“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ WIKΙLEAΚS Ο ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν επικίνδυνο και τρελό, (Tehlikeli ve Delli), χαρακτήριζαν ήδη από το 2010 τον νέο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, τα γνωστά αποκαλυπτικά έγγραφα, Wikileaks. Όπως αποκαλύπτει μια από τις μεγαλύτερες τουρκικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, η Haber3, τα γνωστά Wikileaks είχαν ήδη από το 2010 χαρακτηρίσει τον τότε υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, σαν επικίνδυνο και τρελό διπλωμάτη, ο οποίος πρεσβεύει ένα άτεγκτο οθωμανισμό και την αναβίωση της ανατολίτικης οθωμανικής αυτοκρατορίας παρά τις πολύ επικίνδυνες συνέπειες αυτής της υπερφίαλης επιδίωξης του.

Αιτωλίας - Κυθήρων σε Σαμαρά: ''Σταματήστε το καταστροφικό νομοσχέδιο''

Του Αιμίλιου Πολυγένη
Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά για το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο είναι προς ψήφιση από το Τμήμα Διακοπώς της Βουλής απέστειλαν ακόμη δύο Μητροπολίτες Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς και Κυθήρων Σεραφείμ.

Η Ελλάς, η Ευρώπη και η Ορθόδοξη Θεία Λειτουργία

Αρχιμ. Βασιλείου Γοντικάκη
Οπότε, δεν στέκουν οι απόψεις ότι υπάρχουν κάποιοι πλούσιοι και δυνατοί που αδικούν εμας, τους φτωχούς και λίγους «της θρησκευτικής και πολιτιστικής μειονότητος»Είναι ψέμμα αυτό. Είμαστε οι πλούσιοι, οι δυνατοί και πολιτισμένοι, που αδικούμε τον εαυτό μας και όλους τους άλλους.  Έχομε την ισχύ του Πνεύματος και κληρονομιά ακατάλυτη, που μας καθιστά υπεύθυνους για την προστασία της ανθρωπίνης ελευθερίας και αξιοπρέπειας.