“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Το Βατικανό προωθεί έναν "ψεύτικο" Ιησού

Η «Κοινωνία του Ιησού»: ιδρύθηκε στις 15 Αυγούστου 1534. Ιδρυτής ήταν ο Ιγνάτιος της Loyola (γεννημένος στο Íñigo López de Loyola), ένας Ισπανός βασκικής καταγωγής, και έξι άλλοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Ως μέρος των υπηρεσιών τους για την Ρωμαϊκή Εκκλησία, οι Ιησουίτες ενθάρρυναν τους ανθρώπους να συνεχίσουν την υπακοή τους στην Αγία Γραφή, όπως έχει ερμηνευθεί από το καθολικό δόγμα. Ο Ιγνάτιος είναι γνωστό ότι έχει γράψει: ".. θα πιστέψω ότι το λευκό που βλέπω είναι μαύρο εάν η ιεραρχική εκκλησία το καθορίσει έτσι".

Αλβανός ιστορικός: Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί!

Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας. Ο ανιστόρητος Xhufi προέβει στην δήλωση αυτή σε απάντηση του ξεμπροστιάσματος που έκανε η Χρυσή Αυγή στους τουρκόσπορους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη.

Δεν δικαιούστε να ...ομιλείτε! Το Πολίτευμα λειτουργεί όπως ακριβώς προβλέπεται!

Μπορεί όλοι μας εδώ στο διαδίκτυο να γράφουμε και κάτι παραπάνω,  έτσι για να περνάει η ώρα και να διαβάζει ο κόσμος, μπορεί να βγάζουμε τα εσώψυχά μας, την αγωνία μας και τον εκνευρισμό μας με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, για την εξαθλίωση, για τις απολύσεις, για τις ζωές μας και τις περιουσίες μας που χάνονται, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε στην πραγματικότητα να πούμε ότι η κυβέρνηση δεν λειτουργεί σύννομα, σύμφωνα με  αυτά που επιτάσσει το Πολίτευμά μας. Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι λειτουργεί απόλυτα νόμιμα, στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων και στην πραγματικότητα δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα το μεμπτό.

«'Eχετε καρδιά; 'Eχετε Πίστη; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε..»

Η εικόνα που κυκλοφορεί σήμερα στο διαδικτυο με την ηλικιωμένη γυναίκα να φιλάει το χέρι του Σαμαρά πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη θλίψη!!! Όχι φυσικά γιατί απλά συνέβη, αφού έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Αλλά γιατί συνεχίζει να γίνεται ακόμη και σήμερα, έπειτα από τόσα εξοντωτικά μέτρα που οδήγησαν και οδηγούν τους Έλληνες στην εξαθλίωση … Στο μυαλό μου έρχονται τα λόγια του Παπαφλέσσα που προσπαθούσε να ξεσηκώσει το σκλαβωμένο Ελληνικό γένος ενάντια στον Τούρκικο ζυγό λέγοντας …. «’Eχετε καρδιά; ‘Eχετε Πίστη; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε! Ραγιάδες όλα σας τα χρόνια! Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας..» !!! Θηβαίος Πολίτης

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΓΚΥΡΑ ΣΤΑ …. ΓΑΛΛΙΚΑ !!!

Η Γαλλία στέλνει stealth κορβέτα στην Κύπρο "διά μέσου ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ" !!!
Στην Ανατολική Μεσόγειο εντός των περιοχών της ελληνικής υφαλοκρηπίδας με τελικό προορισμό την Κύπρο θα πλεύσει στις 23 Ιανουαρίου η νεότευκτη stealth κορβέτα του γαλλικού στόλου, «L’Adroit», το πρώτο σκάφος της κλάσης «Gowind» σε μία κίνηση που λέει πολλά σε ότι αφορά την γεωστρατηγική επιλογή της Γαλλίας στο θέμα των ΑΟΖ Ελλάδας και Κύπρου.

Πάμε για κρίση με ότι αυτό συνεπάγεται ...!

«Ο χάρτης αυτός θα προκαλέσει κρίση» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας η οποία παρουσιάζει το σχέδιο της Ελλάδας για να ανακηρύξει τη δική της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). «Η Ελλάδα ισχυρίζεται πως έχει δικαιώματα σε μεγάλο μέρος της ανατολικής Μεσογείου λόγω του Καστελόριζου το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1300 μέτρων από την Τουρκία» γράφει η Vatan που δείχνει τον ειρωνικό τρόπο σκέψης και την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας.

Καμαρώστε νόμους του ψευτορωμαίικου...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές Αρμοδιότητες σε διεθνή όργανα.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών γίνεται περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας.
Απαγορεύεται πρόταση νόμων από τους πολίτες που δεν είναι Βουλευτές ή μέλη της κυβέρνησης.
Απαγορεύονται δημοψηφίσματα με πρωτοβουλία πολιτών.

"ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΟΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
Το είπε ο ίδιος ο Παπακωνσταντίνου. "Ενημέρωσα τον Παπανδρέου όταν πήρα την λίστα Λαγκάρντ, τον ενημέρωσα και όταν την παρέδωσα στο ΣΔΟΕ για να ελεγχθεί". Δεν μας τα είχε πει αυτά μέχρι σήμερα ο Παπακωνσταντίνου. Αντίθετα, επιβεβαίωσε... την εμπλοκή του Παπανδρέου, ότι ήξερε για την λίστα.

Bild: Οι Έλληνες δεν θέλουν 300 εκατομμύρια ευρώ!

Στο Βερολίνο βρίσκονται σήμερα για συνομιλίες ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.  Παρά τη μικρή πρόοδο που σημειώνεται, η χώρα δεν ...έχει εξέλθει από την κρίση, επισημαίνεται σε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild.  Σύμφωνα με τη Bild , σε άρθρο της με τίτλο: «Οι Έλληνες δεν θέλουν 300 εκατομμύρια ευρώ!» μια ιδιωτική μεγαλοεπένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ, σκοντάφτει στην ελληνική γραφειοκρατία.

Αναβίωση του Βυζαντίου στην Κωνστ/νούπολη ζητά Τούρκος αρθρογράφος !!!

Νίκος Χειλαδάκης - Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Με ένα πραγματικά καταπληκτικό άρθρο ο Τούρκος αρθρογράφος της εφημερίδας Sabah, Hasan Bülent Kahraman, στο κυριακάτικο της φύλο της 6 Ιανουαρίου, αφού κάνει μια μακρά περιγραφή της μεγάλης βυζαντινής κληρονομιάς της Κωνσταντινούπολης, ζητεί με ξεκάθαρο τρόπο την επαναφορά και αναβίωση αυτής της κληρονομιάς που σήμερα είναι καλυμμένη κάτω από τους μουσουλμανικούς σοβάδες που καλύπτουν τους τοίχους των εκκλησιών που έγιναν τζαμιά.