“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

T.Χριστοδουλοπούλου: "Πλούτισαν τα νησιά από τους πρόσφυγες - Οι Σύροι κάνουν μεγάλο τζίρο" (vid)

Σχόλιο Θ.Π.: ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ… ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Σε συνέντευξή της στο The PressProject, η πρώην υπουργός ρωτήθηκε κάποια στιγμή για το αν οι πρόσφυγες προκαλούν μόνο ζημιά στην ελληνική οικονομία.
«Πλούτισαν τα νησιά, πλούτισαν από τους πρόσφυγες», απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου και πρόσθεσε: «Οι Σύροι, επειδή έχουν όλοι χρήματα, μένουν σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν. Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά, κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα.

Σε μη εκλόγιμη θέση της Ν.Δ. ο επίτιμος Α/ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψας. Να υποθέσουμε ότι θα τον δούμε σε κάποιο Υπουργείο;;;;;

Σχόλιο Θ.Π.: ΌΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗ… ΟΛΑ !!!
ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Όλο το παρασκήνιο του "πάρε δώσε" των κομμάτων με στρατιωτικούς
Με την πιο ισχνή εκπροσώπηση στη Βουλή θα βρεθούν ,όπως όλα δείχνουν, οι στρατιωτικοί. Τα κόμματα και ειδικά αυτά που θα διεκδικήσουν την πρωτιά δείχνουν να αδιαφορούν για την τοποθέτηση ηχηρών ονομάτων στρατιωτικών σε εκλόγιμες θέσεις.

Με τα ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ και τα ΠΡΩΤΑ δάκρυα

Φώτο: Προσευχή κατά Τζιχαντιστών
Ρώσοι Στρατηγοί προς τον Πούτιν… “τέρμα οι ευγένειες προς τους Αμερικάνους”
Αυτός είναι και ο  λόγος  που τα τελευταία 24ωρα βλέπουμε ραγδαία επιδείνωση σε όλα τα γεωστρατηγικά μέτωπα. Οι Δυτικο- Ευρωπαίοι στις προετοιμασίες που κάνουν στα υποψήφια στρατιωτικά πεδία που είναι αντικριστά στην Ρωσική επικράτεια βλέπουν ότι τους λείπει ανθρώπινο δυναμικό.