“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΕΡΓΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ - Intel, ο κωδικός του μέλλοντος θα βρίσκεται στην παλάμη του χεριού μας.

Από megadoxatoTheo okman: Τα πονηρά, εγκληματικά και βρώμικα κόλπα των σκοτεινών δυνάμεων, που δεν θα τους περάσουν, γιατί ο Θεός θα τα συντρίψει στο τέλος!
Ερευνητές στην Intel παρουσίασαν ένα σύστημα το οποίο μπορεί να αναγνωρίσει το μοτίβο των φλεβών στην παλάμη των χεριών μέσω ενός αισθητήρα με απώτερο σκοπό μια νέα τεχνολογία που μπορεί να εξαλείψει τους κωδικούς που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. «Σε κανέναν δεν αρέσουν οι κωδικοί. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεται εντελώς η ιδέα των κωδικών», δήλωσε ο υπεύθυνος της Intel, Justin Rattner, o οποίος ηγείται μιας ομάδας ανθρώπων (ανθρωπολόγων, συγγραφέων επιστημονικής φαντασίας κτλπ) που προσπαθούν να φανταστούν πως οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τους επεξεργαστές της Intel για την καθημερινότητά τους.

ΤΟ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ
Η Εκκλησία είσαι ΕΣΥ
Δώσε το "παρών" στη συγκέντρωση και απόδειξε την έμπρακτη αγάπη σου..στα πνευματικά σου αδέρφια, στην Πατρίδα και στο Κύριό μας και Θεό μας. Θα είμαι εκεί και θα σε περιμένω.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ

Τι συμβαίνει με τις νέες φοιτητικές ταυτότητες;;;

Τα παράξενα με την νέα φοιτητική ταυτότητα !!!
Κάτι που παρατηρήσαμε στη νέα φοιτητική ταυτότητα και το επιβεβαιώνει και το Υπουργείο Παιδείας στο site του είναι ότι οι φοιτητές μπορούν να αναγράφουν σε αυτή αν έχουν κάποιες αλλεργίες ή αν είναι δωρητές οργάνων. Όπως δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας πρόκειται για κάτι εντελώς προαιρετικό, αλλά και πάλι παραμένει μυστήριο πως μπορεί να χρησιμεύσει σε μία φοιτητική ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι ενδείξεις θα χρησιμοποιηθούν από το Υπουργείο Υγείας.  Λετε η φοιτητική ταυτότητα να γίνει και φοιτητικό βιβλιάριο υγείας; Πηγή:mycampus.gr

Είχε βρει ισοδύναμα μέτρα 18,5 δις ο Σαμαράς και τα έχασε...



18 σημεία ... και τέρατα !!!

Από τα 18 μέτρα που δεσμεύονταν  ότι θα εφάρμοζε άμεσα με την εκλογή του, πόσα εφάρμοσε και σε πόσα έκανε το ακριβώς αντίθετο από ότι είχε δεσμευθεί?? 
1.αύξηση συντάξεων....ποσο σας μείωσε τις συντάξεις είπαμε???
2.επίδομα ανεργίας από 1 σε 2 έτη.....αντίθετα κατάργησε και το επίδομα των εποχιακών....
3.επίδομα ανεργίας και σε μη μισθωτούς...χαχαχα
4.μείωση φόρων που εκκρεμούν....χαχαχα
5.όχι άλλες μειώσεις μισθών χαχαχαχαχχαχχα
6.αύξηση αφορολόγητου σε 10000....τελικά καταργήθηκε εντελώς το αφορολόγητο...αντι 5 χιλιάδες πάνω πήγε 5χιλ κάτω
7.τέλος στο χαράτσι....μάλλον εννοούσε τέλος στο 1 χαράτσι αφού σχεδιάζει να φτιάξει και άλλα...
8.μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών....χαχαχαχα
10.προστασία δημ.υπαλλήλων....πόσους θα απολύσει είπαμε?
11.ελάφρυνση δανειοληπτών....το μονό που έχει αλλάξει με τα δάνεια είναι τα ωράρια που σε παίρνουν οι εισπρακτικές..

Παρέμβαση Σοκ του David Horowitz στις ΗΠΑ: Η Χίλαρυ είναι συνεργάτης των ναζί της μουσουλμα νικής αδελφότητας!

Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν αυτό που έγινε χθες το βράδυ στο Foxnews όπου προσκεκλημένος ήταν ο γνωστός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Δ. Χόροβιτς. Όλοι περίμεναν πως θα καταδίκαζε το αντιϊσλαμικό βίντεο με το γνωστό γλυκανάλατο στυλ εξίσωσης θύματος και θύτη. Η συνέχεια τους έκανε να καταπιούν την γλώσσα τους και να προσπαθούν να τον διακόψουν. Δεν περίμεναν ποτέ ότι ο γόνος της γνωστότερης κομμουνιστικής οικογένειας της Αμερικής θα εξεγείρετο εναντίον της Κλίντον αποκαλώντας την “συνεργάτη των ναζί της μουσουλμανικής αδελφότητας” και ότι θα αποκαλούσε το ισλάμ “ρίζα του κακού” όταν ακόμα και νήπια κραδαίνουν πλακάτ με το “ευσεβές” σύνθημα “Αποκεφαλίστε όσους προσβάλλουν το Ισλάμ”! Δείτε το βίντεο:

Η Ευχή: «Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον με»

Διάλογος ενός υποτακτικού με τον γέροντά του :
-Πάτερ Εφραίμ, γέροντά μου, λέω την ευχή, «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με», αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα.
-Δεν καταλαβαίνεις εσύ που τη λες την ευχή, αλλά καταλαβαίνει ο διάβολος, και καίγεται, και φεύγει. - Ε, καλά παιδί μου, θέλεις να δεις θαύμα, από την ευχή, απ’ την προσευχή;
-Και βεβαίως θέλω! 
-Καλά, του λέει, θα προσευχηθώ στο Θεό να σου δείξει ένα θαύμα να καταλάβεις πόση δύναμη έχει η ευχή. Αυτό το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με» που στην οποίαν ευχή αναφέρονται όλα τα πατερικά μας βιβλία. Και ειδικότερα βέβαια η φιλοκαλία. Έκανε προσευχή ο γέροντας, έκανε νηστεία, τριήμερο νηστεία, μόνο με λίγο νερό.
-Έλα δω παιδί μου τώρα, του λέει, ύστερα από τις τρείς ημέρες, του έδωσε ένα καλάθι – ξέρετε τι ήταν τα καλάθια; – και - Πήγαινε να το γεμίσεις νερό.
-Γέροντα, λέει, με συγχωρείς. Τα μυαλά τα έχω. Το λογικό το έχω, πώς θα γεμίσει αυτό νερό; Γεμίζει το καλάθι νερό; Βρέχεται, ναι, αλλά να γεμίσει νερό;
-Καλά παιδί μου, του λέει, δεν ήθελες να δεις ένα θαύμα;

Φτάνει πια !!! Δεν αντέχουμε άλλο να σας .... ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

Την κόρη του πήρε μαζί του ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Μειμαρακης στο Στρασβούργο σε επίσημη αποστολή της Βουλής.  Δημήτρης Γεωργακόπουλος 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ.  
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ 
Δημοσθένους 110 Καλλιθέα ΤΚ 176 76 
Τηλ. 210 9523901 6944 547773 
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ  ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ 
press-gr

Ελληνικό γηροκομείο Κωνσταντινούπολης, εδώ η καρδιά ραγίζει !!!

Η ώρα είναι δώδεκα το μεσημέρι. Στη μεγάλη λευκή σάλα το μεσημεριανό έχει σερβιριστεί και περισσότεροι από τριάντα άνθρωποι τριγύρω έχουν πάρει θέσεις στα τραπέζια. Μαζί τους σε μια γωνιά της αίθουσας τρώει το προσωπικό που αποτελείται από δυο τρεις έλληνες και πολλούς τούρκους. Δοκιμάστε, μου λένε και σερβίρουν στο πιάτο μου ένα γευστικό πιλάφι που συνοδεύεται από ένα νοστιμότατο γύρο από κοτόπουλο. Επικρατεί μια εντυπωσιακή ησυχία. Οι περισσότεροι είναι καλοντυμένοι, μερικοί δεν αυτοεξυπηρετούνται και το προσωπικό αναλαμβάνει να ταίσει όσους δεν τα καταφέρνουν. Δίπλα μου τρώει μια ηλικιωμένη κυρία με την κόρη της, που έχει σοβαρό πρόβλημα νοητικής στέρησης. Πιο πέρα μια παρέα από γυναίκες κάτι λένε και γελάνε δυνατά, ενώ οι άνδρες του απέναντι τραπεζιού, όσοι έχουν ακέραια την ακοή, προσπαθούν να ακούσουν. Κάποια στιγμή μια κυρία που μοιάζει να τάχει χαμένα σηκώνεται κατευθύνεται σε ένα άλλο τραπέζι και παίρνει την κρέμα που προορίζεται για επιδόρπιο μιας γιαγιάς. Δεν κάνει να φάει γλυκό, το σάκχαρο της είναι εξαιρετικά ανεβασμένο. Η γυναίκα επιμένει. Οι υπάλληλοι της τάζουν ένα υποκατάστατο και η τάξη επιστρέφει. Όπως θα επιστρέψουν και κείνοι σε λίγο στους θαλάμους τους για τη μεσημεριανή κατάκλιση.

Μπήκαμε οριστικά πλέον στην εποχή των εσχάτων - στη Νέα Εποχή

Γιώργος Χατζής
Πολλές φορές αναρωτήθηκα τον πραγματικό σκοπό των αποκαλύψεων του π. Παϊσίου αναφορικά με τα Εθνικά μας θέματα, ειδικά τώρα που οι προφητείες του έγιναν της μόδας και συζητιούνται παντού. Κάποιοι αποδίδουν τις αποκαλύψεις αυτές στον πατριωτισμό του γέροντα. Χαιρόταν -κατά αυτούς- που έβλεπε την Ελλάδα να αναγεννιέται μελλοντικά μέσα από τις στάχτες της και ήθελε να μεταδώσει αυτήν την χαρά του αυτή και στους γύρω τους. Άλλοι  υποστηρίζουν, ότι εξέφραζε ευσεβείς πόθους και ελπίδες για την αναγέννηση του Έθνους, στηριζόμενος σε προφητείες μεγάλων Αγίων (Άγιο Κοσμά Αιτωλό, Άγιο Αρσένιο Καππαδόκη κ.α.). Δεδομένου, ότι οι Άγιοι δεν βρίσκονται συνέχεια σε κατάσταση Θεοπνευστίας, δεν σημαίνει ότι τα λεγόμενά του αποτελούν υποχρεωτικά  Θεόδοτες αποκαλύψεις. Άλλοι τέλος πιστεύουν ότι παραφράστηκαν τα λεγόμενά του σε τέτοιο σημείο, που αν ο ίδιος ζούσε θα έφριττε με αυτά που του αποδίδονται να έχει πει.

Και οι πλούσιοι έχουν τύψεις...

Γιατί κάθε φορά πρέπει να γίνεται χαμός με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα; Τι είπε, δηλαδή, ο άνθρωπος; Ότι νιώθει τύψεις που είναι πλούσιος! Σιγά την πρωτοτυπία! Δεν υπάρχει πλούσιος που να μην νιώθει το ίδιο. Αιώνες τώρα, οι τύψεις τούς βασάνιζαν τόσο, ώστε έβρισκαν παρηγοριά στη συσσώρευση μεγαλύτερου πλούτου. Οι τύψεις όμως αυξάνονταν και ήταν να τους κλαις. Τρομερό βασανιστήριο, σας λέω. Παρόμοιο με του Μίδα. Να, όμως, που βρέθηκε η λύση, από έναν αντισυμβατικό καλλιτέχνη, ονόματι Γιάννη Αγγελάκα. Ο οποίος πρότεινε στον πικραμένο Νταλάρα το εξής απλό:

Άλλος έχει το όνομα κι άλλος … τη χάρη !!!

Σκουρλέτης προς Γεωργιάδη: “Είσαι Σαλταδόρος”
Ξέσπασε για τα καλά κόντρα σήμερα, πρωί – πρωί σε εκπομπή του MEGA. Πρωταγωνιστές… Πάνος Σκουρλέτης και Άδωνις Γεωργιάδης. Και οι βαριοί χαρακτηρισμοί έδιναν και έπαιρναν. Ο κ. Σκουρλέτης αποκάλεσε  τον κ. Γεωργιάδη “κατάπτυστο” και “σαλταδόρο”… και ο Άδωνις ανταπόδωσε, λέγοντας: “πρέπει να ντρέπεσαι, είστε φασίστες στον ΣΥΡΙΖΑ”. Δείτε το επίμαχο βίντεο της λογομαχίας:

Σε πλήρη δράση το ελληνικό σύστημα αεράμυνας

Η ενεργοποίηση του συνόλου του συστήματος αεράμυνας της χώρας διατάχθηκε σήμερα το πρωί στις 10.30, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Σύμφωνα με πηγές σκοπός της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής άσκησης, η οποία είναι εγκεκριμένη από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ήταν η περαιτέρω βελτίωση των χρόνων αντίδρασης του συστήματος αεράμυνας της χώρας, χωρίς μετακινήσεις μέσων. Στην άσκηση μετείχε το σύνολο των σταθμών αεροπορικού ελέγχου (ΣΑΕ), των κέντρων επιχειρήσεων, και των αντιαεροπορικών συστημάτων και όπλων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

FTD: Συζητείται νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους

Πληθαίνουν οι ενδείξεις που θέλουν την ευρωζώνη να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ενός νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, ισχυρίζονται σε δημοσίευμά τους ο γερμανικοί Financial Times. Οπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle, σύμφωνα με κύκλους των Βρυξελλών το σενάριο μιας νέας απομείωσης του ελληνικού χρέους κερδίζει συνεχώς έδαφος. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ των γερμανικών Financial Times, στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων έχουν τεθεί τα διμερή δάνεια από το πρώτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, το οποίο εκτελέστηκε από τον Μάιο του 2010 μέχρι το τέλος του 2011. «Υπάρχει τέτοια συζήτηση» παραδέχθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ΕΕ. Υπενθυμίζεται ότι οι χώρες της ευρωζώνης διέθεσαν για το «Greek Loan Facility» περίπου 53 δισ. ευρώ.

Γέροντας Ευθύμιος ο Αγιορείτης: «Η Ελλάδα και θα σωθεί και σύντομα θα σταθεί στα πόδια της»

Του Γιώργου Θεοχάρη
Το «Αγιορείτικο Βήμα» συναντά τον θεόπνευστο γέροντα Ευθύμιο, τον διάδοχο του πατέρα Παΐσιου. Γαλήνια μορφή, πράος και χαρισματούχος. Η απόλυτη ηρεμία των κινήσεων και της φωνής του, μ΄ άφησε συγκλονισμένο. Αυτός είναι ο γέροντας Ευθύμιος ο Αγιορείτης. Ζεί σε κελί, κάτω από  τις Καρυές, την Καψάλα, σε ένα λιτό κελί με πέντε ακόμα μοναχούς. Η φήμη του, αν και μόλις πενήντα χρονών έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Καθημερινά δέχεται δεκάδες προσκυνητές από κάθε γωνιά του πλανήτη για να πάρουν την ευχή του και να βρουν λύση στα προβλήματά τους. Να ακούσουν τον λόγο του, να ξαποστάσουν από το λιοπύρι της ζωής και τις τόσες τρικυμίες της. Αναζητώντας ένα ήσυχο λιμάνι...

Το πρωτοσέλιδο που περιγράφει την αλήθεια: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ

To Ταξίδι προς την Αιωνιότητα !!!

Περί της αναχωρήσεως μας από αυτή τη ζωή.
1)Ωρα αναχωρήσεως : Κάθε λεπτό καθ όλο το 24ωρο.
2)Τα εισιτήρια εκδίδονται στον ουρανό, αλλά πληρώνονται στη Γη.
3)Τιμή εισιτηρίου : Αυτό πληρώνεται με πολλή αγάπη, υπομονή, αγώνες και θυσίες.
4)Τα βαπτισμένα βρέφη δεν πληρώνουν εισιτήριο, Γιατί Ταξιδεύουν στην αγκαλιά της μητέρας Εκκλησίας. (Για τ’ αβάπτιστα και φονευθέντα, είναι βαρύτιμο το κόστος, των υπευθύνων γονέων κι όχι μόνο ! )

I AM GREEK ICH WILL NACH HAUS

Άρης Καλογερόπουλος: "ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΝΙCOLE KROUPIS ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ, ΓΕΜΑΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕ...ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑ (ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΜΕ ΒΡΗΚΕ. ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ." Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο 

Εντολοδόχοι ή Σαλταδόροι ;;;

Προτείνει νέο κεφαλικό φόρο! Είναι επικίνδυνος! Συλλάβετέ τον!
Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό για να θυμηθούμε την παλιά αμερικανική εκπομπή αλλά ο Γιάννης  Στουρνάρας πρότεινε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την εύκολη λύση! Νέο κεφαλικό φόρο! Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, πρότεινε να επιβληθεί κεφαλικός φόρος 150 ευρώ άπαξ σε όσους είναι ιδιοκτήτες ακινήτων και τα νοικιάζουν, σε όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και έχουν ατομικές επιχειρήσεις. Είτε έχεις παράγκα είτε βίλα στην Εκάλη, είτε έχεις 2 είτε 102 ακίνητα, € 150.00 Είτε είσαι επαγγελματίας που δε σταυρώνει πελάτη, είτε μεγαλογιατρός, € 150.00 Κι αν είσαι κι από τα δύο, δηλ επαγγελματίας που φυτοζωεί και νοικιάζει μια παράγκα σκάσε € 300.00.