“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κάντε μια προσευχή και όλα θα γίνουν

Η Ελπίδα σας στο Θεό! Έχουμε μεγάλο και σκληρό αγώνα, πρέπει να νικηθούν οι δαίμονες και πρέπει να νικήσει ο χριστιανισμός.
Να έχεις πίστη στο Θεό και να κάνεις προσευχή και ο Θεός θα βοηθήσει περισσότερο από δικηγόρους και περισσότερο από ανθρώπους. Του κόσμου τους ανθρώπους να έχεις, άμα ο Θεός δεν θέλει, δεν γίνεται τίποτα. Όσα και να πούμε, χιλιάδες κηρύγματα να ακούσετε, αν δεν έρθει το άγιο Πνεύμα για να μας στερεώσει, να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει, αν δεν έρθει η χάρις του Θεού, τίποτε δεν κάνουμε.

“Τορπίλη” μέσα στο Βερολίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ν. Κοτζιάς έθεσε το θέμα του κατοχικού δανείου
Στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο ως υπουργού εξωτερικών, ο Νίκος Κοτζιάς έθεσε στον Γερμανό ομόλογο του το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε πως η νέα κυβέρνηση θα διεκδικήσει το ζήτημα του κατοχικού δανείου. «Στην ιστοσελίδα μας του υπουργείου αναφέρεται ποια είναι η θέση μας και τι είπε ο πρωθυπουργός στην βουλή για το επίμαχο θέμα» 

Η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα "ντρίμπλας" από ολιγάρχη...

Γράφει ο Νικ. Αρ. 
Ο "ιερός πόλεμος" που έχει ανοίξει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...κατά του συστήματος των "ολιγαρχών" - όπως τους κατονόμασε προεκλογικά, αλλά και στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δημιουργούν νέα δεδομένα, αλλά και προσδοκίες, τόσο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όσο και για τη ρήξη με το "τρίγωνο της αμαρτίας": κυβέρνηση-καθεστωτικά media- ολιγάρχες.

Η ένοχη σιωπή που δεν αντέχει ούτε και την αλήθεια

- οι εξάρσεις και οι ολέθριες συνέπειες -
Η Ευρώπη και η παγκόσμια κοινή γνώμη ασχολείται εδώ και 6 χρόνια με το πρόβλημα της κρίσης  χρέους της χώρας μας, χωρίς  ακόμη να διαφαίνεται η λύση αυτού. Αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι συνέπειες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου διευθετήθηκαν εντός ελαχίστου και μόνον  χρόνου. 

“μόνο η ΠΑΝΑΓΙΑ ξέρει να σκουπίζει σ ύ ρ ι ζ α”

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αρχαιοελληνική παροιμία. Και ο  Ηράκλειτος έλεγε, ¨Φύσις κρύπτεσθαι φιλεί.¨ Ηράκλειτος, 544-484 π.Χ.
Με το που έγινε ο άνθρωπος άρχισαν να λειτουργούν και οι “πνευματικοί νόμοι”
Τελικά ποιος θα ξεκαθαρίσει τους λογισμούς μας να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει  σε βάρος της πατρίδας εξ αιτίας  αποκαλυπτικών  δημοσιευμάτων που έρχονται στο φώς της επικαιρότητας τέτοιες κρίσιμες στιγμές;

Στρατηγική συμφωνία Αθήνας και Μόσχα: Η ρωσική "Rosgeologia" αναλαμβάνει σεισμικές έρευνες από Καστελόριζο έως Κρήτη

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ
Η ρωσική εταιρεία «OAO Rosgeologia» αναλαμβάνει τη διενέργεια τρισδιάστατων σεισμικών ερευνών στο Αιγαίο με επικέντρωση από το Καστελόριζο έως τα νότια της Κρήτης όπου υπάρχουν στοιχεία για μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Η συμφωνία έχει κλείσει και είναι στρατηγικής σημασίας, αφού πέραν της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας ορθώνεται ένα «τοίχος» απέναντι στις επιδιώξεις της Άγκυρας έναντι των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λαϊκό προσκύνημα χιλιάδων στον τάφο του Αγίου Παϊσίου!
Πλήθος κόσμου, κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά του κόσμου, συρρέει καθημερινά στο ησυχαστήριο του Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή, για να προσκυνήσει τον τάφο του Αγίου Παϊσίου. Ο μέγιστος Αγιορείτης πατέρας , πέρασε στο πάνθεον των αγίων στις 13 Ιανουαρίου του 2015 με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου και οι πιστοί εκδηλώνουν καθημερινά την αγάπη και την πίστη τους στην αγιοσύνη του.

Καμμένος: Η Μυστική Υπηρεσία Στρατού θα συλλάβει με τις πυτζάμες μιζαδόρους-μέλη ιστορικών οικογενειών της πολιτικής.

ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ
Kομμάντος της Στρατιωτικής Μυστικής Υπηρεσίας θα μπουκάρουν πριν ξημερώσει στα σπίτια των διεφθαρμένων μιζαδόρων από τα Εξοπλιστικά (σε όσους δηλαδή τα έπιασαν από το 1974 έως το 2014) και θα τους συλλαμβάνουν με τις πυτζάμες.
Οι μιζαδόροι θα οδηγούνται σε ειδικό ανακριτικό γραφείο της Military Intelligence Servise και θα ανακρίνονται ώσπου να ξεράσουν όλους τους μυστικούς λογαριασμούς και τα ποσά από τις μιζες.