“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

«ΒΟΜΒΑ»! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η Τουρκία σκοπεύει να κλείσει τα Στενά για τα ρωσικά πλοία με το αιτιολογικό ότι η Ρωσία ενισχύει και στηρίζει την κουρδική οργάνωση PYD της Συρίας, που η Άγκυρα την θεωρεί τρομοκρατική και υπεύθυνη για την τελευταία τρομοκρατική επίθεση στην τουρκική πρωτεύουσα με 22 νεκρούς.

ΕΚΤΑΚΤΟ: ο Σεβασμιότατος Μόρφου “τους έστειλε δίχως ναύλα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας”;

«Η Ελλάδα θα βγει από την Ευρώπη ΕΚΟΥΣΙΑ & θα κόψει την δική της ΔΡΑΧΜΗ» Μόρφου Νεόφυτος (hggiken.pblogs.gr)

Σύμβουλος Ερντογάν: «Θέλουν να διαμελίσουν την Τουρκία» – Πλέον το παραδέχονται!

Η Τουρκία απείλησε να κλείσει την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Ιντσιρλίκ, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν χαρακτηρίσουν τις κουρδικές ένοπλες δυνάμεις που μάχονται στη Συρία, το γνωστό YPG, ως τρομοκρατική οργάνωση.
Αυτό δήλωσε ο Σερέφ Μάλκοτς (Şeref Malkoç), σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ.

ΗΓΓΙΚΕΝ το ραντεβού του Γ΄ Παγκόσμιου θα γίνει στα ΣΤΕΝΑ

Το ΤΡΙΩΔΙΟ μπήκε, η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ έρχεται, η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος ξεπροβάλλει.
Σε παλαιά άρθρα μας αναφέραμε ότι η Τουρκία κρατήθηκε ουδέτερη στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για να μείνουν τα ΣΤΕΝΑ ανοικτά διότι αυτό βόλευε όλες τις πλευρές. ΚΑΙ φυσικά η Τουρκία την έβγαλε “μέλι –γάλα” ενώ αντίθετα η Ελλάδα ΜΑΤΩΝΕ στο παγκόσμιο μακελειό του Β΄ΠΠ

Ρωσικά ΜΜΕ: «Να διαβαστούν πάρα πολύ προσεκτικά τα αρχεία του Αγίου Παΐσίου στο Άγιον Όρος»!

Επανέρχονται οι Ρώσοι στις συγκλονιστικές προφητείες του Αγίου Γέροντα Παΐσίου, ο οποίος είχε προβλέψει τις  τεταμένες σχέσεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Τουρκίας.
Ο ίδιος ο Άγιος, ο οποίος αναγνωρίζεται πλέον και από την ρωσική Εκκλησία προέβλεψε έναν μεγάλο  και ανελέητο πόλεμο στην Τουρκία και  επικείμενη κατάρρευση του τουρκικού κράτους. Επιπλέον, περιέγραψε συγκεκριμένα τον ρόλο της Ρωσίας στη διαδικασία αυτή και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

«Τῆς μετανοίας ἄνοιξον τάς πύλας...»

ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΗΝΑ
«οὐ γὰρ ἀπέστειλεν  Θεὸς τὸν υἱὸν αὐτοῦ εἰς τὸν κόσμον ἵνα κρίνῃ τὸν κόσμονἀλλἵνα σωθῇ  κόσμος διαὐτοῦ πιστεύων εἰς αὐτὸν οὐ κρίνεται·  δὲ μὴ πιστεύων ἤδη κέκριταιὅτι μὴ πεπίστευκεν εἰς τὸ ὄνομα τοῦ μονογενοῦς υἱοῦ τοῦ Θεοῦαὕτη δέ ἐστιν  κρίσιςὅτι τὸ φῶς ἐλήλυθεν εἰς  τὸν κόσμον καὶ ἠγάπησαν οἱ ἄνθρωποι μᾶλλον τὸ σκότος  τὸ φῶςἦν γὰρ πονηρὰ αὐτῶν τὰ ἔργαπᾶς γὰρ  φαῦλα πράσσων μισεῖ τὸ φῶς καὶ οὐκ ἔρχεται πρὸς τὸ φῶςἵνα μὴ ἐλεγχθῇ τὰ ἔργα αὐτοῦ·  δὲ ποιῶν τὴν ἀλήθειαν ἔρχεται πρὸς τὸ φῶςἵνα φανερωθῇ αὐτοῦ τὰ ἔργαὅτι ἐν Θεῷ ἐστιν εἰργασμένα».(Ἰωάν.,κεφ.γ’,στ.17-21)