“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

☦ Χριστέ μου, δώσ’ μου Υπομονή και την πίστη των Αγίων…

☦ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ πριν λίγο μετά την Αγρυπνία μας είπε : " η ζωή τις επόμενες μέρες θα αλλάξει "

ΦΩΤΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΜΟΛΙΣ τελείωσε η ΑΓΡΥΠΝΙΑ στην μνήμη της Οσίας  Φιλοθέης της Αθηναίας και ρωτήσαμε μια σεβαστή Γερόντισσα για το τί μέλλει γίγνεσθαι.

Μας είπε αυθόρμητα:  "η ζωή μας τις επόμενες μέρες θα αλλάξει " " θα τα βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά " " θα  εκτιμούμε αυτά που είχαμε και χάσαμε εξ αιτίας των πολλών αμαρτιών μας κυρίως λόγω της αμετανοησίας μας" " τουλάχιστον κ. Κώστα να σωθούνε τα παιδιά μας"

☦ "Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ..."

"Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΩΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ"

ΟΜΩΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ «ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ…»

☦ ΕΙΠΕ ΓΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

☦ Ο Παγκόσμιος Πόλεμος που έρχεται είναι ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ (ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ 2019)

ΦΩΤΟ: Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΑΣ, ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΒΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ.

ΚΥΡΙΑΚΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ = Ιησούς Χριστός Χθες και Σήμερον ο Αυτός και εις τους αιώνας.

Η εικονομαχία δεν τελείωσε ποτέ, συνεχίζει και στις μέρες μας να πατά και να καταστρέφει την ΕΙΚΟΝΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ που είναι το κάθε  πρόσωπο του συνανθρώπου μας ανεξαρτήτου θρησκείας και πεποιθήσεων  που ματώνει επί της γης. Αδελφοί τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Αλβανία και στα Βαλκάνια.. για αυτά θα πούμε αργότερα…

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Να γιατί οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι είναι εικονομαχία.  Να γιατί η εικονομαχία  είναι ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΙΑ. Να γιατί πρέπει να γίνουμε γνώστες της ιστορίας που είναι το στρατηγικό εργαλείο, να δούμε τις ίδιες παγίδες που στήνουν σε όλους τους ιστορικούς κύκλους.

☦ 2007 Αγιορείτης Πατέρας «όταν περικυκλώσουν την αρκούδα (εννοούσε τους Ρώσους) και την πατήσουν το πόδι, τότε αυτή θα αντιδράσει άσχημα»

Ψάχνουμε την είδηση , πότε θα ξεκινήσει ο πόλεμος , που θα ξεκινήσει αλλά πόσο θα κρατήσει είναι το ζητούμενο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

«και αυτοί που δεν ζουν πνευματικά θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να ζήσουν πνευματικά από την ανάγκη των καταστάσεων και θα σε τραβούν από το μανίκι να τους μιλήσεις για τον ΧΡΙΣΤΟ» έλεγε μεταξύ των άλλων ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και φυσικά με τόσα πυρηνικά και διαστημικά όπλα που δεν τα γνωρίζουμε ακόμα , ο ΑΓΙΟΣ μας έχει απόλυτο δίκαιο.