“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΣΟΚ από το Πατριαρχείο Μόσχας: «Σε τρεις δεκαετίες η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική – Η πρόβα έχει αρχίσει, οι Χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σκοτώνονται…»

«Η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική σε μερικές μόνο δεκαετίες», ανέφερε ο Ρώσος επικεφαλής της πατριαρχικής επιτροπής για την οικογένεια συνεκτιμώντας στοιχεία και αναφορές πολλών οργανισμών και υπηρεσιών χτυπώντας παράλληλα «καμπάνες» στους Ευρωπαίους  πολίτες.
Ο επικεφαλής της πατριαρχικής επιτροπής για τα ζητήματα της οικογένειας, την προστασία της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας, Αρχιεπίσκοπος Δημήτρης Σμιρνόφ προβλέπει τη σύντομη αποσύνθεση του χριστιανικού πολιτισμού, τουλάχιστον όπως τον γνωρίζαμε έως τώρα, μετά την μαζική εισβολή χιλιάδων μουσουλμάνων «γνωρίζοντας» το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ.

Η επανάληψη στην προσευχή

–Πάτερ, η προσευχή με κομποσχοίνι είναι πολύ βαρετή…. Επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια λόγια.
Όποιος επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια είναι βαρετός και ίσως δεν είναι και ειλικρινής. Ποτέ δεν θα πίστευα έναν τέτοιο άνθρωπο.
Ο παππούλης την κοίταξε με πολλή καλοσύνη και τη ρώτησε ποιος είναι ο νέος που τη συνόδευε.

Γρηγορείτε: το ισλαμικό κράτος απειλεί δήθεν την Αλβανία και το μυαλό του είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ της Βορείου Ηπείρου

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Βράζει ο τόπος στα Δυτικά Βαλκάνια και ετοιμάζονται κάποιοι εγκληματίες για χοντρές προβοκάτσιες. Τους τζιχαντιστές τους θέλγει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Βόρειο Ήπειρο , όπως και στην Συρία.
Να το πούμε διαφορετικά… Είδαν άραγε το μάτι του ΕΛΛΗΝΑ να γυαλίζει;

Όντως ο Ερντογάν ετοιμάζει κολασμένη νύχτα στο Καστελόριζο και την κυπριακή ΑΟΖ; Θα δείξει…

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Χωρίς αμφιβολία, η Τουρκία δημιουργεί πολεμική ατμόσφαιρα στη Μεσόγειο. Βασικά, όπως πάντα, στοχεύει την Ελλάδα και την Κύπρο. Τις τελευταίες ημέρες έχει περικυκλώσει το Καστελόριζο και την κυπριακή ΑΟΖ, και χρησιμοποιεί πραγματικά πυρά στη διάρκεια των ασκήσεων των στρατιωτικών της δυνάμεων.