“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αυτές είναι οι Εφορίες που βάζουν «λουκέτο» την ερχόμενη Δευτέρα

Tην αναστολή 20 ακόμη Δ.Ο.Υ και 45 σημείων ελέγχου που εντάσσονται σε αντίστοιχες μεγαλύτερες μονάδες προχωρά το υπουργείο Οικονομικών σο πλαίσιο της ενοποίησης και αναδιοργάνωσης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών. Ειδικότερα στις 17 Ιουνίου αναστέλλεται η λειτουργία 6 ΔΟΥ σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες 14 ΔΟΥ θα ενοποιηθούν την 1 Σεπτεμβρίου 2013.

Η Φωνή του Πατρός Ιωσήφ ανατριχιαστικά επίκαιρη...

“...μόλις τραβήξει πίσω το διεθνές κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι.”
Η κυβέρνηση κλείνει την ΕΡΤ - 2656 εργαζόμενοι απολύονται...
Ο κ. Κεδίκογλου προέβαλε προσχήματα κακοδιαχείρησης, αδιαφάνειας και σπατάλης τα οποία εκ του αποτελέσματος καταλήγουν να χρεώνονται οι 2600 εργαζομένοι που αμείβονται με μισθούς ενιαίου μισθολογίου και πλέον μένουν στο δρόμο.

ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ - ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΟΧΕΣ … ΥΕΝΕΔ!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ;

Κραυγή αγωνίας γιά τήν διάλυση αυτής τής χώρας..."Σάν οικογένειες καί σάν Έθνος βλέπω χωρίς Θεό νά χανόμαστε ! "
"...Άπό τότε, αδελφοί μου, πού σταμάτησε ό άνθρωπος νά πράττει τό θέλημα τού Θεού καί πράττει τό δικό του θέλημα, ή κοινωνία μας μετατράπηκε σε μιά σύγχρονη Βαβέλ. Ό κόσμος ζεί συγχυσμένος καί μακράν τοϋ θελήματος τού Χριστού. 
Γι' αυτό καί ό Κύριος απέσυρε τό έλεός Του πάνω άπό τη χώρα μας. Έπαψε νά μας προστατεύει, γι' αυτό καί οι εχθροί ( καί εγκληματίες ) εισήλθαν μέσα στην χώρα ώς κατακτητές καί βασανίζουν τόν λαό μας…
Ξεχάσαμε σάν λαός τοϋ Θεού ότι έπρεπε νά κοιτάμε ένα: Πρώτα την Βασιλεία των Ουρανών σύμφωνα μέ τά λόγια τοϋ Χριστού μας, πού μας είπε: «Ζητείτε πρώτον την Βασιλεία τών Ουρανών καί ταϋτα πάντα προστεθήσεται». Αυτό θέλει ό Θεός.

Υπάρχει plan B κύριε Σαμαρά;

Η χτεσινή μέρα ήταν μια εξαιρετικά κακή ημέρα για την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά. Το ναυάγιο της ΔΕΠΑ ήταν ήττα τεραστίων διαστάσεων. Ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος. Στο ερώτημα αν υπάρχει plan B, η απάντηση, κύριε Σαμαρά είναι μονάχα μία: Επιστροφή στην πολιτική της κοινής λογικής. Δεν υπάρχουν σωτήρες! Μόνο σωτήριες πολιτικές.

THE END OF THE STORY

Οι αγγλικούρες του Σαμαρά - Success story ή the end of the story;
Έχω τρελαθεί με τις αγγλικούρες που χρησιμοποιεί ο Σαμαράς τελευταία για να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι. Τι success story, τι Greecovery έχουμε ακούσει, που σε λίγο θα ζαλιστούμε από τα, απίστευτης κοροϊδίας, εφευρήματα, αν δεν χρειαστούμε και κάνα ελληνοαγγλικό λεξικό.

Άγιος Λουκάς ο Ιατρός

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑΣ
Ο άγιος αρχιεπίσκοπος Λουκάς, κατά κόσμον Βαλεντίν του Φέλιξ Βόινο - Γιασενέτσκι, γεννήθηκε στις 14/27 Απριλίου 1877 στο Κέρτς της χερσονήσου της Κριμαίας. Το οικογενειακό περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγάλωσε ήταν ιδιόμορφο καθώς ο πατέρας του ήταν Ρωμαιοκαθολικός ενώ η μητέρα του, αν και ορθόδοξη, περιοριζόταν σε καλές πράξεις χωρίς να συμμετέχει ενεργά στη λατρευτική ζωή της Εκκλησίας. Πολύ νωρίς μετακομίζουν στο Κίεβο. Στο Κίεβο ο Βαλεντίν αποφασίζει να σπουδάσει Ιατρική. Παίρνει το πτυχίο του το 1903 και παρακολουθεί μαθήματα οφθαλμολογίας.

Σοκ και δέος στη ΔΕΗ – Ατελείωτες ουρές με ανθρώπους να κλαινε για… μια ρύθμιση

Αυτή είναι η εικόνα στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ...από τους Έλληνες πολίτες…Έτσι κατάντησαν τον Έλληνα…αντί να μάχεται να κλαιει και να παρακαλάει για ΕΛΕΟΣ.. Την ίδια ώρα στην Βουλγαρία για την αύξηση στο ρεύμα..οι πολίτες της χώρας μετά από αγώνα και συνεχόμενες διαμαρτυρίες ... ανάγκασαν σε παραίτηση την κυβέρνηση τους..

Γ. Τσελέντης: Στατιστικά πιθανός ισχυρός σεισμός μέσα στο 2013

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Κορινθιακού αλλά και στον Κυπαρισσιακό έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις των σεισμολόγων αλλά και έντονη ανησυχία στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής... Σύμφωνα με τον σεισμολόγο και καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Γεράσιμο Τσελέντη «το φαινόμενο είναι αρκετά ενδιαφέρον και προβληματίζει». Ο κ. Τσελέντης μιλώντας στο patrisnews χτύπησε «καμπανάκι» για τα δημόσια κτίρια που δεν πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.