“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Sahra Wagenknecht: Τα Lidl και η Fraport κερδοσκοπούν πάνω στη δυστυχία των Ελλήνων

Η αναπληρώτριας πρόεδρος στην Κ.Ο. του κόμματος «DIE LINKE» Sahra Wagenknecht έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook ένα μήνυμα για τη νέα πραγματικότητα της Συμφωνίας που πέρασε από την ελληνική βουλή:

ΕΡΧΕΤΑΙ ολοταχώς “Πνευματικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ”

ΕΡΧΕΤΑΙ ολοταχώς Πνευματικό ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Κάθε Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν για την ανθρωπότητα και ένα ¨Πνευματικὀ Μνημόνιο¨.  Η κακία, η μοχθηρία και η διαστροφή των ισχυρών της γης το υπέγραφαν με μελάνι αίματος και ανείπωτης δυστυχίας.

Κανείς δεν μας θέλει ήρεμους.
"" Όταν η ψυχή είναι ταραγμένη, θολώνει το λογικό και δε βλέπει καθαρά. Μόνο, όταν η ψυχή είναι ήρεμη, φωτίζει το λογικό, για να βλέπει καθαρά την αιτία κάθε πράγματος." ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ

Σήμερα μαζί με τις ψυχές των ανθρώπων τέντωσαν τα πράγματα από πάνω μέχρι κάτω.

Εἶναι παράβασις τὸ ν΄ ἀνοίγη τὸ κατάστημά του ὁ Χριστιανὸς τὴν Κυριακή, ἔστω κι ἂν ὁ νόμος τοῦ κράτους τοῦ τὸ ἐπιτρέπη!

Δυστυχῶς ἡ νέα συμφωνία κυβέρνησης – δανειστῶν ἡ ὁποία ψηφίστηκε προσφάτως στὴν Βουλὴ προέβλεπε ἐκτὸς τῶν ἄλλων καὶ ἄνοιγμα τῶν καταστημάτων τὶς Κυριακές. Ὅπως καὶ οἱ προηγούμενες κυβερνήσεις (Σαμαρὰ κλπ) ἔτσι καὶ ἡ τωρινὴ, πολιτεύεται ἀντεκκλησιαστικά καὶ ἀντενθικά, ἐπιβεβαιώνοντας τὴ ρήση τοῦ Ἁγίου Παϊσίου: «Τί νὰ τὸ κάνω τὸ δεξὶ ἢ τὸ ἀριστερὸ χέρι, ἂν δὲν κάνη σταυρό;», ἀπορρίπτοντας ἔτσι τοὺς ἀθέους πολιτικοὺς ἀνεξάρτητα ἀπὸ τὴν πολιτικὴ τους τοποθέτηση..

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ- ΝΤΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

Γράφει o Νίκος Χειλαδάκης
Αγριεύει ο πόλεμος κατά των Κούρδων στην νοτιοανατολική Τουρκία και όχι μόνο, με την πρόφαση της καταστολής των δραστηριοτήτων των Τζιχαντιστών, προκαλώντας μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση στην περιοχή με σοβαρές συνέπειες για τις πολύ λεπτές γεωπολιτικές ισορροπίες.