“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Νέα προειδοποίηση: ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ λίαν συντόμως

Όλα δείχνουν ότι η "ατραξιόν" του τρίτου, αναμενομένου ως χειρότερου όλων, Μνημονίου καθώς και η χαριστική βολή στην ελληνική οικονομία για την ολοκληρωτική της θανάτωση (με απώτερο στόχο την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας της χώρας, πρωτίστως του ορυκτού πλούτου: με την ίδια ακριβώς συνταγή που ήδη βλέπουμε να εφαρμόζεται στην Κύπρο) θα αποτελέσει το κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων. 

Ο Ερντογάν γκρεμίζει τα τείχη της Βασιλεύουσας για να φτιάξει Mall !!!

"ΜΠΑΖΩΣΑΝ" ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΗΓΑΔΙ
Η τουρκική κυβέρνηση έδωσε εντολή και ήδη ξεκίνησε η κατεδάφιση βυζαντινών αρχαιοτήτων στην Πόλη, μεταξύ των οποίων και μέρους των τειχών, προκειμένου να κτιστούν δύο μεγάλα εμπορικά πάρκα. Η αρχή έγινε σήμερα με ένα συγκρότημα λουτρών στο οποίο δέσποζε ένα βυζαντινό πηγάδι, στην περιοχή γύρω από τα τείχη Γεντίκουλε της Πόλης. Επίσης θα κατεδαφιστεί και ένα μέρος των τειχών της Βασιλεύουσας.

ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΝΥΚΤΑ

"Μία ανάσα" από την Αλβανία έφτασαν οι συμμορίτες
Μέσω της κοιλάδα Βίκου-Αώου θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Αλβανία οι συμμορίτες Αλβανοί, όπως δείχνουν κάποια ίχνη που άφησαν και πιθανολογείται ότι τους αφορούν. Στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου, οι θερμικές κάμερες των αστυνομικών εντόπισαν κινήσεις σε μια κοιλάδα κοντά στο Κάτω Ζάλογγο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι επρόκειτο περί των Αλβανών.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον 3χρονο Κωνσταντίνο. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει, το οικογενειακό περιβάλλον του 3χρονου Κωνσταντίνου Κουφού από τη Ρόδο! Ο μικρούλης αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και καλείται να χειρουργηθεί σε μια ιδιαίτερα λεπτή επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Κυνική ομολογία Μέρκελ: Το χρέος θα το πληρώνουν και τα τρισέγγονά σας !!!

Δηλώσεις στήριξης στην θλιβερή και υποταγμένη στους ξένους κυβέρνηση Σαμαρά, έκανε η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ. Οι δηλώσεις της έρχονται σε μια χρονική στιγμή στην οποία συζητείται εντόνως το ζήτημα της βιωσιμότητας του....ελληνικού χρέους, αλλά και η λήψη της δόσης των 8,1 δισ. από την Ελλάδα.

Ἀπὸ τὴν... Μπίλντερμπεργκ στὴν Eurobank;

Ὁ διορισμὸς ἀπὸ τὸ Ταμεῖο Χρηματοπιστωτικῆς Σταθερότητας τοῦ Γιώργου Δαυὶδ ὡς προέδρου τῆς Eurobank, τὴν ὥρα ποὺ ἡ ἑταιρεία τοῦ Nutriat (Κατσέλης) ὀφείλει σὲ τράπεζες 120 ἑκατ. εὐρὼ καὶ εἰδικὰ στὴν Eurobank 5,7 ἑκατ., μοιάζει σὰν νὰ βάζεις τὸν λύκο νὰ φυλάει τὰ πρόβατα. Ὡστόσο ἀπὸ τὴ "διπλὴ" ἰδιότητά του θὰ μποροῦσε, τώρα ποὺ ἔχει καὶ δημόσιο ρόλο, νὰ ἀπαντήσει ποῦ ἔχει καταχωρίσει ἡ Eurobank τὰ δάνεια αὐτά; Στὰ ἐξυπηρετούμενα - ἐνήμερα;

"Κοροϊδεύουμε τους Έλληνες με τις γερμανικές αποζημιώσεις" - Ομολογία Γερμανού

Τα παιχνίδια όλων των γερμανικών κυβερνήσεων με τις πολεμικές αποζημιώσεις προκάλεσαν ένα αντιγερμανικό κύμα στην Ελλάδα που δεν είναι διόλου ακατανόητο δηλώνει ο Γερμανός ιστορικός Χ. Φλάισερ. Στην εφημερίδα Tagesspiegel, ο Γερμανός ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ, ο οποίος εδώ και 35 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, παρεχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για τις γερμανικές επανορθώσεις και ότι συχνά η Αθήνα κατηγορείται ότι χρησιμοποιεί το θέμα για να στρέψει αλλού την προσοχή εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Άρχισε ο εμφύλιος στην Αίγυπτο: Βγήκαν τα τανκς στους δρόμους - 17 νεκροί

Η πλατεία Ταχρίρ, το σημείο που είχε γίνει σύμβολο το 2011 στην επανάσταση που οδήγησε στην ανατροπή του Χόσνι Μουμπάρακ, τώρα γίνεται σύμβολο του εμφυλίου που πλανιόταν σαν απειλή πάνω από την Αίγυπτο τα τελευταία 24ωρα. Η «Παρασκευή της απόρριψης», όπως ονόμασαν τις διαδηλώσεις οι οπαδοί του Μοχάμεντ Μόρσι βάφτηκε με αίμα. Οι φιλελεύθεροι κάλεσαν τον δικό τους κόσμο στους δρόμους. Και η απειλή για αιματοχυσία από τις συγκρούσεις μεταξύ του λαού έγινε πλέον εφιαλτική πραγματικότητα. Σύμφωνα με τις αρχές, 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το πρωί της Παρασκευής σε συγκρούσεις σε όλη τη χώρα, οι τρεις από τους οποίους στις βραδινές μάχες κοντά στην Ταχρίρ.

Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης

Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια. Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες....

Υπεράνω των Nεφελών - Ανάβαση στη κορυφή του Άθω

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...

ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...
Το δεύτερο μέρος της γιγαντιαίας επίχειρισης της ΕΛΑΣ ξεκίνησε πριν από λίγο, με το βάρος να πέφτει πλέον στις θερμικές κάμερες οι οποίες σκανάρουν τον κάμπο από την Γλυκή μέχρι την Παραμυθιά καθώς και τον ορεινό όγκο του Γκορίλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ είναι κατοικίες σε ημιδασωδεις περιοχές καθώς και σταβλικές εγκαταστάσεις και καλύβες του κάμπου ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα εντοπιστούν αργά ή γρήγορα.

Το κυνήγι της αλεπούς

Tου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*
Ανησυχούν, λένε, στην κυβέρνηση, γιατί ο Ομπάμα δεν θέλει να συναντηθεί ούτε δύο λεπτά με τον Πρωθυπουργό. Ξύνω κι εγώ το κεφάλι μου να βρω τι καλό έχει κάνει (ή τι κακό δεν συμφωνεί να κάνει) ο Αντώνης Σαμαράς και δεν τον δέχονται οι Αμερικανοί. Πάντως, ομολογώ ότι έχει ανέβει στην εκτίμησή μου. Ελπίζω να μην πάει να μιλήσει και στην συνάθροιση του ισραηλινού λόμπυ που έχει προγραμματίσει, εφόσον το λόμπυ αυτό δεν του κλείνει, όπως ασφαλώς μπορεί να κάνει, το πολυπόθητο ραντεβού με τον Ομπάμα (αν και, κατά τη γνώμη μας, αυτό που εκκρεμεί είναι μάλλον το ραντεβού των Ελλήνων πολιτικών με την Ιστορία, τον λαό και το έθνος τους, από αυτούς όμως κρύβονται).