“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Γιατί δεν βλέπει τηλεόραση ο Πάπας;

Φώτο από www.gazzetta.gr
Και ενώ συμβαίνουν τόσα γεωπολιτικά σημεία και τέρατα ο ποντίφικας εξακολουθεί να μην βλέπει τηλεόραση.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν βλέπει τηλεόραση από το 1990 όταν έκανε σχετικό… τάμα. «Διαβάζω μόνο την εφημερίδα La Repubblica. Τη διαβάζω κάθε πρωί και δεν μου παίρνει πάνω από δέκα λεπτά. Τηλεόραση δεν βλέπω από το 1990. Είναι ένα τάμα που έκανε στην Παρθένο του Καρμέλο την νύχτα της 15ης Ιουλίου του 1990», δήλωσε ο Πάπας.

Ρώσος αντιπρόεδρος: Η Ευρώπη θα καταστραφεί από τις επιθέσεις των γκέι και του Ισλαμικού Κράτους!

Τα άρματα μάχης "δεν έχουν ανάγκη από βίζα" για να μπουν στην Ευρώπη, είπε ακόμα ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, αναφερόμενος στις κυρώσεις των δυτικών 
Τα άρματα μάχης "δεν έχουν ανάγκη από βίζα" για να μπουν στην Ευρώπη, αστειεύτηκε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, εξηγώντας πως δεν αισθάνεται σε μειονεκτική θέση εξαιτίας των δυτικών κυρώσεων που τον εμποδίζουν να μεταβεί στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ.

Η Chevron θυμήθηκε τον «Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη»

Η αμερικανική πετρελαϊκή εταιρεία Chevron δείχνει ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στο σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑSS ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας πετρελαϊκών δικτύων Transneft Νικολάι Τόκαρεφ.
Σύμφωνα με τον κ. Τόκαρεφ, πρόσφατα υπήρξε συνάντηση της ρωσικής πλευράς με εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρείας, στην οποία επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της για την προώθηση του σχεδίου «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη». 

Έντι Ράμα: Οι Αλβανοί θα ενωθούν μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

«Ράμα: Η ένωση των Αλβανών μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση- δεν υπάρχει άλλο σενάριο», γράφει το δημοσίευμα
Χθές, Σάββατο, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, μετέβη στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ισμαήλ Κεμάλι- Ismail Qemali (1844- 1919), του ιδρυτού του Αλβανικού Κράτους, που υπήρξε και ο πρώτος πρωθυπουργός της Αλβανίας. (Η πόλη Αυλώνας της Αλβανίας, έλαβε την ονομασία της οικογένειάς του, Βλόρα)