“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Το φυτίλι από την Υεμένη μέχρι το ΑΙΓΑΙΟ αρπάζει για να τινάξει το Ιράν και την Τουρκία στον αέρα και να κατεβάσει τον Ρώσο.

Που να ασχοληθείς με τόσα συγκλονιστικά που γίνονται γύρω μας και είναι προδρομικά σημεία μιας επικείμενης μεγάλης σύγκρουσης;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αν τα αναφέρουμε, τα αναφέρουμε για να δούμε που βρισκόμαστε. Οι περιφερειακές συγκρούσεις προετοιμάζουν την μεγάλη θλίψη που έρχεται στην γη εξ αιτίας ανθρωποκτόνων γεωπολιτικών επιλογών. Η αποστασία από τον ΑΓΙΟ ΘΕΟ είναι η βασική αιτία μαζί με την πλεονεξία των ισχυρών.

Από την ΔΕΘ θα ακουστεί η επέκταση των μιλίων και τότε τι;

Βγήκαμε από τα μνημόνια βουρ να γίνουμε τώρα και ενεργειακός πάροχος των αγαθών της γης μας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Προσπαθούν να λύσουν την εξίσωση της φτώχειας και ευθυγραμμίζονται με τις προφητείες των ΑΓΙΩΝ μας.  Πάμε λοιπόν στην φτωχομάνα αλλά Αγιομάνα Θεσσαλονίκη, έξω από το εκθεσιακό κέντρο όπου θα ομιλήσει ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταμνημονιακής Ελλάδος!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ;

Η παραπάνω εικόνα δεν είναι ούτε από την Σαουδική Αραβία, ούτε από το Πακιστάν. 
Είναι από το πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης. Μικρά παιδιά   ¨εφορμούνε¨ με σπαθιά  στους γκιαούρηδες… Aν μάλιστα αυτά είναι που προβάλλονται δημόσια, αναλογιστείτε τι θα διδάσκονται εντός των αιθουσών στα μαθήματα Κορανίου…

"Οι Χριστιανοί έχουν τρία πράγματα που αν τα κάνουν σωστά κανένας πονηρός δεν μπορεί να τους πειράξει".

"....Αργότερα εἴδαμε νά ἔρχεται πρός τό μοναστήρι ἕνα γεροντάκι κατάκοπο καί καταϊδρωμένο στηριζόμενο στό ραβδί του.
-Εὐλογεῖτε, Γέροντα τοῦ εἴπαμε.........
-Γέροντα, στό μοναστήρι σας ἐκτός ἀπό τήν Παναγία τή Γοργοϋπήκοο ἔχετε προστάτες καί τούς ᾽Αρχαγγέλους Μιχαήλ καί Γαβριήλ. ῎Αν θέλεις πές μας κάτι γιά τά πονηρά πνεύματα.......

Το Θαύμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ για να μας γλυτώσει από τα πιο δύσκολα.

Είναι πλέον πασιφανές ότι η παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου στην επικείμενη εμπλοκή μας με την Τουρκία θα είναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο φετινός δεκαπενταύγουστος έδωσε το μήνυμα της παρουσίας της Μεγαλόχαρης από εδώ και πέρα. «η Παναγία σκεπάζει τον Ελληνικό Στρατό, τρομάζει τον σουλτάνο και λευτερώνει ανήμερα της εορτής της τα δυο απαχθέντα παλληκάρια μας»