απο έξι (6) μαχητικά πέταξε σήμερα βορειανατολικά της νήσους Λέσβου και εντός του FIR  Αθηνών ! Αποτέλεσμα   το  ΑΤΑ να απογειώσει  τα Μαχητικά της Ετοιμότητας που κυνήγησαν τα Τούρκικα !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ – Πολύ πιθανό να μην υπάρξει 3η ψηφοφορία!

Το κλίμα πλέον για τον Α. Σαμαρά και την κυβέρνηση είναι τόσο βαρύ μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις με οπτικοακουστικό υλικό περί …δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας, που αναμένεται να βάλει οριστικό τέλος στις όποιες ελπίδες είχε η κυβέρνηση για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Φιλοτουρκική “μαχαιριά” από Πούτιν κατά Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
Ο κόμβος διανομής φυσικού αερίου στα σύνορα Ελλάδας και Τουρκίας είναι δυνατός, όπως και η διέλευση του αερίου αυτού μέσω της Ελλάδας προς την υπόλοιπη Ευρώπη, όμως ένα τέτοιο σχέδιο, δεν εξαρτάται κυρίως από τη Ρωσία, αλλά από την ΕΕ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, στην καθιερωμένη απολογιστική του συνέντευξη για το πέρας του έτους. 

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ η χώρα μας έχει ριχτεί στον γκρεμό από μια διεφθαρμένη πολιτική κλίκα, ενώ η ελληνική κοινωνία θρηνεί σχεδόν καθημερινά τα θύματα της από αυτή την «θύελλα», ένα μεγάλο μέρος αυτής της κλίκας έχει εντείνει τις προσπάθειες αποχριστιανοποίοησης του ελληνικού κράτους, με μια επιχείρηση αποκαθήλωσης όλων των πατροπαράδοτων ορθοδόξων συμβόλων από όλες τις δημόσιες λειτουργίες.