“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ : «ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για άλλη μια φορά ο Πάπας της Ρώμης, ο Πάπας Francis στο Λευκό Οίκο επανέλαβε ότι έχουν πεί και έχουν κάνει οι προηγούμενοι Οικουμενιστές Πάπες και Πατριάρχες! –«Κοράνι και Αγία Γραφή είναι το ίδιο»!!! Συγκεκριμένα ανέφερε ενώπιων του προέδρου Ομπάμα και άλλων αξιωματούχων και επισήμων του Λευκού Οίκου τα ακόλουθα :
«Ο Ιησούς Χριστός, ο Ιεχωβά, ο Αλλάχ. Αυτά είναι όλα τα ονόματα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια οντότητα που είναι σαφώς η ίδια σε όλο τον κόσμο. 

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται κείμενο του Νίκου Φίλη: Είναι αρνητής της Ποντιακής Γενοκτονίας, λένε...

“Εις τας αγκάλας του Μορφέως”
Ατυχές σχόλιο του νέου υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, περί της Ποντιακής Γενοκτονίας, εκμεταλλεύονται οι Τούρκοι, με αιχμή του δόρατος αμφιλεγόμενη μειονοτική εφημερίδα.
Ο κ. Φίλης, σε άρθρο του στην εφημερίδα Αυγή, στις 20 Αυγούστου 2014, είχε γράψει ότι ο όρος γενοκτονία δεν ισχύει στην περίπτωση των διώξεων των Ελλήνων του Πόντου από τους Τούρκους, κατά τις οποίες έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.

ΑΘΕΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ! Αναγνωστοπούλου: Θα γίνει πιο απλή η διαδικασία απαλλαγής των μαθητών από τα θρησκευτικά

«ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑ»
Την απλοποίηση της διαδικασίας απαλλαγής από τη διδασκαλία των Θρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑWDNEWS ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤA ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ. Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ..