“Μεῖνον μεθ᾿ ἡμῶν, ὅτι πρός ἑσπέραν ἤδη ἡ ἡμέρα…”

☦ Ἀπολυτίκιον Ἀναστάσιμον, Ἦχος πλ. α’“Τὸν συνάναρχον Λόγον”

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ορθόδοξα Λόγια Σύγχρονων Αγιορειτών Πατέρων

«Όταν εισέρχεσαι στο Άγιον Όρος δεν προγραμματίζεις κατά παραγγελίαν την πνευματική σου πορεία.. Αφήνεσαι να σου μιλάει και να σε κατευθύνει αυτό το Άγιον Όρος όπως η Κυρία Θεοτόκος γνωρίζει . Αφήνεσαι όπως το κλαράκι στην ροή του ποταμού να σε ταξιδέψει όπου  ο Θεός  Θέλει.»
«-Ασχολούμαστε διαρκώς με το πλάτος της Ορθοδοξίας  και όχι με το βάθος της.

Μετά το δημοψήφισμα χρειαζόμαστε επειγόντως “αγίους πολιτικούς και αγίους ψηφοφόρους”

Αν το καταλάβατε και εσείς έχουν “ξεπατώσει” όλες τις πολιτικές και πολιτιστικές φίρμες να βγαίνουν στο τηλεοπτικό κρύσταλλο και να ανακοινώνουν ότι θα ψηφίσουν ΝΑΙ.
ΚΑΛΗ τους ΩΡΑ αλλά ξεχνούν ιστορικά ότι ο Ελληνικός Λαός όταν υποτιμάτε και ποδοπατείτε με βάναυση αδικία βλ. πέντε χρόνια σκλαβιάς μνημονίων ψηφίζει ΟΧΙ.

Η Δημοσιογραφία... της προπαγάνδας !!!

Νέα αλητεία από την Τρέμη – Έβγαλε υποψήφια της ΝΔ ως… αγανακτισμένη στο κοινό
Η εικονιζόμενη ξανθιά κυρία, που εμφανίστηκε στο πάνελ των Τρέμη – Ευαγγελάτου, με την ίδια την Τρέμη στο πλευρό της, ως πολίτης αγανακτισμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέστρεψε τη χώρα έχει και μια ακόμα ιδιότητα. Είναι στέλεχος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας! 

Το ΔΝΤ που μπλόκαρε τη συμφωνία τώρα δήθεν προτείνει λύση

Τρίτο δάνειο για την Ελλάδα ύψους 52 δισ. μέχρι το 2018 και γενναία ελάφρυνση του χρέους χρειάζεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση του ΔΝΤ
Τρίτο δάνειο τουλάχιστον 52 δισ. ευρώ έως το 2018 και γενναία ελάφρυνση του χρέους χρειάζεται η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.