“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ομιλεί και για λογαριασμό των Γερμανών

Η είδηση ήρθε μέσω Σκωτίας. Ο κ. Γεωργιάδης, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ομιλεί και για λογαριασμό των Γερμανών!
Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το δημοψήφισμα που έλαβε χώρα στην Σκωτία, ανάρτησα μια σκέψη μου στο twitter, η οποία είχε ως ακολούθως: «Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η Σκωτία θα γινόταν παράρτημα της Γερμανίας και οι Φριτς θα τους σφήνωναν στα πισινά ένα ευρώ, να!»

“O ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ….ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ”

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
“Γνωρίζουμε τον Πούτιν. Ξέρουμε ότι είναι μαχητής. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Ξέρουμε ότι παρότι είναι πραγματιστής είναι και σε…μεγάλο βαθμό συναισθηματικός.
Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία για το ποιά θα ήταν η στάση του όταν θα άρχιζαν  την δια εξαναγκασμού υπακοή. Και στους δυτικούς πολιτικούς που δεν τον καταλαβαίνουν είναι πια ο καιρός να τους δοθεί το βραβείο του Δαρβίνου. Θεωρώ ότι ο Πούτιν επέλεξε τον πόλεμο.”

Μαρτυρία συμβάντος από την εξόδιο ακολουθία του γέροντος Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου

Αγιορείτες πατέρες, οι οποίοι παρέστησαν κατά την εξόδιον ακολουθίαν του μας διαβεβαίωσαν ότι η δεξιά χειρ του αγίου γέροντος Αυγουστίνου συνεχώς έφευγεν από την θέσιν, που την ετοποθετούσαν, ωσάν να ευλογούσεν. Την επανέφερον εις την θέσιν της, όπως τοποθετούνται οι χείρες των νεκρών και πάλιν έφευγε. Παρ όλον ότι είχον παρέλθει άνω των 50 ωρών, εν τούτοις η χειρ του ήτο ζεστή και καθόλου άκαμπτος ως είθισται.