“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΡΩΣΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ : ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ…ΛΕΜΕ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μια χαρακτηριστικά αυστηρή προειδοποίηση προς τους Τούρκους έστειλε ο Ρώσος πτέραρχος Viktor Bondaryov, διοικητής των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία, σε συνέντευξη που έδωσε στον ρωσικό τύπο και αναδημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα Cumhurriyet, μην τολμήσουν να κάνουν κάποια κίνηση στον συριακό εναέριο χώρο και όχι μόνο γιατί θα βρουν άμεσα την «κατάλληλη» απάντηση.

Διαταγή Βλαδίμηρου Πούτιν: «Να ετοιμασθούν οι Spetsnaz για πόλεμο με ΗΠΑ και Τουρκία λόγω εμπλοκή τους στην Κριμαία»!

Ξεκίνησε ο «άγνωστος πόλεμος» από την Ρωσία σε τουρκικό και αμερικανικό έδαφος!
Ξεκάθαρες εντολές από τον Ρώσο Πρόεδρο προς τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις Spetsnaz. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε επίσημα  την δυνατότητα χρησιμοποίησης των Ειδικών Δυνάμεων , εναντίον των ΗΠΑ και της Τουρκίας, μετά τις πληροφορίες των ρωσικών αρχών, που εμπλέκουν τις δύο χώρες με τον ISIS εντός ρωσικού εδάφους, αναφέρουν δυτικά ΜΜΕ.  

Στοχοποιημένη η Τουρκία από βλήματα Iskander-Μ: Mετακινήσεις εκτοξευτών στην Νότια Οσσετία 110 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ…»
του Πάνου Σπαγόπουλου
Στην «σκιά» των βαλλιστικών πυραύλων Iskander βρίσκεται πλέον όλη η ανατολική και κεντρική Τουρκία καθώς οι ρωσικοί τακτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι στοχεύουν όλες τις κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αεροπορικές βάσεις της χώρας, μετά την ανάπτυξη Iskander-Μ στην Δημοκρατία της Νότιας Οσσετίας η οποία απέχει λιγότερο από 110 χλμ. από τα σύνορα Τουρκίας - Γεωργίας.

ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την σημαντική αποκάλυψη ότι μετά το ξέσπασμα της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας με αφορμή την κατάρριψη του ρώσικου αεροσκάφους από τους Τούρκους και την εκδηλωθείσα έντονη οργή της Ρωσίας που θορύβησε την Άγκυρα, ο Ερντογάν ζήτησε μέσω παρασκηνιακών επαφών συγγνώμη με τον ορό αυτό να γίνει γνωστό μετά από ένα χρόνο, αλλά η Μόσχα το απέρριψε ασυζήτητη, έκανε η τουρκική εφημερίδα Aydınlık.

Σιβηρία: Όταν ο ήλιος ανατέλλει από 3 σημεία την ίδια στιγμή! (vid).

Οι κάτοικοι στη μακρινή Σιβηρία δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν το ξημέρωμα καθώς είδαν όχι μία αλλά τρεις… ανατολές!
Το σπάνιο και παράξενο θέαμα κατέγραψαν πριν μέρες κάτοικοι της περιοχής που τα έχασαν βλέποντας το μοναδικό φαινόμενο που έμοιαζε να δείχνει τρεις ήλιους να ανατέλλουν!

τα Ελληνικά ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ και τα Ρώσικα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ άκρως επικίνδυνα για το τουρκικό δαιμόνιο

Δυο μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης σε δύο ομόδοξους λαούς ωριμάζουν τον τούρκικο δαιμόνιο να κάνει παλαβομάρες.

Αντεύχομαι αλλά η επικαιρότητα και η ανάλυση των γεωπολιτικών  γεγονότων στοχοποιεί το χρονικό αυτό  διάστημα ίσως με απόκλιση κάποιων ημερών.
Η ΠΑΝΑΓΙΑ των ΡΩΣ εδώ και πολύ καιρό φόρεσε την στρατιωτική της Πανοπλία.

Αλλά και  η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑ που τα ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στο Αγιώνυμο Άθωνα  συμπίπτουν με τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ στην Ρωσία …
ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ την δικιά της ΝΟΤΑΜ  στα τουρκικά δαιμόνια στο ΑΙΓΑΙΟ  όταν θα το ευλογεί με την φυσική της παρουσία σύμφωνα με το τυπικό εκείνων των ημερών στην προβλήτα της Ι. Μ των ΙΒΗΡΩΝ.