“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ… ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ «ΑΗ ΠΡΩΤΗ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια ξεχασμένη ελληνορθόδοξη εκκλησία της Παναγίας, στη κεντρική περιοχή του Ούνκαπανί, στην Κωνσταντινούπολη, γίνεται κάθε πρώτη του μηνός λαϊκό τουρκικό προσκύνημα από μουσουλμάνους που σπεύδουν εκεί για να προσκυνήσουν και να ευχηθούν, καθώς πιστεύουν πως οι ευχές τους θα ακουστούν από την Παναγία, αν και Τούρκοι με μια χαμένη θρησκευτική συνείδηση. Μάλιστα για να την τιμήσουν πηγαίνουν και αφιερώματα, όπως σταυρούς και μαντίλες για την Παναγία των Ορθοδόξων που ακούει με ξεχωριστή συμπόνια τους καημούς και τα προβλήματα τους.

Ο Ευσεβής Βασιλέας της Κωνσταντινούπολης

«Και στήσει την βασιλείαν αυτού εν νυχθήμερον και εν τέταρτον…»
Είναι προφανές ότι βαδίζοντας προς την ημ/νία του μεγάλου πολέμου οι Χριστιανοί θα  καταδιώκονται όλο και περισσότερο από τους σκοταδιστές, από μέσα ή και από έξω από τη χώρα τους,  (τις στρατιωτικές ωμές επεμβάσεις τύπου Σερβίας, Ιράκ και Αφγανιστάν, τα σκοταδιστικά μέσα  ενημέρωσης, την μασωνοκρατία, την θεοποίηση της πλουτοκρατίας, κλπ). Ανάμεσα στα φύλλα λοιπόν που θα συστρατευθούν είναι και «πολιτισμένα» όπως οι Ρώσοι (Ρως) και οι Γερμανοί!!! (Γομέρ).

Ξεκίνησε τώρα και ύπουλα ο ναυτικός αποκλεισμός της Κύπρου, αύριο και του Αιγαίου; (βίντεο)

Φώτο ενδεικτική. ΠΟΙΑ περιμένει τους τούρκους;
Πρωτοχρονιάτικα γράφαμε
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας, το Barbaros θα αρχίσει νέες παράνομες έρευνες νοτιοδυτικά της Κύπρου, κοντά στην περιοχή δηλαδή που βρίσκονται τα οικόπεδα 4,5 και 6, τα οποία αμφισβητεί η Τουρκία, αλλά και τα οικόπεδα 10 και 11 που δόθηκαν στη Total.