“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ -Grecia ortodoxă-

Άθλια Πολιτική Εκμετάλλευση από Ερντογάν των Θυμάτων της Γαλλίας

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, εξέφρασε τα πιο ΄΄βαθιά του συλλυπητήρια΄΄ στη Γαλλία μετά τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι χθες Παρασκευή και κάλεσε να υπάρξει συναίνεση της διεθνούς κοινότητας στον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας.

Η ΛΕΠΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ! «Να κλείσουμε τα τζαμιά να απελάσουμε κληρικούς»

Θ.Π. Η ΛΕΠΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ;;;
Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι ρίχνουν λάδι και στο πολιτικό σκηνικό σε μία στιγμή που η χώρα οδεύει για τις περιφερειακές εκλογές του Δεκεμβρίου.
Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν ζητά να κλείσουν τα ριζοσπαστικά τζαμιά και να απελαθούν οι ριζοσπαστικοί κληρικοί ζήτησε η ηγέτης της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν.

Ο Ερντογάν απειλεί την Ευρώπη με "προώθηση 2,2 εκατομμυρίων προσφύγων" και θα πάρει 3 δις!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε περίπου ότι είχε πει ο Έλληνας ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πριν μερικούς μήνες για την “διάχυση” των προσφύγων σ΄ όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στους οποίους θα μπορούσαν να είχαν παρεισφρύσει και φανατικοί ισλαμιστές.  Η διαφορά είναι ότι οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να δώσουν στον Ερντογάν τουλάχιστον τρία δις ενώ στην Ελλάδα έδωσαν …10 μηχανήματα ταυτοποίησης!

Ρίχνουν Την Ευθύνη Έμμεσα Στην Ελλάδα – “Πρέπει Να Μείνουν Όλοι Τους Στην Ελλάδα Και Να Τους Στέλνουμε Εκεί”

Μετά το χθεσινό αιματοκύλισμα στην πόλη του Παρισιού με τους 153 νεκρούς και τους 200 τραυματίες ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε ότι κλείνουν τα σύνορα της Γαλλίας και θα περιπολεί ο στρατός στους δρόμους του Παρισιού.
Επίσης σημείωσε ότι η Γαλλία δεν θα δεχθεί κανέναν μετανάστη μέχρι να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο χρονικό προσδιορισμό. Επίσης σημείωσε ότι πρέπει να περιφρουρηθούν καλύτερα τα Ευρωπαϊκά σύνορα και οι χώρες εισόδου να κάνουν καλύτερη καταγραφή και πιο αυστηρούς ελέγχους ώστε να μη ξανά γίνουν τέτοια περιστατικά στην Ευρώπη.

"Χρυσή βίζα" για την Γαλλία έδωσε η ελληνική κυβέρνηση σε δύο από τους ισλαμιστές μακελάρηδες - Τεράστιο ζήτημα

Θ.Π. "Τρία πουλάκια κάθονταν στου Διάκου το ταμπούρι· το ’να τηράει τη Λειβαδιά και τ’ άλλο το Ζητούνι· το τρίτο το καλύτερο μοιρολογάει και λέει...". ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ‘ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…. ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ !!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ, ΤΟΝ ΤΑΪΣΑΜΕ, ΤΟΝ ΠΟΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΝΑ "ΘΕΡΙΣΕΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Από τα διάτρητα ελληνικά σύνορα πέρασαν για να μπουν στην Ευρώπη οι δύο από τους οκτώ (σύμφωνα με όσα ισχύρίζεται το ISIS) μακελάρηδες του Παρισιού.

Τριτοκοσμική διαφθορά !!! Αφήνουν έξω τους κλέφτες και τα λαμόγια και πιάνουν τους καστανάδες !!!

Το "τέρας" της φοροδιαφυγής χτύπησαν οι αρμόδιοι στη Θεσσαλία, συλλαμβάνοντας έναν 92χρονο καστανά
Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά ...  κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.
Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, λέγεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 92χρονος καστανάς από την Καρδίτσα γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή!

Το ΖΗΤΗΜΑ των Στενών και της ΠΟΛΗΣ ξεκίνησε “κάτω από την μύτη μας”

Από την στιγμή που επέτρεψαν  την Ρωσία κάτω από άκρα μυστικότητα να μεταφέρει τα  αντιαεροπορικά συστήματα S-400 Triumf και το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα Club-K, τους «δολοφόνους των αεροπλανοφόρων» στη Συρία ΜΕΣΩ των ΣΤΕΝΩΝ  και να δημιουργήσει  μια αδιαπέραστη «no-fly-zone» δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει στη Μέση Ανατολή …το ΖΗΤΗΜΑ των ΣΤΕΝΩΝ και κατά επέκταση της ΠΟΛΗΣ ξεκίνησε κάτω από την μύτη μας.