“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Russia Today: Στην Ελλάδα γίνεται γενοκτονία!

Το βίντεο του RT που συνοδεύει το άρθρο αποδόμησης του success story olympia

Ξανά το ίδιο φιλμ: “Πρωθυπουργός σε απόγνωση”

Εκβιασμός Στουρνάρα: Ψηφίστε αλλιώς δεν βγαίνουμε στις αγορές Ποιοι είναι οι «αντάρτες» βουλευτές
Μόνο «τυχαία» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η στιγμή που επέλεξε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, να δηλώσει μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι ότι η Ελλάδα θα βγει στις αγορές μετά της ευρωεκλογές. Οι ρυθμίσεις στο γάλα, η συμφωνία με την τρόικα για τα φάρμακα, οι σαρωτικές αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των ταξί, αλλά και των φορτηγών δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης, όπως επίσης και οι αλλαγές στον έλεγχο των εισιτηρίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, που έρχονται με το νομοσχέδιο - «σκούπα» του υπουργείου Οικονομικών με όλα τα προαπαιτούμενα της τρόικας, που θα κατατεθεί την Παρασκευή στην Βουλή, έχουν προκαλέσει τρικυμία και αναταράξεις στην κυβέρνηση.

Οι Άγγελοι πανηγυρίζουν στον ουρανό "για ένα αμαρτωλόν μετανοημένο"

Η ηγουμένη την είχε πάντοτε ως παράδειγμα και έλεγε στις νεώτερες: "Βλέπετε την χαριτωμένη αδελφής και οτι κάμνει, να κάμνετε και σεις". Δεν πέρασαν όμως πολλά χρόνια και από την πολύ άσκηση απέθανε., έφυγε από τούτον τον κόσμο η μοναχή αυτή. 
Εις τα μοναστήρια υπάρχει η ευλογημένη συνήθεια, όταν αποθάνη μέλος της αδελφότητας να του κάνουν σαρανταλείτουργο, δια την ανάπαυση της ψυχής, που έφυγε από τον κόσμο αυτό. Έτσι λοιπόν και στο μοναστήρι αυτό έγινε σαρανταλείτουργο. 
Και όταν ετελείωνε, την τελευταία βραδυά, η ηγουμένη βλέπει σε όραμα τη μοναχή, η οποία της είπε: 

Κριμαία: Η αρχή της Παγκόσμιας ανατροπής

Δεκαπέντε χρόνια από την εγκληματική επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας, φαίνεται πως κάτι σημαντικό αλλάζει στις παγκόσμιες γεωπολιτικές ισορροπίες, μια εξέλιξη που δεν την είχαν υπολογίσει οι σχεδιαστές της Νέας Τάξης και της υποδούλωσης των λαών στα ψυχοκτόνα σχέδια τους.

Του Νίκου Χειλαδάκη
Μετά την κατάνευση της ΕΣΣΔ, ο διπολισμός κατέρρευσε και οι Ηνωμένες Πολιτείες πρόβαλαν σαν ο παγκόσμιος πλανητάρχης ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση ασχολούνταν με την αφομοίωση και δορυφοροποίηση της ανατολικής Ευρώπης από την Γερμανία. Εικοσιπέντε σχεδόν χρόνια μετά και ενώ φάνηκε πως θα κυριαρχούσαν απόλυτα οι ταγοί της Νέας Τάξης καθώς «έπαιζαν μονότερμα», τα πράγματα έχουν ανατραπεί δραματικά σε σημείο που κανείς δεν θα το φαντάζονταν στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα.

Γέρων Εφραίμ της Αριζόνας: “ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ…”

Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: “ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα”. 
Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: "Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες”… Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την “ομάδα κρίσης”, υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Νέο κρούσμα λεηλασίας Ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην Τουρκία

Ενώ στην Ελλάδα, οι "γραφικοί πρόθυμοι" τρέχουν να χτίσουν τζαμιά, στην Τουρκία απειλούν τους χριστιανούς με "grafiti" σε τοίχους εκκλησιών 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας – Τουρκολόγος
Ενώ το πολιτικό κλίμα στην Τουρκία πολώνεται συνεχώς σε επικίνδυνο βαθμό και οι εξελίξεις προοιωνίζονται πολύ «καυτές» καθώς η καρέκλα του Ερντογάν τρίζει από πολλές μεριές, τα κρούσματα κακοποίησης και λεηλασίας ελληνορθόδοξων ναών, οι περισσότεροι των οποίων έχουν και μεγάλη ιστορική και πολιτιστική αξία, αυξάνοντα επικίνδυνα, γεγονός για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει καμία αντίδραση από ελληνικής πλευράς.

ΓΕΩΡΓΙΑ το μεγάλο “σάλτο” των Ρώσων ;

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ;
Τον Αύγουστο του 2008 με τον πόλεμο στην Οσετία- Απχαζία- Γεωργία η επικαιρότητα είδε το Γεωπολιτικό “τρελοκομείο” από μακριά. Σήμερα με τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στην Ουκρανία- Κίεβο δεν πλησιάσαμε απλώς το “τρελοκομείο” αυτo αλλά είδαμε και την πόρτα του να ανοίγει. Ουσιαστικά ο Αύγουστος του 2008 δίχως να το καταλάβουμε τότε σηματοδότησε το σήμερα, όπως το βιώνουμε.

Απίστευτη πρόκληση: Προκήρυξαν θέσεις στο Ταμείο της Εθνικής Τράπεζας μόνο για τα παιδιά των εργαζομένων της!

Της Λουκίας Περιστέρη 
Αυτά τα συντεχνιακά αίσχη συνέβαιναν στο παρελθόν. Συνεχίζονται όμως και σήμερα; Δυστυχώς!
Όπως πληροφορείται το e-fimerida.com, το Ταμείο ΥγείαςΠροσωπικού της Εθνικής Τράπεζας προκήρυξε διαγωνισμό για την κάλυψη θέσεων διοικητικών υπαλλήλων. Τι προκλητικό προβλέπει ωστόσο η προκήρυξη;
"Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τέκνα εργαζομένων ή συνταξιούχων στην ΕΤΕ, στο ΤΥΠΕΤ και στους Συλλόγους ΕΤΕ...".

Ομπάμα: «Η Ρωσία είναι αδύναμη»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τις κινήσεις της Ρωσίας στη διεθνή σκακιέρα και ειδικότερα για την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας. 
«Η Ρωσία είναι μια περιφερειακή δύναμη που φέρνει σε δύσκολη θέση τους γείτονές της όχι λόγω ισχύος αλλά εξαιτίας της αδυναμίας της» ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σύνοδο για την Πυρηνική Ασφάλεια στη Χάγη, προσθέτοντας πως «η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία δεν αποτελεί τετελεσμένο, καθώς η διεθνής κοινότητα δεν την αναγνωρίζει».