“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Εισβολή» υπαλλήλων τράπεζας στο σπίτι δανειολήπτη – Απαίτησαν άμεση αποπληρωμή του χρέους

Υπάλληλοι τράπεζας εισέβαλλαν στο σπίτι δανειολήπτη στα Χανιά απαιτώντας να τους αποπληρώσει το χρέος του «εδώ και τώρα»
Η σχετική καταγγελία της μητέρας του δανειολήπτη στην Ένωση Καταναλωτών Κρήτης  αναφέρει «Κλιμάκιο υπαλλήλων γνωστής Τράπεζας, με υποκατάστημα στην πόλη των Χανίων, επισκέφθηκε αυθαίρετα και ετσιθελικά χωρίς καμία ενημέρωση-ειδοποίηση επί της επισκέψεως, το παιδί μου που παντρεμένο , και ζει στην οικία της συζύγου του, το οποίο έχει σε εκκρεμότητα ένα μικρό χρέος στην συγκεκριμένη Τράπεζα, από πιστωτική κάρτα και με «τσαμπουκά» το συγκεκριμένο τραπεζικό κλιμάκιο μπήκε στο σπίτι και απαιτούσε από το παιδί μου το χρέος προς την Τράπεζα «εδώ και τώρα» διαφορετικά του ζητούσε να προσημειωθεί το σπίτι της συζύγου του, που της έχει γίνει γονική παροχή». Σημειώνουμε ότι το ζευγάρι εργάζεται περιστασιακά, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, έχει πληγεί από το γενικό κλίμα ανεργίας, που επικρατεί στην Χώρα , συμπληρώνει δε το βιοτικό του επίπεδο από την στήριξη των οικογενειών του».

Συνελήφθη το ανθρωπόμορφο τουρκο-τέρας που δολοφόνησε τους Ισαάκ και Σολωμού

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ, για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού. Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών. Ένδεκα είναι συνολικά οι Τούρκοι που καταζητούνται από την Ιντερπόλ για την άγρια δολοφονία των δυο Κυπρίων, τον Αύγουστο του 1996.

FEMA:Επείγουσα ειδοποίηση....προετοιμάζονται για "κάτι" πολύ μεγάλο...;

Η γνωστή μας Αμερικανική FEMA (για όσους δεν γνωρίζουν είναι η αντίστοιχη με την Ελληνική, Πολιτική προστασία, καμία σχέση όμως σε οργάνωση και εξοπλισμό) στο site της και στο κεντρικό της άρθρο υπάρχει ο τίτλος "Σεπτέμβριος είναι μήνας Εθνική ετοιμότητα" όπως μπορείτε να δείτε και στην σχετική φωτογραφία του θέματος. Είναι γνωστό πως η FEMA είναι προετοιμασμένη και ενημερωμένη για......κάθε κίνηση που αναμένετε να γίνει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και σε τυχών φυσικά φαινόμενα που μπορεί να αναμένονται. Αυτό θα πει πως είναι πολύ πιθανό τον Σεπτέμβριο και μετά να προετοιμάζονται για "κάτι" πολύ μεγάλο.....! 

Επιτέλους ... λίγη ισονομία!!!

Τέλος, η παροχή με έκπτωση ηλεκτρικού ρεύματος σε υπαλλήλους και συνταξιούχους της ΔΕΗ. 
Ως εισόδημα θα φορολογείται η έκπτωση ρεύματος στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο που στάλθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. «Σύμφωνα με τη Γνωμοδότηση αυτή (του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους), το όφελος που προκύπτει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της ΔΕΗ Α.Ε., από την παροχή ορισμένης ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας με μειωμένο τιμολόγιο, αποτελεί εισόδημα υποκείμενο σε φόρο εισοδήματος» αναφέρεται στην εγκύκλιο. 

Πώς έσωσε τις ξένες τράπεζες ο Γ. Παπανδρέου !

Του Γιώργου Δελαστίκ
Απαρατήρητα σχεδόν πέρασαν, κατά παράδοξο τρόπο, τόσο από τους πολιτικούς όσο και από τα μέσα ενημέρωσης, τα όντως συγκλονιστικά επί της ουσίας στοιχεία που κατατέθηκαν από το υπ. Οικονομιών στη Βουλή και αφορούν....στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που είχαν στην κατοχή τους οι ξένες τράπεζες. Στοιχεία που αποδεικνύουν με αδιαφιλονίκητο τρόπο ότι το ολέθριο Μνημόνιο, στο καθεστώς του οποίου υπήγαγε την Ελλάδα ο Γ. Παπανδρέου, έσωσε όχι την πατρίδα μας αλλά τις... ξένες τράπεζες! Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών, στις 31 Δεκεμβρίου του 2009 οι ξένες τράπεζες (σχεδόν αποκλειστικά ευρωπαϊκές) κατείχαν ελληνικά ομόλογα συνολικής αξίας 141,5 δισ. ευρώ.

Οι ΗΠΑ στήνουν τα δόκανα για να πιάσουν την αλεπού... !!!

"Η Τουρκία είναι σαν την αλεπού. Όλο πονηριές κάνει. Όταν καταλάβει ότι έχουν στήσει δόκανα για να την πιάσουν, αρχίζει να πηδάει και με τα τέσσερα πόδια, και έτσι πιάνεται και με τα τέσσερα. Αυτό θα πάθει και η Τουρκία."
(Γέροντας Παΐσιος) 

Πρωτοφανείς προειδοποιήσεις ΗΠΑ προς Κίνα για τα Ιαπωνικά νησιά Σενκάκου!

ΗΠΑ: "Θα χτυπήσουμε αν κουνηθείτε!"
Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα - έστω μέσω του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών - ότι "Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνικής κυριαρχία στα νησιά Senkaku"! Έτσι λοιπόν "Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960". Η δήλωση ανήκει στο υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας Κοϊτίρο Γκέμπα και έγινε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λεόν Πανέτα ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.  Ο Κοϊτίρο Γκέμπα υπογράμμισε βέβαια ότι "Ιαπωνία και ΗΠΑ θα καταβάλουν προσπάθειες για την ομαλοποίηση των σινο-ιαπωνικών σχέσεων, οι οποίες οξύνθηκαν εξαιτίας της εδαφικής αντιπαράθεσης γύρω από τα νησιά Σενκάκου", αλλά αυτό μάλλον δεν είναι θέμα δικό τους: Η Κίνα δείχνει να είναι εκτός ελέγχου και όλοι διερωτώνται "Γιατί;".

Ξέρετε το σχέδιο "Σαμψών"; Επίσημη θέση του Ισραήλ πως αν απειληθεί θα καταστρέψει την ζωή σε όλον τον πλανήτη!!!

«Εμείς οι Εβραίοι έχουμε το δικαίωμα να καταστρέψουμε και να εξαφανίσουμε ολόκληρη την Γη - We Jews have the right to destroy and obliterate the entire Earth"
Τις έντονες αντιδράσεις του κράτους του Ισραήλ και του Παγκόσμιου Σιωνισμού προκάλεσε το ποίημα που ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας Γερμανός συγγραφέας Γκύντερ Γκρας, δημοσίευσε στις 4 Απριλίου σε Γερμανική εφημερίδα, καθώς αναφέρει στο ποίημά του ότι δεν υπάρχουν πυρηνικά στο Ιράν και ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ και όχι του Ιράν είναι που θέτει σε κίνδυνο την «παγκόσμια ειρήνη». Η κυβέρνηση του Ισραήλ αντέδρασε άμεσα, κηρύσσοντας τον Γκρας «ανεπιθύμητο στο Ισραήλ» και απαιτώντας να του αφαιρεθεί το Νόμπελ Λογοτεχνίας – κάτι το οποίο η Σουηδική ακαδημία φυσικά αρνήθηκε.