“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑΙΑ (και ανιστόρητη) γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης εύχεται ευτυχισμένο Μπαϊράμ στους «Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας»

Η διορισμένη από το ΣΥΡΙΖΑ γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κυρία Μαρία Γιαννακάκη, λησμονεί προφανώς το πώς βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι σήμερα στην Κύπρο. “Ξεχνάει” την εισβολή του Αττίλα το 1974, τον εκτοπισμό 150.000 Ελληνοκυπρίων και τη δολοφονία άλλων 3.000. Ένα χρόνο αργότερα περίπου 60 000 Τουρκοκύπριοι μετακινήθηκαν από τις ελεύθερες νότιες περιοχές, στις ελεγχόμενες από τις τουρκικές δυνάμεις βόρειες περιοχές, ενώ το 1983 ανακηρύχθηκε η “Τούρκικη Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”, η οποία παραμένει αναγνωρισμένη μόνο από την Τουρκία.

ΨΑΛΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΙΒΗΡΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ - (VIDEO)

Η εμφάνιση του Πανορμίτη τον Δεκαπενταύγουστο του 2015 στο Αιγαίο προπομπός για τις εκατόμβες των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει το προσφυγικό στο ΑΙΓΑΙΟ η φιγούρα του ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ πάνω σε πολεμικό σκάφος.
Δεκαπενταύγουστος 2015 δεν γνωρίζαμε ότι σε λίγα 24 ώρα το ΑΙΓΑΙΟ θα πλημμύριζε με πόνο προσφυγιάς αλλά και με πυρήνες μεταφερόμενων τζιχαντιστών που σε λίγο θα πυροδοτούσαν με εκατόμβες αθώων θυμάτων την Ευρώπη.