“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Nigel Farage: Θα καταρρεύσουν το σύστημα και θα υποδουλώσουν τους ανθρώπους !!!

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από πρόσφατη (10/8/2012) συνέντευξη, του γνωστού στους περισσότερους Άγγλου Ευρωβουλευτή Nigel Farage. Διαβάστε τις προβλέψεις του και τι αναφέρει για τον Μόντι και τον Ρομπάι...
Ο Nigel Farage μίλησε με το King World News, για αυτό που περιγράφει ως δυνατότητα, "μιας πραγματικά δραματικής κατάρρευσης τραπεζών.  "Ο Farage, προειδοποίησε επίσης ότι οι κεντρικοί σχεδιαστές θέλουν να υποδουλώσουν και να φυλακίζουν τους ανθρώπους μέσα σε μια «Νέα Τάξη» και περιέγραψε την κατάσταση ως "τρομακτική".

Η ψευτοκουλτούρα του … κιτς !!!

Τέλειωσαν οι πλέον ανοργάνωτοι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης Ιστορίας! Ούτε η eurovision δεν ήταν ... τόσο κίτς!!!
Του Γιώργου Αδαλή
Ότι πιο κίτς, ασυναγώνιστα κακόγουστο και προπάντων άσχετο με το αθλητικό πνεύμα έχει να επιδείξει ο πλανήτης, το είδαμε χτες μαζεμένο στην τελετή λήξης των … -κατά τα άλλα- Ολυμπιακών Αγώνων Λονδίνο 2012! Οι λονδρέζοι είναι διεθνώς γνωστοί για το κακό τους γούστο που το καλύπτουν κάτω από το «Βρετανικό φλέγμα» και τον «δήθεν εκκεντρισμό» τους! Αλλά αυτό που είδαμε εχτές αποτέλεσε ένα κακέκτυπο ακόμη κι αυτής της … eurovision!

Λύθηκε ο γρίφος με το κτήνος τον Πακιστανό...

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση πρόκειται για πράκτορα και μέλος  Τουρκοσκοπιανού φόρουμ. Το ανθρωπόμορφο κτήνος είχε δώσει μάλιστα και συνέντευξη στην τηλεόραση.. Πρόκειται για έναν πολύ καλά οργανωμένο με πλάτες και διασυνδέσεις πράκτορα … οlympia
Διαβάστε το σχετικό άρθρο από το papakotsos.blogspot.gr

Στην ύφεση βυθίζεται η ελληνική οικονομία !!!

Αποθαρρυντικά είναι τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την εξέλιξη του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, «με βάση τα διαθέσιμα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε σταθερές τιμές 2005, κατά το 2ο τρίμηνο του 2012 παρουσίασε μείωση κατά 6,2% σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2011. Το ΑΕΠ του 1ου τριμήνου 2012 έχει αναθεωρηθεί με βάση τα στοιχεία του 1ου τριμήνου των λογαριασμών της Γενικής Κυβέρνησης (που καταρτίστηκαν στο τέλος Ιουνίου), καθώς και νεώτερες εκτιμήσεις των βραχυχρόνιων δεικτών».

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!!

Είναι αλήθεια ! ‘’Οι πειρατές ξανάρχονται’’! Όχι σαν έκδοση ενός νέου  μυθιστορήματος ή σαν μια χολιγουντιανή  κινηματογραφική υπερπαραγωγή, αλλά στις ανοιχτές θάλασσες ως υπαρκτός κίνδυνος για το παγκόσμιο εμπόριο, παρεμποδίζοντας την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια των ναυτικών :  "Δύο Νιγηριανοί ναυτικοί σκοτώθηκαν και τέσσερις ξένοι εργαζόμενοι απήχθηκαν όταν ένοπλοι επιτέθηκαν σε δύο πλοία περίπου 35 ναυτικά μίλια ανοικτά των ακτών του Δέλτα του Νίγηρα.(Είδηση από το www. TheSeaNation.gr  5-8-2012)"