“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Νέος Ψυχρός Πόλεμος

Η ρωσική κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι η Μόσχα μπορεί να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη
«Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι ικανή να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ραδιενεργό στάχτη», δήλωσε απόψε ο κεντρικός παρουσιαστής του ρωσικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 24 Ντμίτρι Κισέλεφ, με φόντο φωτογραφία από πυρηνικό μανιτάρι.

"Εμφύλιος" στο Λονδίνο στην ομιλία του Άδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να μιλήσει σε Έλληνες φοιτητές στο Imperial College και με την πρώτη του λέξη (στα αγγλικά), προκάλεσε λεκτικούς διαξιφισμούς στο κοινό.
Η κριτική στον Υπουργό Υγείας για το κόστος του ταξιδιού προκάλεσε την οργισμένη κραυγή κάποιου από το κοινό : "παλιοκουμμούνια" με τους φοιτητές που βρίσκονταν απέναντι από τον υπουργό να απαντούν: "σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν".

ΣΠΕΥΔΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!

Ολοταχώς σπεύδει αύριο στη Μόσχα ο Πρωθυπουργός της Κριμαίας Sergey Aksyonov, για να παραδώσει αυτοπροσώπως σε Πούτιν και Μεντβέντεφ το επίσημο αποτέλεσμα του ιστορικού Δημοψηφίσματος της Κριμαίας, ώστε να γίνουν άμεσα και όλες οι απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες από πλευράς Κρεμλίνου για την Πράξη Ένωσης Κριμαίας - Ρωσίας!

93% ΝΑΙ στην ένωση με την Ρωσία , ψηφίζουν στην Κριμαία

Τα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα στην Κριμαία όπου στις 20:00 ακριβώς έκλεισαν οι κάλπες. Οι κάτοικοι της Κριμαίας με το σημερινό δημοψήφισμα αποφασίζουν την προσάρτηση ή όχι της περιοχής στη Ρωσία.

Το πρώτο exit poll έδειξε 93% υπέρ της προσάρτησης στη Ρωσία
Σύμφωνα με το πρώτο exit poll, το 93% ψήφισε υπέρ της απόσχισης της Κριμαίας από την Ουκρανία, δηλαδή προσάρτηση στη Ρωσία. Η προσέλευση στις κάλπες ήταν πολύ μεγάλη.