“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μήπως το ΔΝΤ “προαναγγέλλει” εκλογές;

Φώτο από  www.iefimerida.gr
Όλα έγιναν μέσα σε μια ημέρα. Γεγονότα να θέλεις σε λίγο που να μην τα προλαβαίνουν τα ΜΜΕ
Γεγονότα που σκιαγραφούν τον πιο μαύρο Αύγουστο της Μεταπολίτευσης, αν εξαιρέσουμε τον πρώτο Αύγουστο της Μεταπολίτευσης που ταυτίσθηκε με την αποκορύφωση της Κυπριακής Τραγωδίας το 74.

Το γεωπολιτικό- γεωοικονομικό παιχνίδι τώρα παίζεται ανάμεσα στους συμμάχους μας με δέλεαρ το ¨χρυσόμαλλο  ενεργειακό Δέρας¨ της Ελλάδος.

Κάποιοι τεντώνουν τα πράγματα και ίσως μας κάνουν τελικά καλό γιατί τα σχέδια που εκπόνησαν εν κρυπτώ για την Ελλάδα δεν πρόκειται να εφαρμοστούν λόγω της απληστίας των δανειστών μας .

"Προσοχή στη φαντασία"

-Γέροντα, έχετε πει ότι πρέπει να αποφεύγουμε κατά την ώρα της προσευχής να φέρνουμε στον νου μας διάφορες εικόνες από την ζωή του Χριστού κ.λπ. Γιατί;
- Για να μη μας πλανέσει ο διάβολος με φαντασίες. Η φαντασία είναι καλή, είναι μεγάλη δύναμη, αν αξιοποιηθεί. Μερικοί άνθρωποι μπορεί λ.χ. να δουν τώρα ένα τοπίο και μετά από έναν χρόνο να το θυμούνται ακριβώς όπως είναι και να το ζωγραφίσουν.

"ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ: ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ..."

ΦΩΤΟ national-pride.org
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΕΝΕΞΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ... ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ... ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ !!!
ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΝΟΜΟ ΤΑΞΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ...

Τουρκία το μαγαζί κλείνει - έρχονται προσφορές

Φώτο Ρωμαϊκό Οδοιπορικό
Μόλις η Τουρκία φάει το τυράκι της φάκας στην περιοχή των Κούρδων και στην περιοχή του Αιγαίου θα γίνει και η ίδια τυράκι στους εξοργισμένους Ρώσους
Είναι δυνατόν  η χρηματιστηριακή αγορά της Κίνας και ιδιαίτερα ότι σχετίζεται με τα οπλικά συστήματα της να κλείσουν τα Στενά του Βοσπόρου με ότι αυτό συνεπάγεται για τις  μετέπειτα γεωπολιτικές εξελίξεις;

Ψηλαφείται ο Θεός και το σχέδιό Του με την ύπαρξη εκατομμυρίων κρυπτοχριστιανών στην Τουρκία [ομιλία]

Τι Θεός Μέγας, ο Θεός ημών των Ελλήνων Ρωμιών!
Ο από καταβολής κόσμου σωτηριολογικός ψιθυρισμός του Τριαδικού ημών Θεού στα πνευματικά ώτα των Ελλήνων (αρχαίων και νέων), έως και τις μέρες μας, αποδεικνύει το ακατάλυτο σχέδιο του Δημιουργού, ν’αναδειχθεί το γένος ημών των Ελλήνων Ρωμιών, διδάσκαλος του επανευαγγελισμού της ανθρωπότητος, όταν σε λίγο έρθει το πλήρωμα του χρόνου της ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015: ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΣΤΗ ΓΗ

Το 2015 είναι έτος κατά τα οποίο έχουν συμβεί σημαντικά γεγονότα και όπως φαίνεται θα συμβούν αρκετά ακόμα μέχρι αυτό να τελειώσει.
Ένα από αυτά τα γεγονότα, σχετίζεται με τις σημαντικές εορτές των Εβραίων τον Σεπτέμβριο, οι οποίες αρχίζουν με την λεγόμενη, γιορτή των Σαλπίγγων.
Τι είναι η γιορτή των Σαλπίγγων: Πρόκειται για μια γιορτή, η οποία συμπίπτει χρονικά με την πρωτοχρονιά των Εβραίων και ονομάζεται ως η μέρα της ανάμνησης ή ενθύμησης, η οποία είναι όταν ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν και ότι πρέπει να βγαίνουμε από τον ύπνο και να θυμόμαστε τον Θεό.

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πικρή ελληνική αλήθεια και μάλιστα από ένα Γερμανό! Η Γερμανία του 1953 όταν της χαρίστηκε το χρέος και η Ελλάδα του 2015 όταν δεν της χαρίζεται το χρέος.
Ανάμεσα στις χώρες που τότε χαριστήκαν στην Γερμάνια ήταν κύριε Σόιμπλε και η μικρή και καταπονημένη από τον πόλεμο Ελλάδα. Η αλήθεια αυτή αποκτά ξεχωριστή αξία όταν λέγετε δημόσια από ένα Γερμανό σε ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά τηλεοπτικά κανάλια.

ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα μυστικό σχέδιο της ΜΙΤ ανατροπής της σημερινής υφιστάμενης κατάστασης στην βόρειο Συρία με άμεσες συνέπειες την ανατροπή όλων των λεπτών ισορροπιών ακόμα και στο εσωτερικό της Τουρκίας, αποκαλύπτουν δημοσιογραφικές πληροφορίες που διέρρευσαν στον ίδιο τον τουρκικό τύπο και μάλιστα σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες.

Τι συμφωνία υπέγραψαν Τουρκία-ΗΠΑ και ποια η αγωνία της Άγκυρας

Η Τουρκία “καρφώνεται” από μόνη της για τα πραγματικά της κίνητρα σε σχέση με την εμπλοκή της σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφος της Συρίας. Ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ ,ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τις ΗΠΑ ,για παραχώρηση της βάσης του Ιντσιρλίκ. Διευκρίνησε όμως ότι τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη που θα απογειώνονται από εκεί δεσμεύονται για επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού κράτους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε αποστολή αεροπορικής υποστήριξης Κούρδων μαχητών στη βόρεια Συρία. Η αγωνία της Άγκυρας είναι οι Κούρδοι και τίποτα άλλο.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ!!!

EKTAKTO AΠO THN MOΣXA..ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ…
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟ RUSSIA INSIDER, Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.