“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Στήνονται τα πιόνια στη σκακιέρα;;;

1800 ΒΑΡΙΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΕ V-22 OSPREY ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ~ ΚΑΙ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Συνολικά 1800 Αμερικανοί πεζοναύτες, με 20 ελικόπτερα V-22 Osprey αποβιβάστηκαν στο ισραηλινό λιμάνι της Ερυθράς Θάλασσας Ειλάτ από το USS Kearsarge και το ερώτημα είναι αν θα κατευθυνθούν προς την Ιορδανία. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι η έναρξη επιχειρήσεων από τους δυτικούς στην Συρία, είναι πολύ κοντά.

Ξεφτίλες, γίδια, Heil Hitler και... πιστόλια στη Βουλή! Όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι

ΔΕΙΤΕ: Τα βίντεο - ντροπή για την ελληνική κοινωνία, από τα δύο άκρα, μες στη Βουλή
Πρωτοφανή επεισόδια με πρωταγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ακούστηκαν απίστευτες ύβρεις προς τη Δημοκρατία και την ιστορία της χώρας...Κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, ο προεδρεύων της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης διέταξε την αποβολή του χρυσαυγίτη Παναγιώτη Ηλιόπουλου από την αίθουσα της Ολομέλειας, ενεργοποιώντας τις διατάξεις για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Στα εικονοστάσια θα γίνει η επ-Ανάσταση !!!

Στα εικονοστάσια, αδέλφια, στα εικονοστάσια !!!
Ένα γύρω, τα νέα που έρχονται είναι άσχημα. Άνθρωποι αλαλιασμένοι (όπως θα ‘λεγε η γιαγιά μου) από το κυνηγητό της παράφρονος εξουσίας και οι αυτοκτονίες σε έξαρση. Οι "ιθύνοντες", δίχως λύπηση, κλέβουν τον κόπο μας, εποφθαλμιούν τις ζωές μας, ζητούν τις ψυχές μας (γι αυτό και χλευάζουν και -όταν τους παίρνει- απαγορεύουν ότι έχει σχέση με τον Χριστό-το μόνο λιμάνι των ανθρώπων).
Νιώθεις πως δεν μπορείς να γλυτώσεις από δαύτους, με τον τρόπο που δεν μπορεί το μικρό πουλάκι να γλυτώσει όταν τα αρπακτικά το βάλουν στον στόχο. Είναι λοιπόν η ώρα των επιχειρίων της αποστασίας της ανθρωπότητος, η ώρα του μεγάλου πειρασμού, άρα και η ώρα της επερχόμενης μεγάλης ευλογίας ή (αν το επιλέξουμε) της τελειωτικής καταστροφής μας. 

"Τώρα μας βοηθούν πιο πολύ ο Χριστός, η Παναγία, οι Άγιοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε"

Στην κατάσταση πού είναι σήμερα οι άνθρωποι, ό,τι τους λέει ο λογισμός κάνουν. Άλλοι είναι με χάπια, άλλοι παίρνουν ναρκωτικά… Κάθε τόσο τρεις-τέσσερεις ξεκινούν να κάνουν μια καινούργια θρησκεία. Ανάλογα, λίγα γίνονται, εγκλήματα, δυστυχήματα κ.λπ. Βοηθάει ο Θεός. Ήρθε ένας στο καλύβι και μου λέει: «Έχεις καμιά κιθάρα;» Πίνει χασίς, έχει όρεξη να μιλάει -δεν σε ρωτάει αν έχεις εσύ όρεξη- θέλει και μια κιθάρα!! Άλλοι βαρέθηκαν την ζωή τους και θέλουν να αυτοκτονήσουν ή να κάνουν κανένα κακό, για να γίνει σαματάς. Δεν είναι ότι τους περνάει αυτό σαν βλάσφημος λογισμός και τον διώχνουν. Βαρέθηκαν την ζωή τους και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Μου είπε ένας: «Θέλω να με γράψουν οι εφημερίδες ότι είμαι ήρωας». Οι άλλοι χρησιμοποιούν μερικούς τέτοιους και κάνουν την δουλειά τους. Πάλι καλά, ανάλογα, λίγα γίνονται.

Ποντιακή Γενοκτονία

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΣΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΟΥΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
Η πρόσφατη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Αρμενίων και Ασσυρίων από τη Γερουσία και τη Βουλή της Νότιας Νέας Ουαλίας της Αυστραλίας, η αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου των Η.Π.Α. στις 4/3/2010, καθώς και η αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυροχαλδαίων από την Σουηδική Βουλή στις 12/3/2010, αποτετελούν σημαντικά γεγονότα, όχι μόνο για τους λαούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που υπέστησαν Γενοκτονία, κυρίως Αρμενίους και Ποντίους αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.