“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι η εμμονή της κας Ρεπούση σε κάθε τι ανθελληνικό και αντιχριστιανικό στα όρια της προπαγάνδας;

Του Μάνου Χατζηγιάννη
Υπάρχουν δύο ειδών πολιτικοί. Εκείνοι στους οποίους αναγνωρίζεται πως εκφέρουν πολιτικό λόγο, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς μαζί τους, και εκείνοι, που αρέσκονται να προκαλούν για να...προκαλούν με κορώνες και...τσιτάτα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα η πολυθρύλητη πλέον βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κα Ρεπούση, της οποίας τις πολιτικές ασυναρτησίες είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει συχνά πυκνά η ελληνική κοινωνία. 

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!!

Τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αγαθονήσι
Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο από έξι μαχητικά αεροσκάφη που πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι. Σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 15:04 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ και στις 15:24 τα 2 F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου  σε ύψος 14000 ποδών. Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:25.

Ἡ γενοκτονία τῶν Χριστιανῶν τῆς Συρίας καὶ ἡ Ἑλληνικὴ στάση

Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης,
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Πρὶν ἀπὸ τρία χρόνια καὶ πρὶν ἀπὸ τὴν ἔκρηξη τοῦ εἰσαγομένου ἀπὸ τὸ ἐξωτερικὸ ἐμφυλίου στὴν Συρία, εἶχα συναντήσει μία ὁμάδα Σύριων ὀρθοδόξων προσκυνητῶν στὸ μοναστήρι τῆς Σουρωτῆς. Μαζί τους βρίσκονταν καὶ τρεῖς ψηλόκορμοι ρασοφόροι μὲ μάτια ἀποφασιστικὰ ποὺ ἔδειχναν πὼς αὐτὸ ποὺ ἔκαναν τὸ πίστευαν ψυχὴ τὲ καὶ σώματι.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΜΕ ... «ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ»

Αστεία απάντηση Τζον Κέρι στα υψωμένα «ματωμένα χέρια»…
H στρατιωτική δραστηριότητα με την εκτόξευση πυραύλων σε μια χώρα ΔΕΝ αποτελεί πόλεμο…”
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, μας πληροφόρησε ότι εάν δεν υπάρξει εμπλοκή χερσαίων στρατευμάτων, η στρατιωτική δραστηριότητα με την εκτόξευση πυραύλων σε μια χώρα ΔΕΝ αποτελεί πόλεμο… Όπως φαίνεται, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, δεν θεωρεί ότι οι ζωές των ανθρώπων έχουν όλες την ίδια αξία… Δείτε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ στο «http://mignatiou.com/»:

Χουριέτ: "Αντιδράσεις για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί"

Έχει γίνει σάλος με άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ που αναφέρεται στην Αγία Σοφία και στην ενδεχόμενη πιθανότητα της να γίνει τζαμί σήμερα (Πέμπτη). Ωστόσο η τουρκική εφημερίδα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας αλλα σε δήλωση του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου που επεκρίνει την ενδεχόμενη μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, διακατεχόμενος από έντονο φόβο επικείμενων μεγάλων ταραχών και επιχειρήσεων αποσταθεροποίησης της Τουρκίας ετοιμάζει ειδικά σώματα κομάντος για να κατέβουν στους δρόμους των τουρκικών πόλεων προς αντιμετώπιση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, κάνει η γνωστή τουρκική εφημερίδα, Aydınlık. Γεγονός είναι ότι σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν παρουσιαστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του Ερντογάν αλλεπάλληλες αναφορές των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών ότι μέσα στο Φθινόπωρο αναμένονται μεγάλες κινητοποιήσεις αποσταθεροποίησης της Τουρκίας.    

"Δεν κάθομαι δίπλα σ' αυτόν!" είπε ο Πούτιν για τον Ομπάμα!

G-20: Μέρες Ψυχρού Πολέμου!
Κι όμως, η εποχή του Ψυχρού Πολέμου επέστρεψε για τα καλά! Ρωσία και ΗΠΑ είναι στα χαρακώματα με αφορμή την Συρία. Χαρακτηριστικό της έντασης είναι το γεγονός ότι όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φιλοξενεί στην Αγία Πετρούπολη την σύνοδο των G-20, ζήτησε να αλλάξουν οι θέσεις στην σύνοδο και ενω θα καθόταν δίπλα - δίπλα με τον Ομπάμα, να τους βάλουν 5 θέσεις μακριά!

Το βότανο του "Αγίου Ιωάννη" αντίδοτο για τη κατάθλιψη

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Το Hypericum perforatum είναι το γνωστό σε όλους μας βότανο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, το οποίο μπορεί να έχει και ποικίλες άλλες ονομασίες όπως βάλσαμο, βαλσαμόχορτο, σπαθόχορτο, περίκη, λειχηνόχορτο και υπερικό. Αποτελεί ένα βότανο ιδιαίτερα διαδεδομένο στη χώρα μας και απαντάται ευρέως στα νησιά μας και στη Μακεδονία. Το όνομα του φαίνεται να προήλθε από τις σταυροφορίες όπου οι ιππότες του Αγίου Ιωάννη το χρησιμοποιούσαν για να γιατρεύσουν τα τραύματά τους.

EKTAKTO: Η Τουρκία έβγαλε το "Barbaros" στο Αιγαίο!!!

ΠΛΕΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΔΟΥ-ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Την ίδια στιγμή που στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου, στο οικόπεδο «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ, στις 10.00 το πρωί, η Τουρκία «απάντησε» στέλνοντας το νεότευκτο υπερσύγχρονο ερευνητικό σκάφος της στο Αιγαίο. Το σκάφος έπλεε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του νοτιοανατολικού αιγαίο και να προσεγγίζει το Καστελόριζο. Το «Μπαρμπαρός» (Barbaros Hayrettin Pasa) πρώην Polarcus Samur αυτή τη στιγμή πλέει ανοιχτά της Κύπρου, μεταξύ Ρόδου και Καρπάθου, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κατευθύνεται προς τη Μερσίνα.

Τα τρία πράγματα που φοβάται ο σατανάς

Κάποτε ένας διορατικός Γέροντας είχε το χάρισμα να βλέπει όχι μόνο αγγέλους αλλά και δαίμονες. Μια μέρα λοιπόν βλέπει ένα δαίμονα και τον ρωτά:
-Τι είναι αυτό που σας φοβίζει περισσότερο απ΄ όλα και σας κάνει να τρέμετε;
Κατά παραχώρηση Θεού ο δαίμονας του απάντησε:
-Εσείς οι χριστιανοί, έχετε τρία πράγματα, που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά, τότε εμείς δεν μπορούμε να σας πειράξουμε.
-Και ποια είναι αυτά τα τρία πράγματα; Τον ρώτησε με απορία ο Γέροντας.

ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Νίκου Χειλαδάκη
Τουρκολόγου-Δημοσιογράφου-Συγγραφέως
      Στό κέντρο τῆς Μικρᾶς Ἀσίας καί συγκεκριμένα στήν περιοχή τῆς Σεβάστειας, ἡ ὁποία ὀνομάζονταν Ντιβριγκί, ὑπῆρχε ἀπό τούς πρώτους αἰῶνες τῆς ἐξάπλωσης τοῦ χριστιανισμοῦ ἕνα μεγάλο θρησκευτικό κέντρο πού εἶχε ἀναπτυχτεῖ γύρω ἀπό ἕναν μεγαλοπρεπῆ ναό τοῦ ἀρχαγγέλου Μιχαήλ καί τό περίφημο καί γνωστό ἀπό τότε θεραπευτικό του ἁγίασμα.

Πόλεμος με ημερομηνία λήξης στη Συρία που όμως μπορεί να ανοίξει τις "πύλες της κολάσεως"

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Πόλεμος με ημερομηνία λήξης. Η απόφαση της Γερουσίας που δίνει το “πράσινο φως” για επίθεση στη Συρία ,κάνει λόγο για επιχειρήσεις 90 ημερών. Πως διασφαλίζεται αυτό κανείς προφανώς δεν μπορεί να εξηγήσει. Και κανείς πολύ περισσότερο δεν μπορεί να πει αν η αμερικανική επίθεση που μοιάζει στη θεωρία μια απλή υπόθεση λόγω της υπεροπλίας της ,δεν θα εξελιχθεί σε μια απρόβλεπτη αναμέτρηση με τρομακτικές επιπτώσεις για την Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή. Στην οποία βρίσκεται και η Ελλάδα.

Οι τούρκοι μετακινούν στρατεύματα στα σύνορα με τη Συρία !!!

Σεπτέμβριος 4, 2013
Τουρκία: Στρατιωτική αποστολή στα σύνορα με Συρία τα μεσάνυχτα
Κομβόι 20 στρατιωτικών οχημάτων έφθασε στην πόλη Yayladagi του Χατάι αργά το βράδυ, εν μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας. Μεταξύ των οχημάτων ήταν και ένα ασθενοφόρο.