“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Το “Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με” δεν είναι απλώς όπλο εναντίον του διαβόλου. Προσέξετε, είναι πυρηνική βόμβα.

π. Νίκων: “Κύριε Ιησού χριστέ ελέησόν με, Κύριε Ιησού χριστέ ελέησόν με, Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με” Ναι, εξαρτάται. Ότι είναι ένα όπλο, δεν είναι απλό όπλο. Το Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησέ με, δεν είναι απλώς όπλο εναντίον του διαβόλου. Προσέξετε, είναι πυρηνική βόμβα. Τινάζει τον διάβολο, τον εξαφανίζει. Είναι μια τρομερά συμπυκνωμένη, είναι μια τρομερά δυνατή ευχή. Μέσα της κλείνει όλες τις προσευχές, ξέρετε γιατί;
Είναι ένα μυστήριο, λέει η Γραφή ότι όταν θα γίνει η δευτέρα παρουσία του Χριστού θα εμφανισθεί στον ουρανό το όνομα του Χριστού και ενώπιον του ονόματος αυτού (λέει), παν γόνυ κάμψει επουρανίων επιγείων και καταχθονίων. Αυτό είναι ένα μυστήριο, το όνομα του Χριστού. Θα γονατίσει μπροστά στο όνομα αυτό το γονατο των επουρανίων, οι άγγελοι θα γονατίσουν οι άνθρωποι θα γονατίσουν, και των υποχθονίων και οι διάβολοι θα λυγίσουν μπροστά σε αυτό το όνομα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ-ΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ !!!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι προδημοσιεύση άρθρου.
Θα δημοσιευθεί στο ορθόδοξο αντιαιρετικό περιοδικό ΔΙΑΛΟΓΟΣ στο τεύχος Σεπτεμβρίου (τον Αύγουστο δεν εκδίδεται) αλλά λόγω της βαρύτητας του θαύματος, κρίθηκε σωστό να μαθευτεί νωρίτερα και από άλλα μέσα, για το καλό του ορθόδοξου ποιμνίου στους δύσκολους καιρούς που περνάει η ευλογημένη πατρίδα μας. Υπάρχει και ενυπόγραφη άδεια του εκδότη για όποιον τη θελήσει.
"Πριν μερικές εβδομάδες ακόμα ένα σύγχρονο Θαύμα του γέροντος Παϊσίου έλαβε χώρα σε ένα μικρό χωριό των Σερρών. Το περιέγραψε στον υποδιάκονο Αμφιλόχιο, του Ιερού Καθεδρικού Ναού των Ταξιαρχών Σερρών, ο βιώσας το Θαύμα Παντελής Κ.
Ο Παντελής 18 ετών, νεος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, είχε ένα τρομερό ατύχημα με το μηχανάκι του λίγο πιο έξω από το χωριό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πάθει εγκεφαλική διάσειση. Πιθανότατα ήταν υπό την επήρεια ουσιών γιατί παρόλο που ήταν σε προγράμματα αποτοξίνωσης, το δαιμόνιο αυτό της ηρωίνης δεν έλεγε να βγει από μέσα του.

Μπήκε στην Μεσόγειο ο βόρειος ρωσικός Στόλος - Ζήτημα χρόνου η απόβαση στη Συρία !!!

Τα στενά του Γιβραλτάρ πέρασε σήμερα ο δεύτερος ρωσικός στολίσκος και πλέον πλέει στην δυτική Μεσόγειο με προορισμό την Συρία.  Ο στολίσκος αποτελείται από το αντιτορπιλικό Admiral Chabanenko κλάσης Udaloy ΙΙ και τρία αποβατικά πλοία κλάσης Ropucha του στόλου του Βορείου Ατλαντικού καθώς και την φρεγάτα  Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy του στόλου της Βαλτικής και δύο ρυμουλκά πλοία. Το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι ότι η είδηση πως ο ρωσικός στολίσκος του βορείου Ατλαντικού, εισήλθε στην Μεσόγειο ήρθε από το ρωσικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτι που δεν είναι συνηθισμένα για τα ρωσικά δεδομένα.
Τα πλοία του ρωσικού στολίσκου του βορείου Ατλαντικού θα συναντήσουν τα πλοία του στόλου της Μαύρης θάλασσας που από την 21η Ιουλίου βρίσκονται μερικά μίλια ανοικτά των συριακών ακτών.  Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος στολίσκος αυτός αποτελείται από το αντιτορπιλικό Smetlivi, κλάσης Kashin Mod, τα αρματαγωγά Ν. Filchenkov (κλάσης Alligator/Project 1171) και Tsesar Kunikov (κλάσης Ropucha-I /Project 775) και το ρυμουλκό Shakhtar.